Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

QUOTE(Spirgis @ 2009 10 21, 20:19)
Ačiū už atsakymą. O gal galite parašyti, kiek galėtų kainuoti ilgų plaukų (beveik iki liemens) nudažymas pas Ritą?

Na pas ja vidutiniu-ilgesniu plauku dazymas 60 lt, bet kiek kainuotu jusiskiu nudazymas, net negaliu sugalvoti, nes priklauso ir nuo dazu sunaudojamo kiekio, geriausiai jos pacios paklausti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 21, 20:31)
joo, aš ryškiai permodėdavau pas savo kirpėją. Vien už galiukus mokėdavau 40lt, na su galvos išplovimu dar blink.gif  daugiau neisiu.

Galu pakirpimas su galvos plovimu uz 40 lt yra dar normalu, kitur dar ir 70-80 lt paimtu uz jusu ilgio plauku pakirpima doh.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuzanėlė @ 2009 10 22, 09:04)
Merginos, gal kas galėtų į až pakartoti Ritos kontaktus ir adresą kur ji dirba?
Būčiau labai dėkinga 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tiesa, o kaip ji geriau kerpa ilgus ar trumpus plaukus?

868221194, Savanoriu pr. tarp Topocentro ir Zerucio, kirpykla-soliariumas Auleta 4u.gif
Atsakyti
868221194, Savanoriu pr. tarp Topocentro ir Zerucio, kirpykla-soliariumas Auleta 4u.gif
[/quote]

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Ar yra kas nors kam nepatinka Rita is Savanoriu? biggrin.gif nes jau ir as gundaus doh.gif
Skaiciau, kad ji dazo su kazkokiais Davines dazais. O jie geri? negirdejus tokiu blush2.gif As visada su keune dazydavau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2009 10 22, 11:00)
Na pas ja vidutiniu-ilgesniu plauku dazymas 60 lt, bet kiek kainuotu jusiskiu nudazymas, net negaliu sugalvoti, nes priklauso ir nuo dazu sunaudojamo kiekio, geriausiai jos pacios paklausti 4u.gif

tai cia tik dazymo kaina, be kirpimo? o cia visu plauku ar saknu?
Atsakyti
gal kas nors kirposi pas Renatą, dabar ji persikraustė į naujas patalpas tik užkilus ant Savanorių kalno, "grožio namai" lyg vadinas. tokia maždaug 40ties metų blondinė ilgais plaukais?
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 10 22, 19:17)
Ar yra kas nors kam nepatinka Rita is Savanoriu? biggrin.gif  nes jau ir as gundaus doh.gif 
Skaiciau, kad ji dazo su kazkokiais Davines dazais. O jie geri? negirdejus tokiu blush2.gif  As visada su keune dazydavau ax.gif
Papildyta:

tai cia tik dazymo kaina, be kirpimo? o cia visu plauku ar saknu?

Na vakar teko ir man pabuvoti pas Rita biggrin.gif nzn priekaistu neturiu,pati esu blondine,tai gerai atitaike spalva saknims,sumokejau 60 lt kaip ir kalbeta be kirpimo cia.Apie dazus klausiau,nes irgi tokiu nebuvau girdejusi,tai sake geri sitie,bet kitaip ir negaletu pasakyti biggrin.gif tikiuosi pasekmiu nebus,na o siaip manau apsistosiu ties sita kirpeja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2009 10 23, 11:03)
Na vakar teko ir man pabuvoti pas Rita  biggrin.gif nzn priekaistu neturiu,pati esu blondine,tai gerai atitaike spalva saknims,sumokejau 60 lt kaip ir kalbeta be kirpimo cia.Apie dazus klausiau,nes irgi tokiu nebuvau girdejusi,tai sake geri sitie,bet kitaip ir negaletu pasakyti  biggrin.gif tikiuosi pasekmiu nebus,na o siaip manau apsistosiu ties sita kirpeja  4u.gif

tai sakyciau irgi nemazai kaip tik uz saknu dazyma g.gif unsure.gif
Tai su pakirpimu be 100 turbut niekaip cool.gif
Tuomet liksiu pas saviske rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 23 spalio 2009 - 11:20
QUOTE(mimoza:) @ 2009 10 23, 12:07)
tai sakyciau irgi nemazai kaip tik uz saknu dazyma g.gif  unsure.gif
Tai su pakirpimu be 100 turbut niekaip cool.gif
Tuomet liksiu pas saviske rolleyes.gif

nemanau kad tiek butu kainave,nebent kardinalus koks kirpimas butu.o kiek pati moki pas savo kirpeja ir kur cia vaikstai?
Beje man ramybes neduoda dar viena kirpeja,Rita is plauku galerijos,kad ji gerai dirba zinau biggrin.gif o kaip kainos pas ja????
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2009 10 23, 13:45)
nemanau kad tiek butu kainave,nebent kardinalus koks kirpimas butu.o kiek pati moki pas savo kirpeja ir kur cia vaikstai?
Beje man ramybes neduoda dar viena kirpeja,Rita is plauku galerijos,kad ji gerai dirba zinau  biggrin.gif  o kaip kainos pas ja????

As pas Jolanta Meidiene is Imeides Silainiu maximoje. Visada moku 100 uz saknu dazyma su keune dazais ir truputi pakarpo. Mano plaukai labai pazeisti po sruoginimo, tai dabar su ja atsiaugineju rolleyes.gif Siaip man ji patinka: nesneka ko nereikia, o dirba (pralaiko apie 1.5-2 val.) ir dar labai daug patarimu duoda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 10 23, 11:44)
  Siaip man ji patinka: nesneka ko nereikia, o dirba (pralaiko apie 1.5-2 val.) ir dar labai daug patarimu duoda bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif patarimu tai tikrai negaili ir tikrai nevargina beprasmiskai pokalbiais thumbup.gif
Atsakyti
Štai vakar ir vėl lankiausi pas kirpėja smile.gif Galiu rekomenduoti kirpėją pas kurią lankausi jau porą metų, šį darbą dirba jau nemažai laiko, turi gerą fantaziją, bei žinoma gerus igudžius smile.gif seniau dirbo prie vitebsko turgelio, dabar persikėlė į salona šiaurės prospekte "Odri":) dirba su Lorealiu, turi ivairiausiu ampoliu, dirba tikrai profesionaliai ir kainos tikrai nera dideles ax.gif Jei susidomejote jos kontaktai : Edita 861075844 mirksiukas.gif
Atsakyti
Na vat, ir aš pagaliau pas Ritą užsirašiau ketvirtadieniui. Labai labai laukiu. smile.gif
Atsakyti
o kaip ta Rita atrodo?kokio mazdaug amziaus? nuejus kaip ja atpazinti,kad nereiktu klausineti ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 25 spalio 2009 - 20:44