Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

QUOTE(ugnex @ 2009 12 03, 03:59)
sveikos...noriu jusu patarimo apie savo seveliura biggrin.gif kaip man geriau juos nesioti ax.gif
trumpus ir tamsesnius g.gif
user posted image
ar ilgus rolleyes.gif
http://photos-g.ak.f...7_1220354_n.jpg

Papildyta:
jau net nebezinau,noriu pasikeist plaukus kardinaliai biggrin.gif

jei ilgus tai tik sviesius,nes jau taip nerealiai atrodo,ir ta spalva tokia grazi,naturali,sveika thumbup.gif ,o jeigu trumpais tai tada koks skirtumas,gal tamsiais net ir graziau.
Atsakyti
norejau padekoti mamaytei, kuri pranese, kad dazymo seminarui reikalingi modeliukai.
buvau siandien atrankoje ir mane dazys antradieni clap.gif
siandien viena mergina nudaze, tai atrode nerealiai
zinau, kad dar keletas vietu liko antradieniui...
http://www.proco.lt/?page=3
Atsakyti
atsiprasau, jei suklaidinau, cia viskas parasyta apie dazymo seminara

http://www.proco.lt/...ge=2&placiau=79
Atsakyti
sveikos, na as apsilankiau pas visu cia isgirta kirpeja rita,ir kazkokio stebuklo ji man nepadre,nukirpo paprastai,lygiai kaip atejau apsikirpus..taip kaip man norejosi vistiek nesigavo schmoll.gif paprastus kirpciukus man puikiai nukerpa ir drauge,as norejau kazko idomesnio is jos schmoll.gif

aciu uz demesi ax.gif
Atsakyti
Del Ritos is Savanoriu dar karta pasikartosiu - 4 valandos kirpykloje, is kuriu gera dalis praleista prie kriaukles - tai visiska nesamone. Mazu maziausiai nesmagu kai atrodo, kad apie tave pamirso ar tu esi kokia antraeile, gali palaukt.Taip, pigu ir rezultatu buvau patenkinta, taigi jei jums yra brangus jusus laikas - sita kirpeja kazin ar patiks. Del kaukiu spinteleje irgi sutiksiu su merginomis - tikriausiai gaia biggrin.gif
Atsakyti
as nesuprantu jusu, kai jus nueinat pas Rita ir jus laiko valanda ar kazkiek ilgai prie tos kriaukles, tai negi negalit pasakyt kad skubat, reikalai, darbai nesvarbu kas ir tame tarpe kad neturetu kt klientu, suprantu su kauke kai sedi ka tik uzdeta ir kai koki vaikinuka nudzyrina su masinka, per 5 min, bet sedet ir laukt kaip tortui kol kt klientes tvarko tai cia kazkaip mazu maziausia nesamone, tikrai butu gaila laiko...gal kai kelios pasakysit kad skubat, tai gal kas pasikeis...

mano kirpeja net jei telefonas skamba atsipraso, kad turi pakelti, bet siaip jokiu nesamoniu panasiu nebuna, ir jokiu priemoniu slepimo, jei jau tokia gera kirpeja ir pergyvena del jusu plauko, tai juk gali tas pacias priemones ir parekomenduot jums naudoti namie, aisku ne visas ir ne kasdien, bet neturetu but jokia paslaptis...
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 12 07, 15:05)
as nesuprantu jusu, kai jus nueinat pas Rita ir jus laiko valanda ar kazkiek ilgai prie tos kriaukles, tai negi negalit pasakyt kad skubat, reikalai, darbai nesvarbu kas ir tame tarpe kad neturetu kt klientu, suprantu su kauke kai sedi ka tik uzdeta ir kai koki vaikinuka nudzyrina su masinka, per 5 min, bet sedet ir laukt kaip tortui kol kt klientes tvarko tai cia kazkaip mazu maziausia nesamone, tikrai butu gaila laiko...gal kai kelios pasakysit kad skubat, tai gal kas pasikeis...

