Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

Skubiai reikia nebrangios kirpejos! padekit kasnors........... 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip tai negirdejus apie ta Juoza,reikes ka nors nusiust,o paskui paciai nueit
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 12 15, 18:32)
pasiskaityk pati ta tema! pagrindie reiskiasi vienas zmogus kurio beveik visos zinutes (turbut net visos) ir yra apie Rita.
kaip pati parasei MES CIA DISKUTUOJAM! taip kad neuzsipulk cia manes jei jau atsirado ir blogu atsiliepimu  doh.gif
pati isejusi is jos nesupratau kodel cia ja taip liaupsina... vienintelis dalykas kas patiko tai tik kaina wink.gif ir pasiskaicius paskui komentarus pasirode kad ne tik  doh.gif

Ir aš buvau pas Rita. Jau senokai, bet nenorėjau blogų apsiliepimų rašyti blush2.gif Kažkaip ir aš nesupratau už ką čia taip liaupsina, gyvenime dar tiek laiko kirpykloj nesu praleidus rolleyes.gif
Atsakyti
Kur visgi dirba Judita ir kokios kainos pas ja? 4u.gif
kur tas vitebskas? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 12 16, 19:20)
Kur visgi dirba Judita ir kokios kainos pas ja? 4u.gif
kur tas vitebskas? doh.gif

Vitebskas,tai Kalnieciuose dabar IKI Luksio 60
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 12 16, 19:22)
Vitebskas,tai Kalnieciuose dabar IKI Luksio 60

cia turbut pre cecenijos aikstes? smile.gif
o kokios kainos pas ta Judit ir pas Jurate is Veronos?
nu niekaip nebeissirenku kur eiti....
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 12 16, 18:32)
cia turbut pre cecenijos aikstes? smile.gif
o kokios kainos pas ta Judit ir pas  Jurate is Veronos?
nu niekaip nebeissirenku kur eiti....

Tiek pas Judita, tiek pas Jurate kainos panasios, na palyginimui: pries metus buvau lapkricio men, tai visu plauku dazymas (ilgis buvo kokie 5-7 cm zemiau peciu), kirpimas (lygus kirpciukai nukirpti) kainavo 90 Lt; pas Jurate buvau pries geru pora savaiciu tai jau kaip ir rasiau anksciau, dazymas ir tik kirpciukai, plius galvos masazas ir kauke 80 Lt. Nezinau kaip dabar pas Judita, gal kainos pakilo, o gal kaip tik atpigo.
Atsakyti
Jeigu ta Rita tas penkias valandas aplink plaukus tupinėtų tai aš tikrai eičiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milra @ 2009 12 18, 11:21)
Jeigu ta Rita tas penkias valandas aplink plaukus tupinėtų tai aš tikrai eičiau  bigsmile.gif

didesne dali tu 5 valandu reikia pralaukti kol kerpa kita kliente biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 12 15, 18:32)
pasiskaityk pati ta tema! pagrindie reiskiasi vienas zmogus kurio beveik visos zinutes (turbut net visos) ir yra apie Rita.
kaip pati parasei MES CIA DISKUTUOJAM! taip kad neuzsipulk cia manes jei jau atsirado ir blogu atsiliepimu  doh.gif
pati isejusi is jos nesupratau kodel cia ja taip liaupsina... vienintelis dalykas kas patiko tai tik kaina wink.gif ir pasiskaicius paskui komentarus pasirode kad ne tik  doh.gif

Man atrodo jei uzsipulciau tai tikrai ne sypsenas deciau biggrin.gif o kad vienas zm tik raso apie Rita tai sorry, bet nepastebejau smile.gif as asmeniskai nenoriu jos liaupsint, tiesiog lygindama ja su kitom buvusiom savo kirpejom, galiu pasakyt tik gera.. o minusu turi kiekvienas.. del to ir renkas pagal poreikius, kam zema kaina aktualus, kam darbo greitis ir t.t smile.gif kiekvienas atsirenka kas jam geriau.. nueina-nepatinka, kita kart neis, ot beda
Atsakyti
as taip pat norejau pasisakyti uz super kirpeja Juozuka. anksciau lankiausi pas kita kirpeja kaune, taciau atsitiko taip, jog isbandziau Juozuko paslaugas ir likau thumbup.gif patenkinta jau nuo pirmo apsilankymo. patiko jo profesionalumas, sugebejimas tinkamai parinkti kirpima ir dazymo spalva butent tavo plaukams, o maniskiai patikekit, keli plaukai ant galvos ir tie labai silpni biggrin.gif ir taip pat likau suzaveta jo kruopstumu, mane sukavo vestuviu diena, tai kiekviena sruogele tvarko atidiziai, neskubant, atsidaves savo darbui visa sirdele. ir as, ir vyras ir visi aplinkiniai liko suzaveti ir dabar visos artimos moteriskes: mama, pusseseres, vyro mama, sese ir kitos moteriskes taip pat nori lekti isbandyti Juozuko paslaugu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 17, 00:42)
Tiek pas Judita, tiek pas Jurate kainos panasios, na palyginimui: pries metus buvau lapkricio men, tai visu plauku dazymas (ilgis buvo kokie 5-7 cm zemiau peciu), kirpimas (lygus kirpciukai nukirpti) kainavo 90 Lt; pas Jurate buvau pries geru pora savaiciu tai jau kaip ir rasiau anksciau, dazymas ir tik kirpciukai, plius galvos masazas ir kauke 80 Lt. Nezinau kaip dabar pas Judita, gal kainos pakilo, o gal kaip tik atpigo.

o kurioj prie Vitebsko dirba Judita?
Atsakyti