Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

Ačiū labai šiam skyreliui wub.gif perskaičiau visą sąžiningai ir užsirašiau pas Juozą. tiesiog norėjau kažko naujo, pabodo toks pat mano kirpėjos stilius. vakar apsilankiau pas Juozą Baltijos g. esančiam salone, likau patenkinta iki ausų bigsmile.gif spalva plaukų nereali (ilgai ją rinko ir derino prie mano veido kompleksijos), kirpimą irgi labai ilgai taikė, plaukus ilgai tyrinėjo sprendė ką su manimi daryti. susidariau įspūdį, kad žmogus tausoja kiekvieną plaukelį ir neskuba jo darkyti. kol sėdėjau su dažais, dar ir fantastiška arbata pavaišino blush2.gif žodžiu rezultatas pritrenkiantis (net mb namuose pagyrė biggrin.gif kas retai nutinka...), piniginės pratuštėjimo bijojau didesnio, išeinant dar pamokė kaip naują šukuoseną prižiūrėti (aš su plaukais nemėgstu terliotis, tai jis mane nukirpo taip kad reiktų minimalios priežiūros, kurią kaip pirmokėlei dar išaiškino thumbup.gif ) Juozas turės naują nuolatinę klientę biggrin.gif
Atsakyti
Labas,visiems smile.gif

Gera kireja, pas kuria as lankausi, jau kelis metus, dirba Siaures pr., zinoma kaune,ji dirba su L"Oreal produkcija,mane visada gerai nudazo ir nukerpa, sumoku tikrai nedaug smile.gif pabandykit,jos vardas edita 861075844 Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetauskas @ 2009 12 08, 12:00)
Labas,visiems smile.gif 
Gera kireja, pas kuria as lankausi, jau kelis metus, dirba Siaures pr., zinoma kaune,ji dirba su L"Oreal produkcija,mane visada gerai nudazo ir nukerpa, sumoku tikrai nedaug smile.gif pabandykit,jos vardas edita 861075844    Sekmes smile.gif

O kurioje Šiaurės pr. vietoje ji dirba?
Atsakyti
buvau ir as cia kazkada pas Rita, jusu atsiliepimu pasiskaicius biggrin.gif
Tai nepatiko tas, kad atejus nors ir anksti ryte, vistiek jau turejo kliente pries mane, ir reikejo laukti gera pusvalandi. Nepatiko dar ir tai, kad nebuvo pas ja jokio pasitarimo, zodziu, parinkt kazka, aptart kirpima ir pan. Nepatiko dar ir tai, kad, kaip jau cia visos ir minejot, labai ilgai krapstosi, ilgai kerpa. Na o patiko aisku kaina biggrin.gif rezultatas, tiesa, nebuvo blogas kazkoks, bet ir ne superinis smile.gif
manau kita karta cia neisiu.
Papildyta:
QUOTE(Rucelie @ 2009 12 08, 11:24)
Ačiū labai šiam skyreliui  wub.gif perskaičiau visą sąžiningai ir užsirašiau pas Juozą. tiesiog norėjau kažko naujo, pabodo toks pat mano kirpėjos stilius. vakar apsilankiau pas Juozą Baltijos g. esančiam salone, likau patenkinta iki ausų  bigsmile.gif spalva plaukų nereali (ilgai ją rinko ir derino prie mano veido kompleksijos), kirpimą irgi labai ilgai taikė, plaukus ilgai tyrinėjo sprendė ką su manimi daryti. susidariau įspūdį, kad žmogus tausoja kiekvieną plaukelį ir neskuba jo darkyti. kol sėdėjau su dažais, dar ir fantastiška arbata pavaišino  blush2.gif žodžiu rezultatas pritrenkiantis (net mb namuose pagyrė  biggrin.gif kas retai nutinka...), piniginės pratuštėjimo bijojau didesnio, išeinant dar pamokė kaip naują šukuoseną prižiūrėti (aš su plaukais nemėgstu terliotis, tai jis mane nukirpo taip kad reiktų minimalios priežiūros, kurią kaip pirmokėlei dar išaiškino  thumbup.gif ) Juozas turės naują nuolatinę klientę  biggrin.gif

buvot Grozio karalystej cia? Kiek kainavo viskas? Kardinaliai kazka keitet sukuosenoj?
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2009 12 08, 20:31)
buvot Grozio karalystej cia? Kiek kainavo viskas? Kardinaliai kazka keitet sukuosenoj?

