Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

4u.gif
Ankščiau lankydavausi pas Juozą iš grožio karalystės, pirmi kartai išties buvo įspūdingi thumbup.gif bet nusibodo cool.gif paskutinius du kartus išėjau iš jo nuobodi smile.gif Tai surizikavau pas Ritą nueiti. Kaip apkirpo man tikrai patiko (aš plaukų nedažau), bet nežinau ar grįšiu g.gif visgi kirpo pusantros val blink.gif ir kaina šokiravo blink.gif 15lt už kirpimą blink.gif tik va gaila laiko tiek tupėt kirpykloj, juk aš tik kerpu ax.gif žodžiu pasimetime biggrin.gif
Atsakyti
O niekas nesilanko "Saulejoj"? Buvau pries metus, tai nerealiai apkirpo, tik kirpejos vardo nzn tai ir galvoju pas ka eiti, noriu kardinaliai pasikeisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 11 11, 02:02)
plauku ilgis truputi zemiau peciu, viskas kainavo 220lt

Tai užtai ir eilių nebėra lotuliukas.gif
Atsakyti
daugoka sutinku, bet tikrai verta moketi, bent jau kolkas 4u.gif o siaip panasios kainos visuomet buvo, dirba su Loreal, pati produkcija ne pigi
kiek tenka uzeiti, praeiti pro salona, visuomet matau, kad Rasa daugiausia darbo turi.
nukirpo kirpciukus, o uz korekcijas moketi nereikia, dar vienas pliusas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 11 11, 12:03)
4u.gif
Ankščiau lankydavausi pas Juozą iš grožio karalystės, pirmi kartai išties buvo įspūdingi  thumbup.gif bet nusibodo  cool.gif paskutinius du kartus išėjau iš jo nuobodi smile.gif Tai surizikavau pas Ritą nueiti. Kaip apkirpo man tikrai patiko (aš plaukų nedažau), bet nežinau ar grįšiu  g.gif visgi kirpo pusantros val  blink.gif ir kaina šokiravo  blink.gif  15lt už kirpimą  blink.gif tik va gaila laiko tiek tupėt kirpykloj, juk aš tik kerpu  ax.gif žodžiu pasimetime biggrin.gif

tai gal tik galus pakirpo uz tokia suma? g.gif bet pusantros val. hmm keista. Bet sako kad ji vienu metu tvarko kelias klientes, tai gal del to ir tiek laiko reikia pas ja sedet biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuzanėlė @ 2009 11 11, 17:26)
Tai užtai ir eilių nebėra lotuliukas.gif

nu tikrai nesveika kaina biggrin.gif juk plaukus tvarkaisi ne karta i metus, kad sitiek kaskart palikt pinigu cool.gif
Atsakyti
nu tikrai nesveika kaina biggrin.gif juk plaukus tvarkaisi ne karta i metus, kad sitiek kaskart palikt pinigu cool.gif
[/quote]

As anksciau lankiausi pas laura is grozio galerijos, tai labai graziai sruogindavo plaukus, nelikdavo jokio geltonumo, bet karta nudegino plaukus ir nebesilankau, girdejau vaida is ten dar graziai plaukus sutvarko ax.gif ta laura tai rasos mokine, pas ja uz viska mokedavau 100lt. gal zinot kur dar graziai pasruogintu plaukus.. ?g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2009 11 11, 20:09)
tai gal tik galus pakirpo uz tokia suma?  g.gif  bet pusantros val. hmm keista. Bet sako kad ji vienu metu tvarko kelias klientes, tai gal del to ir tiek laiko reikia pas ja sedet biggrin.gif

na ne, pakeitė kirpimą iš esmės rolleyes.gif o sėdėjau vienintelė smile.gif
ir net šeštadienį skambinau užsirašyt, tai tą patį šeštadienį ir priėmė vėlai vakare unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 11 11, 22:50)
na ne, pakeitė kirpimą iš esmės  rolleyes.gif o sėdėjau vienintelė smile.gif
ir net šeštadienį skambinau užsirašyt, tai tą patį šeštadienį ir priėmė vėlai vakare  unsure.gif

oho blink.gif sugaiso sestadienio vakara del 15 litu blink.gif matyt tikrai atsidavus savo darbui labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 11 11, 21:50)
na ne, pakeitė kirpimą iš esmės  rolleyes.gif o sėdėjau vienintelė smile.gif
ir net šeštadienį skambinau užsirašyt, tai tą patį šeštadienį ir priėmė vėlai vakare  unsure.gif

o ji pataria koks kirpimas tiktų? aš jau senai galvoju pas ją nueiti, bet va net nežinau g.gif o gal galėtumėt priminti adresą?
Atsakyti
Sveikos, ar yra besidazanciu pas Judita sviesiai , sugeba ji grazia , lygia spalva isgaut, kad nebutu geltonumo, ryzumo? Koki dazymo buda naudoja?
Atsakyti
QUOTE(maja2 @ 2009 11 12, 16:56)
Sveikos, ar yra besidazanciu pas Judita sviesiai , sugeba ji grazia , lygia spalva isgaut, kad nebutu geltonumo, ryzumo? Koki dazymo buda naudoja?

man daze sruogelemis, i ryzuma gavosi schmoll.gif naturali lietuviska pilka spalva mano
Atsakyti
QUOTE(pupkis @ 2009 10 28, 19:05)
o gal galetumet nurodyti, kuri kirpeja kerpa (na kaip cia pavadint) jaunatviskai smile.gif ta prasme nebijo ekpirementuot  ax.gif  na zinot kaip jaunimelis kartais megsta idomesnes sukuosenas  mirksiukas.gif  blush2.gif

rekomenduociau savo kirpeja Jurate, kuriai visada smagu ka nors idomiau sugalvoti ir nukirpti smile.gif.. Mano ir sunenas 17 metu eina ir negali atsidziaugt jos kirpimukais, o ir as patenkinta, nes visada buna kas nors idomesnio sugalvota. Ji dirba Veronos salone Savanoriu prospekte smile.gif
Atsakyti