Manau dauguma čia rasiusiu apie Rita, pas ja buvo pirmą kartą, todel ir nežinojo kaip reaguoti. Kas pas ja lankosi pastoviai - jau žino ko tiketis, todel kazin ar reikstu pritenzijas. Tiesiog cia toks darbo stilius - arba tu lauki, arba taves laukia, pasiseks - lauks taves, ne - ilgai ir nuobodziai sedesi ir šalsi prie kriaukles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Becky: 07 gruodžio 2009 - 15:52
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 03, 18:50)
Labas vakaras  smile.gif

Pirmiausia noreciau Jums labai padekoti uz sios kirpejos rekomendavima.  4u.gif Po sitiek ieskojimu, pagaliau radau tai ko reikejo. Mano situacija buvo tokia: pries 1.5 men., mane Paul Mitchell salone per viena karta nublondinino sruogelem, plaukus taip nudegino, net  keista kad ju isvis liko ant galvos (su milteliais laike 4 val.  doh.gif ) paskui seke kruva priemoniu, kad kazkaip gelbet plaukus, isvada viena- vel nusidazyti naturalia ruda spalva. Betkur eiti nenorejau, todel surizikavau apsilankyti pas Jurate, ir neapsirikau. Nuostabiai parinko spalva, padare galvos masaza, uzdejo kauke, ir dar kas labai patiko- nedraske plauku, daznai kirpejos kai jau fenuoja plaukus su tuo apvaliu sepeciau, tai juos  tempia, atrodo plesia tuos plaukucios. Viso sito pas sia kirpeja nebuvo.
Rezultatas: grazi spalva, pagaivinti plaukai, pati kirpeja dirba profesionaliai, greitai. Kaina tikrai zemiska, sakyciau net nustebino  mirksiukas.gif likau labai  patenkinta, ir tikrai grisiu pas ja.
O lankiausi pas daugelias cia rekomenduotas kirpejas.
Dar karta aciu  drinks_cheers.gif

gal būtų galima kontaktus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 05, 22:25)
Tikrai Rita nebloga kirpeja, bet turi viena dideli minusa, as pati prie kriaukles su uzdeta kauke prasedejau visa kito zmogaus kirpima, kuris buvo ne trumpesnis kaip 30 min, o paskui isskalavus plaukus dar su uzsuktu  rankluosciu prasedejau minimum 45 min, kol tvarke kita moteri. Juk nebegsi is kirpyklos su ranksluosciu ant galvos. Tada jau ir rezultatas nueina i antra plana, kai dienos planai zlunga. As nezinau, kas gali pagalvot, kad nuejus nusidazyti saknu, uztruksi virs 3 valandu.

Nenoriu daryti antireklamos,  tik pasidalinau savo pirtimi.

Sutinku 100 proc. Ėjau nusiteikusi, kad užtruksiu ilgai, bet kad tiek.....tikrai nesitikėjau. Manau, kad ji ir gerai dirba, bet tikrai praranda labai daug klientų su tokiu savo darbo stiliumi. Dabar ypač brangi kiekviena minutė, o praleisti kirpykloje (tik nusidažyti ir nusikirpti) 5 valandas, tai jau kvepia apsurdu...
Nors ir likau patenkinta rezultatu, manau, kad daugiau nesiryšiu pas ją eiti.
Atsakyti
QUOTE(bolsiaka @ 2009 12 07, 15:37)
gal būtų galima kontaktus? 4u.gif

Kirpeja Jurate mob.: 8 610 04460
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 12 06, 00:17)
na man uzteko vien jau pasiskaityti jusu visas zinutes ir galiu sprest kad cia atejote tik daryt reklamos Ritai g.gif  doh.gif  gal dukrele mamai reklama daro? g.gif

Na as kiek zinau jos dukra dar mokosi vidurinej,jei neklystu. g.gif Na o as nerasau apie kitus nes nuejus ir gavus nepatenkinama rezultata nepuolu rasyti antireklamos doh.gif ,nes nebutinai visiem turi tikti vienas stilistas. kaip ir Andre man jis kaip zmogus patiko blush2.gif ,bet jo rezultatas atitiko ir Ritos rezultata thumbup.gif ,tik kadangi negaliu leisti sau moketi tokiu pinigu renkuosi kur ta pati gaunu tik pigiau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(WeW @ 2009 12 07, 22:29)
Na as kiek zinau jos dukra dar mokosi vidurinej,jei neklystu. g.gif Na o as nerasau apie kitus nes nuejus ir gavus nepatenkinama rezultata nepuolu rasyti antireklamos doh.gif ,nes nebutinai visiem turi tikti vienas stilistas. kaip ir Andre man jis kaip zmogus patiko blush2.gif ,bet jo rezultatas atitiko ir Ritos rezultata thumbup.gif ,tik kadangi negaliu leisti sau moketi tokiu pinigu renkuosi kur ta pati gaunu tik pigiau. thumbup.gif

Tai jei jau mokine, negali cia parasyti? Na nesvarbu, ne apie tai tema. Kiekviena iesko sau geriausio ir tinkamiausio varianto. Man svarbu rezultatas, aptarnavimas, kokybiskos priemones , kaina. Cia dalinames kuo viena ar kita kirpeja patiko, o ne specialiai ateinam daryti reklamos ar antireklamos.
Atsakyti