Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

QUOTE(vetruze @ 2009 12 18, 14:51)
o kurioj prie Vitebsko dirba Judita?

taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo accessories: 18 gruodžio 2009 - 17:50
QUOTE(accessories @ 2009 12 18, 18:48)

bet kurioj,ten ne viena yra
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 12 16, 18:32)
cia turbut pre cecenijos aikstes? smile.gif
o kokios kainos pas ta Judit ir pas  Jurate is Veronos?
nu niekaip nebeissirenku kur eiti....

Na pas Jūratę iš "Veronos" trumpų plaukų kirpimas kainuoja 50 Lt - nepasakyčiau, kad tai pigu, ir ne kažink kaip ji ten kerpa.... schmoll.gif
Atsakyti
gal butu galima gauti i AZ Juozuko nr? Noreciau pabandyt pas ji... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzanėlė @ 2009 12 18, 20:26)
Na pas Jūratę iš "Veronos" trumpų plaukų kirpimas kainuoja 50 Lt - nepasakyčiau, kad tai pigu, ir ne kažink kaip ji ten kerpa.... schmoll.gif

chmmm... o man Jurates darbas patinka,- puikiai sutvarko mano trumpus plaukus ... Pati tikrai esu isbandzius nemazai kirpimo meistru, kurie isdidziai save vadina stilistais ir pan., taciau jau kelinti metai kerpuos pas Jurate ir nieko keisti nenoriu... O kaina, manau tikrai normali, aisku, kam per daug tokia suma, gali nusikirpti ir uz 15 litu, tik kazin ar rezultatas bus toks lotuliukas.gif ....

Atsakyti
Laba, merginos. Patarkite, nukreipkite pas tokia kirpeja, kuri plauku galiuku "nefeleruoja", "neisgrauzia" ju su peiliukais ar dar kaip kitaip, o tiesiog su normaliom zirklutem pakerpa. Nezinau ar suprasite... Mano plaukai labai siursta kai ju galus iskarpo, as juos retai kerpu, auginu. Busiu labai dekinga.

Mastau, gal verta karstomis zirklemis pasikirpti. Su jom bent nebus rizikos, kad iskarpys galus:)

Patarkite, prasau.
Atsakyti
QUOTE(marijax @ 2009 12 24, 02:48)
Laba, merginos. Patarkite, nukreipkite pas tokia kirpeja, kuri plauku galiuku "nefeleruoja", "neisgrauzia" ju su peiliukais ar dar kaip kitaip, o tiesiog su normaliom zirklutem pakerpa. Nezinau ar suprasite... Mano plaukai labai siursta kai ju galus iskarpo, as juos retai kerpu, auginu. Busiu labai dekinga.

Mastau, gal verta karstomis zirklemis pasikirpti. Su jom bent nebus rizikos, kad iskarpys galus:)

Patarkite, prasau.

Keista, man atrodo, kad kiekvienai kirpejai pasakius kaip pakirpti tuos galiukus ji atsizvelgs i klientes norus ir "nefeleruos" tu galiuku g.gif Bet jei sedi ir tyli tai daro savo nuoziura jos.... Net ir rekomenduota kirpeja jeigu jai nieko nepasakysi apie savo norus iskarpyti tuos plaukus...
Atsakyti
Visada sakau-ne-fi-li-ruo-ti, bet... dauguma kirpeju isties daro kaip JOMS atrodo graziau. Filiravimo zirkliu jos gali ir neliesti, bet kad plaukai lengvai kristu-iskarpo ju galus, tebunie ir su paprastomis zirklemis, ikarpo (padaro nevienodo ilgio). Ar aiskesne mano pozicija? Nelengva paaiskinti:)
Atsakyti
QUOTE(marijax @ 2009 12 27, 22:37)
Visada sakau-ne-fi-li-ruo-ti, bet... dauguma kirpeju isties daro kaip JOMS atrodo graziau. Filiravimo zirkliu jos gali ir neliesti, bet kad plaukai lengvai kristu-iskarpo ju galus, tebunie ir su paprastomis zirklemis, ikarpo (padaro nevienodo ilgio). Ar aiskesne mano pozicija? Nelengva paaiskinti:)

Dabar supratau, gaila, kad jums nepasiseka 4u.gif Tiesiog visada galvojau, kad jei tiksliai pasakai kategoriskai ko nori ta ir daro, juk klientas yra visada teisus rolleyes.gif

As kai garbane tai man prakarpymai pats tas, bet as niekad nesikisu i kirpejos darba, nes nei velnio nenusimanau apie ji, bet ir esu patenkinta rezultatu. Kazkada seniau buvo nukirpus viena kirpeja tragiskai ir dar sventem doh.gif Daugiau nejau i kirpykla 2 metus is vis blush2.gif kol neradau savos kirpejos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 27 gruodžio 2009 - 22:45
QUOTE(Rykute @ 2009 12 27, 23:43)
kol neradau savos kirpejos.

Rykute o pas ką dabar kerpiesi? Išduok blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 12 28, 12:40)
Rykute o pas ką dabar kerpiesi? Išduok  blush2.gif

Reklama lotuliukas.gif As savo garbanas patikiu Audronei, cia ji prisiregistravus Audruzele. Mes kartu dirbam, nors kai dirbom atskirai as vis vien vaziuodavau pas ja.... Kiekvienas renkasi pagal save mirksiukas.gif Man reikia, kad dirbtu greitai ir nesiterliotu, nes labai nemegstu kai lenda man prie galvos blush2.gif

861423980 Audronė

O siaip manau tikrai yra daug geru kirpeju tik reikia atsirinkti pagal save ir maziau blaskytis radus...

Atsakyti
kokiame salone, kurioje vietoje audrone dirba?
Atsakyti