Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

[quote=ingira,2009 10 28, 18:08]
ta pati ir as galiu pasakyti, daziausi 3k. daze Lendan ispaniskais dazais, griauzdavo galva, kartais net akys asarodavo.. klausiau jos, ar dazai stiprus, sako ne, cia tik 6%, jei dazyciau stipresniais, nieko neliktu is tavo plauku (o mano plaukai tikrai sveiki, labai priziuriu, lepinu, tik ploni), perejo per sirdi verysad.gif vien po tokiu "komplimentu" daugiau nesinori grizti..
kiek zinau, ji dar su kazkokia linija dirba, uzsimine, bet negirdeta firma
juozas man patinka, visuomet giria plaukus, saugo, labai tas jauciasi smile.gif tik dazai greit plaunasi

O aš pas Juozą sėdėjau su ašara akyse, patyriau , ką tu pas Juditą doh.gif , jausmas ir vaizdas tikrai ne koks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polo: 29 spalio 2009 - 17:54
Sveikos mergaites mirksiukas.gif
Gal zinot, kas galetu graziai nusviesinti plaukucius su KEUNE? ax.gif Pastebejau Ritos Davines dazai man nebetinka, gaila... schmoll.gif g.gif
Atsakyti
idomu kiek pas Rita kainuotu nudazymas su mano dazais? g.gif
snd ji telefona palikus tai nera kaip susisiekt.... doh.gif
Atsakyti
Laba, galiu rekomenduoti Juoza is Grozio karalystes thumbup.gif Labai graziai mane apkirpo, net vyras mano pagyre, kad graziai atrodau (kas yra retas gyvenime atvejis, jis net nepastebedavo mano parejimo iskirpyklos, kai kirpdavausi kitur lotuliukas.gif ). Ir malonu pabendrauti ir tariasi pries kirpdamas ir gerai atlieka savo darba mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip ta Rita kaip zmogus? smile.gif
man telefonu piktoka pasirode biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 11 03, 22:01)
o kaip ta Rita kaip zmogus? smile.gif
man telefonu piktoka pasirode  biggrin.gif

lotuliukas.gif ji tik atrodo tokia.. kai zmoniu mln tai neturejo gal laiko sneket.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2009 08 28, 17:34)
lpaba,kaip solairiumas akuen kur ant kampo kur savanoriai ir taikso prospektai..?
klntaktus gal; aks turit? 4u.gif

Nepykit, bet labai juokingi sakiniai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, prieš porą mėn. kirpaus pas Andrių iš "Andre". Likau tikrai patenkinta, bet man jo paslaugų kaina per daug didelė.

Norejau paklausti, gal zinot, kiek mazdaug Andrius is Andre imtu lt uz vidutiniu ilgio plauku iskarpyma? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 11 03, 22:06)
lotuliukas.gif ji tik atrodo tokia.. kai zmoniu mln tai neturejo gal laiko sneket..  4u.gif

tikiuos biggrin.gif nes pasijutau kaip is kosmoso buciau nusileidus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deville @ 2009 11 04, 02:57)
Sveikos, prieš porą mėn. kirpaus pas Andrių iš "Andre". Likau tikrai patenkinta, bet man jo paslaugų kaina per daug didelė.
Norejau paklausti, gal zinot, kiek mazdaug Andrius is Andre imtu lt uz vidutiniu ilgio plauku iskarpyma?  bigsmile.gif

Ir gal kas galit parasyti jo tel nr.? Buciau labai dekinga wink.gif
Atsakyti
Dedu didelį pliusą Rūtai iš salono "Jurgita" thumbup.gif Šiandien buvau pas ją pirmą karta ir tikrai eisiu dar ne vieną. Nudaže, pakirpo, vienu žodžiu sutvarkė plaukus tikrai super wub.gif
Ir tikrai nebrangininkė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deville @ 2009 11 04, 13:33)
Ir gal kas galit parasyti jo tel nr.? Buciau labai dekinga  wink.gif

Čia yra telefonai, salono, ne asmeniniai
Andre grožio salonas

Pas Andrių kirpimas apie 150 lt.
Atsakyti