Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

QUOTE(ingira @ 2009 12 03, 12:56)
bent jau mano plauku visuomet juozas gailedavo kirpti, o as vis sakydavau, kerpam negailim, ataugs grazesni smile.gif kerpa is tikruju graziai, turiu su kuom palyginti

Matyt jam jusu plaukai buvo labai grazus thumbup.gif as seniau buvau isiskarpius plaukus,labai uzsimanaiu pasikeisti ir nutariau paprasyti ,dar tada Roberto ,kad iskarpytu, tai kai iskarpe.. saves veidrodi neatpazinau, jauciausi labai nekaip,bet aisku pati kalta,kad uzsimaniau verysad.gif tai vis ziuredavau i panas ilgais plaukais ir taip baltu pavydu pavydejau verysad.gif bet dabar jau atsiauginau ir sakiau niekada nesitrumpinsiu plauku smile.gif
Pasiguodziau smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolce @ 2009 11 13, 19:41)
rekomenduociau savo kirpeja Jurate, kuriai visada smagu ka nors idomiau sugalvoti ir nukirpti smile.gif.. Mano ir sunenas 17 metu eina ir negali atsidziaugt jos kirpimukais, o ir as patenkinta, nes visada buna kas nors idomesnio sugalvota. Ji dirba Veronos salone Savanoriu prospekte smile.gif

Labas vakaras smile.gif

Pirmiausia noreciau Jums labai padekoti uz sios kirpejos rekomendavima. 4u.gif Po sitiek ieskojimu, pagaliau radau tai ko reikejo. Mano situacija buvo tokia: pries 1.5 men., mane Paul Mitchell salone per viena karta nublondinino sruogelem, plaukus taip nudegino, net keista kad ju isvis liko ant galvos (su milteliais laike 4 val. doh.gif ) paskui seke kruva priemoniu, kad kazkaip gelbet plaukus, isvada viena- vel nusidazyti naturalia ruda spalva. Betkur eiti nenorejau, todel surizikavau apsilankyti pas Jurate, ir neapsirikau. Nuostabiai parinko spalva, padare galvos masaza, uzdejo kauke, ir dar kas labai patiko- nedraske plauku, daznai kirpejos kai jau fenuoja plaukus su tuo apvaliu sepeciau, tai juos tempia, atrodo plesia tuos plaukucios. Viso sito pas sia kirpeja nebuvo.
Rezultatas: grazi spalva, pagaivinti plaukai, pati kirpeja dirba profesionaliai, greitai. Kaina tikrai zemiska, sakyciau net nustebino mirksiukas.gif likau labai patenkinta, ir tikrai grisiu pas ja.
O lankiausi pas daugelias cia rekomenduotas kirpejas.
Dar karta aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 03, 18:50)
Labas vakaras  smile.gif

Pirmiausia noreciau Jums labai padekoti uz sios kirpejos rekomendavima.  4u.gif Po sitiek ieskojimu, pagaliau radau tai ko reikejo. Mano situacija buvo tokia: pries 1.5 men., mane Paul Mitchell salone per viena karta nublondinino sruogelem, plaukus taip nudegino, net  keista kad ju isvis liko ant galvos (su milteliais laike 4 val.  doh.gif ) paskui seke kruva priemoniu, kad kazkaip gelbet plaukus, isvada viena- vel nusidazyti naturalia ruda spalva. Betkur eiti nenorejau, todel surizikavau apsilankyti pas Jurate, ir neapsirikau. Nuostabiai parinko spalva, padare galvos masaza, uzdejo kauke, ir dar kas labai patiko- nedraske plauku, daznai kirpejos kai jau fenuoja plaukus su tuo apvaliu sepeciau, tai juos  tempia, atrodo plesia tuos plaukucios. Viso sito pas sia kirpeja nebuvo.
Rezultatas: grazi spalva, pagaivinti plaukai, pati kirpeja dirba profesionaliai, greitai. Kaina tikrai zemiska, sakyciau net nustebino  mirksiukas.gif likau labai  patenkinta, ir tikrai grisiu pas ja.
O lankiausi pas daugelias cia rekomenduotas kirpejas.
Dar karta aciu  drinks_cheers.gif

o kokia ta zemiska kaina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 12 03, 22:11)
o kokia ta zemiska kaina? blush2.gif

