Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

QUOTE(Deville @ 2009 11 04, 02:57)
Sveikos, prieš porą mėn. kirpaus pas Andrių iš "Andre". Likau tikrai patenkinta, bet man jo paslaugų kaina per daug didelė.
Norejau paklausti, gal zinot, kiek mazdaug Andrius is Andre imtu lt uz vidutiniu ilgio plauku iskarpyma?  bigsmile.gif

as mokejau 170, nepasakyciau, kad kazkas super schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Scorp99 @ 2009 11 04, 22:40)
Čia yra telefonai, salono, ne asmeniniai
Andre grožio salonas

Pas Andrių kirpimas apie 150 lt.

Aciu labai wink.gif Bet taip ir itariau, kad kainytes ten mazdaug tokios rolleyes.gif Uzsirasiau vis delto pas Ina is BAIDIS, penktadieni 13d lotuliukas.gif Nu ziuresim, labai jau bijau kamnors patiketi savo plaukus, bet ka darysi. Mano mylimiausia kirpeja isvaziavo i uzsieni verysad.gif Jai vos 21 metukai, bet ka su plaukais daro... pamatytumet bigsmile.gif Visada as siaip is kirpyklu iseidama linkus apsiverkt. O pas ja kirpausi 3 metus ir nei karto, aciu Dievui, nebuvau i "boba" panasi lotuliukas.gif Is Inos grizus parasysiu. Gal dar iseis ir nuotraukas ikelt, jei nusifotkinsiu pries tai ir po to rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Deville @ 2009 11 05, 23:07)

kirpausi "Baidis" , bet pas Bertą. Iną irgi daug kas giria, bet yra kas pasisako santūriau. Aišku, net ir geriausias kirpėjas kartais neįtinka, nes mano manymu, kai kerpiesi, pirmiausiai nori patikti sau, o kartais kirpėjo ir mūsų norai/įsivaizduojamas kirpimas, šukuosena ir pan. gali ir nesutapti. O kirpėją kartais pakeičiu nebūtinai todėl, kad blogai kažką padarė, bet todėl, kad norisi kažko naujo. Sutinku, kad pas Andrių salyginai brangu, bet jei norisi pažiūrėt kokį naują stilių tau pasiūlys ir pan., tai tikrai verta - maloniai bendraujantis žmogus, nėra tokio jausmo kaip kai kuriose kirpyklose, kur tik įėjus paklaustii, pasijunti nejaukiai, nuo tavo piniginės turinį įvertijnančio žvilgsnio, pasipūtimo ir pan. Kirpimo meistrus laikau visų pirma menininkais, su fantazija, vaizduote, atvirus naujovėms, nebijančius rizikuoti, kurių darbo rezultatas džiugina ir meistrą, ir tave, ir leidžia jaustis ypatingai.
Atsakyti
Sveikos.O gal kas zino,kokia kirpeja dazo su hairlogo dazais,mano plaukams jie geriausiai tiko,man ritos divines ar kokie ten irgi nelabai patiko...
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2009 11 06, 17:57)
Sveikos.O gal kas zino,kokia kirpeja dazo su hairlogo dazais,mano plaukams jie geriausiai tiko,man ritos divines ar kokie ten irgi nelabai patiko...

O kokiais anksciau dazais dazet? man nuo davines dazu labai plaukai issausejo doh.gif nors rita ir labai saugo plauka, neperlaiko, bet matyt dazai viosai netinka
Atsakyti
QUOTE(vaidaxxx @ 2009 11 06, 17:37)
O kokiais anksciau dazais dazet? man nuo davines dazu labai plaukai issausejo doh.gif nors rita ir labai saugo plauka, neperlaiko, bet matyt dazai viosai netinka

o as ilgai ieskojau kas kaune su dikson dazo, bet pagaliau radau... is visu, kurias daziausi (keune, davines, ...) ju vieninteliu spalva neissiplauna...kaip nudaze, tai saknys nuauga, bet spalva lieka tokia pati....
Atsakyti
Mano kirpeja dirb taikos pr.As pas ja jau 5m ir tikrai nieko keisti nezadu,nors tikrai del skonio galima gincytis. Visada maloniai aptarnauja ir pataria,randa laiko ir paplepeti juolab kad jau metai ir mano vyras pas ja pradejo kirptis. Taigi atsirado seimos kirpeja. O kirpimas (su galvos plovimu ir pasukavimu) kainuoja 35 lt, jei dazausi su sruogom-apie 100, jei tik saknis - 80 lt. Manau viskas proto ribose. Jei ka domina,sakykit galiu imest nr. Juk nepabandes-nesuzinosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidaxxx @ 2009 11 06, 18:37)

Su hairlogu seniau man dazydavo,labai patiko,o nuo ritos dazu plaukas man ir pasausejo.
Atsakyti
QUOTE(artė @ 2009 11 07, 17:38)
Mano kirpeja dirb taikos pr.As pas ja jau 5m ir tikrai nieko keisti nezadu,nors tikrai del skonio galima gincytis. Visada maloniai aptarnauja ir pataria,randa laiko ir paplepeti juolab kad jau metai ir mano vyras pas ja pradejo kirptis. Taigi atsirado seimos kirpeja. O kirpimas (su galvos plovimu ir pasukavimu) kainuoja 35 lt, jei dazausi su sruogom-apie 100, jei tik saknis - 80 lt. Manau viskas proto ribose. Jei ka domina,sakykit galiu imest nr. Juk nepabandes-nesuzinosi g.gif

thumbup.gif Visiskai pritariu, turbut apie ta pacia galvojam. smile.gif
Sauni kirpeja, lengva ranka, plaukai atsigavo, kai pradejau nuolatos pas ja kirptis ir dazytis.
Yra siulomos dar zibalo kaukes, galima pasidaryti.
Ir mano mama pas ja lankosi ir as negaliu atsidziaugti. smile.gif
Mano ilgu, bet nelabai storu plauku dazymas ir galiuku kirpimas +zibalo kauke, paskutini karta atsiejo 80lt. rolleyes.gif
Atsakyti
pagirsiu Rasa is Grozio galerijos. kirpo, daze keliom spalvom, uzdejo kauke, masazavo galva, kalbejom daug apie plauku prieziura, pasirode mielas zmogus ir gerai atliekanti savo darba meistre. zinau, kad sekanti karta zygiuosi pas ja ax.gif ir eiliu nebera, nes anksciau reikdavo laukti apie 2men kad papulti
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 11 10, 21:06)
pagirsiu Rasa is Grozio galerijos. kirpo, daze keliom spalvom, uzdejo kauke, masazavo galva, kalbejom daug apie plauku prieziura, pasirode mielas zmogus ir gerai atliekanti savo darba meistre. zinau, kad sekanti karta zygiuosi pas ja ax.gif  ir eiliu nebera, nes anksciau reikdavo laukti apie 2men kad papulti

ir kokios gi kainos pas ja? kiek kirpimas?
Atsakyti
plauku ilgis truputi zemiau peciu, viskas kainavo 220lt
Atsakyti