taip, Baltijos g.27, Grožio karalystėj. man sruogelėmis dažė, tada dar visus plaukus kažkokiu tonu padengė (atrodo tikrai thumbup.gif va kątik kolegė išgyrė biggrin.gif ). šukuoseną pačią aptarėm iki smulkmenų, aš norėjau tiesiog keisti kaip yra, tai jis aptarė su manim kas man labiausiai tiktų, kaip mėgstu nešioti plaukus, vos ne kiekvieną sruogą aptarėm smile.gif padarė taip, kad plaukai dabar pamaskuoja ir plačius pečius, ir apvalų veiduką blush2.gif spalva irgi daug gyvesnė nei buvo, natūrali bet tokia sveikų žvilgančių plaukų spalvytė bigsmile.gif vietoj senos pabodusios peleninės. plaukai matau jau pati kad nenusialino, labai gyvi atrodo, žodžiu šis žmogus tausoja plaukus ir apgalvoja kiekvieną čirkštelėjimą žirklėmis. sumokėjau už viską 170 lt, negaila nė cento thumbup.gif tikrai eisiu pas jį kai vėl reikės. kadangi pas kirpėją einu retai blush2.gif tai man ta suma atrodo labai racionali, turint galvoje kad dviem priemonėm dažė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetauskas @ 2009 12 08, 12:00)
Labas,visiems smile.gif 
Gera kireja, pas kuria as lankausi, jau kelis metus, dirba Siaures pr., zinoma kaune,ji dirba su L"Oreal produkcija,mane visada gerai nudazo ir nukerpa, sumoku tikrai nedaug smile.gif pabandykit,jos vardas edita 861075844    Sekmes smile.gif

o kiek tas nedaug?
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 12 05, 23:17)
na man uzteko vien jau pasiskaityti jusu visas zinutes ir galiu sprest kad cia atejote tik daryt reklamos Ritai g.gif  doh.gif  gal dukrele mamai reklama daro? g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif reklama!!!
Atsakyti
gal dar ka galit patart kad nebrangu butu? nusipirkau dazu, iki kaledu noreciau nusidazyti ir apsikirpt , bet toks pinigeliu trukumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 12 08, 11:24)
Ačiū labai šiam skyreliui  wub.gif perskaičiau visą sąžiningai ir užsirašiau pas Juozą. tiesiog norėjau kažko naujo, pabodo toks pat mano kirpėjos stilius. vakar apsilankiau pas Juozą Baltijos g. esančiam salone, likau patenkinta iki ausų  bigsmile.gif spalva plaukų nereali (ilgai ją rinko ir derino prie mano veido kompleksijos), kirpimą irgi labai ilgai taikė, plaukus ilgai tyrinėjo sprendė ką su manimi daryti. susidariau įspūdį, kad žmogus tausoja kiekvieną plaukelį ir neskuba jo darkyti. kol sėdėjau su dažais, dar ir fantastiška arbata pavaišino  blush2.gif žodžiu rezultatas pritrenkiantis (net mb namuose pagyrė  biggrin.gif kas retai nutinka...), piniginės pratuštėjimo bijojau didesnio, išeinant dar pamokė kaip naują šukuoseną prižiūrėti (aš su plaukais nemėgstu terliotis, tai jis mane nukirpo taip kad reiktų minimalios priežiūros, kurią kaip pirmokėlei dar išaiškino  thumbup.gif ) Juozas turės naują nuolatinę klientę  biggrin.gif

smagu, jog patiko mirksiukas.gif
pamenu savo ir mamos pirma karta pas juoza, irgi dideli ispudi paliko bigsmile.gif po metu truputi pabodo..
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 12 05, 23:17)
na man uzteko vien jau pasiskaityti jusu visas zinutes ir galiu sprest kad cia atejote tik daryt reklamos Ritai g.gif  doh.gif  gal dukrele mamai reklama daro? g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ka dar sugalvosi.. pasiskaityk prasau tema, MES CIA DISKUTUOJAM apie geriausias kauno kirpejas, ir jei daug kam patinka Rita, tai jau cia reklama? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 12 15, 15:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ka dar sugalvosi.. pasiskaityk prasau tema, MES CIA DISKUTUOJAM apie geriausias kauno kirpejas, ir jei daug kam patinka Rita, tai jau cia reklama?  doh.gif  lotuliukas.gif

pasiskaityk pati ta tema! pagrindie reiskiasi vienas zmogus kurio beveik visos zinutes (turbut net visos) ir yra apie Rita.
kaip pati parasei MES CIA DISKUTUOJAM! taip kad neuzsipulk cia manes jei jau atsirado ir blogu atsiliepimu doh.gif
pati isejusi is jos nesupratau kodel cia ja taip liaupsina... vienintelis dalykas kas patiko tai tik kaina wink.gif ir pasiskaicius paskui komentarus pasirode kad ne tik doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo harmoneta: 15 gruodžio 2009 - 17:38
Ar Jurate vis dar dirba Veronos grozio salone?
Atsakyti