Uz visu plauku dazyma (mano su lyg peciais, keli cm gal ilgesni, bet ju nemazai), kirpciukus nukirpo, kauke dejo viso: 80 Lt ir dovanele gavau 2 Revlon balzamo testerius, manau kaina thumbup.gif
Atsakyti
Buvau as nuejus i Andre ir pas Kesta Rimdziu,bet sugryzau pas Rita is Savanoriu,nes nieko kitaip jie nepadare iskyrus viena skirtuma ,kad nulupo didziulius pinigus,net ir kirpimo manieros labai panasios,tik kaip jau minejau pinigai didesni.Aisku aplinka jaukesne,bet as uz aplinka nesiruosiu moketi zenkliai didesnius pinigus nesiruosiu,Pabuvau,pamaciau daugiau neisiu.Vel eisiu pas Rita.Ir zinot as geriau palauksiu kriauklej,kaip kazkuri sake,bet uz tai sumokesiu daug maziau uz ta pati ka daro varda turintys kipejai-stilistai.
Atsakyti
QUOTE(WeW @ 2009 12 05, 12:49)
Buvau as nuejus i Andre ir pas Kesta Rimdziu,bet sugryzau pas Rita is Savanoriu,nes nieko kitaip jie nepadare iskyrus viena skirtuma ,kad nulupo didziulius pinigus,net ir kirpimo manieros labai panasios,tik kaip jau minejau pinigai didesni.Aisku aplinka jaukesne,bet as uz aplinka nesiruosiu moketi zenkliai didesnius pinigus nesiruosiu,Pabuvau,pamaciau daugiau neisiu.Vel eisiu pas Rita.Ir zinot as geriau palauksiu kriauklej,kaip kazkuri sake,bet uz tai sumokesiu daug maziau uz ta pati ka daro varda turintys kipejai-stilistai.

na man uzteko vien jau pasiskaityti jusu visas zinutes ir galiu sprest kad cia atejote tik daryt reklamos Ritai g.gif doh.gif gal dukrele mamai reklama daro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(WeW @ 2009 12 05, 11:49)
Ir zinot as geriau palauksiu kriauklej,kaip kazkuri sake,bet uz tai sumokesiu daug maziau uz ta pati ka daro varda turintys kipejai-stilistai.

Tikrai Rita nebloga kirpeja, bet turi viena dideli minusa, as pati prie kriaukles su uzdeta kauke prasedejau visa kito zmogaus kirpima, kuris buvo ne trumpesnis kaip 30 min, o paskui isskalavus plaukus dar su uzsuktu rankluosciu prasedejau minimum 45 min, kol tvarke kita moteri. Juk nebegsi is kirpyklos su ranksluosciu ant galvos. Tada jau ir rezultatas nueina i antra plana, kai dienos planai zlunga. As nezinau, kas gali pagalvot, kad nuejus nusidazyti saknu, uztruksi virs 3 valandu.

Nenoriu daryti antireklamos, tik pasidalinau savo pirtimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milka_: 05 gruodžio 2009 - 22:33
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 05, 23:25)
Tikrai Rita nebloga kirpeja, bet turi viena dideli minusa, as pati prie kriaukles su uzdeta kauke prasedejau visa kito zmogaus kirpima, kuris buvo ne trumpesnis kaip 30 min, o paskui isskalavus plaukus dar su uzsuktu  rankluosciu prasedejau minimum 45 min, kol tvarke kita moteri. Juk nebegsi is kirpyklos su ranksluosciu ant galvos. Tada jau ir rezultatas nueina i antra plana, kai dienos planai zlunga. As nezinau, kas gali pagalvot, kad nuejus nusidazyti saknu, uztruksi virs 3 valandu.

Nenoriu daryti antireklamos,  tik pasidalinau savo pirtimi.

as taip pat su kirpimu ir dazymu prasedejau 3 valandas. ir siaip man idomu kokia kauke dejo, nes kvapas ir efektas tai grynai kaip Gaia kaukes. keistai taip viskas spintelej suslepta....
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 12 05, 22:39)
as taip pat su kirpimu ir dazymu prasedejau 3 valandas. ir siaip man idomu kokia kauke dejo, nes kvapas ir efektas tai grynai kaip Gaia kaukes. keistai taip viskas spintelej suslepta....

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka_ @ 2009 12 05, 23:46)

nors siaip ir as nieko pries ja neturiu smile.gif sakyciau puikus kainos ir kokybes santykis 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Aš taip pat ieškau kirpėjos. Daug metų lankiausi pas vieną kirpėja, bet jau įgrįso tas pats kirpimas ir dažymas. Į mano prašymus pakeisti plaukų spalvą ar kirpimą vis gaunu atsakymą: "jums netiks". Kai tokį pat atsakymą išgirdau panorusi auginti plaukus, nusprendžiau keisti kirpėją. Bendradarbės parekomendavo Rūtą, dirbančią Daukšos g. Plaukus nudažė labai gražiai (superiniai dažai Naturalmente), bet nukirpo blink.gif blink.gif blink.gif Aš paprašiau tik pakirpti grifką, o iškarpė visus plaukus taip, kad jų ant galvos beveik neliko (mano plaukai trumpi). Ir iškarpė taip idijotiškai (viršugalvis visai trumpas, o nuo pusės galvos eina visai nekarpyti). Nulupo 140 Lt.

Gal kuri galit parekomenduoti kirpėją, dirbančią su NATURALMENTE dažais?
Atsakyti
QUOTE(maja2 @ 2009 11 12, 14:56)
Sveikos, ar yra besidazanciu pas Judita sviesiai , sugeba ji grazia , lygia spalva isgaut, kad nebutu geltonumo, ryzumo? Koki dazymo buda naudoja?

Man nelabai patiko... O ir dazai pas ja ziauriai plauka gadina.
Atsakyti