Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

O gal kas žinote gerą kirpėją, kuri mokėtų gražiai ir įdomiai nukirpti labai garbanotus plaukus? g.gif ir kad nesakytų galiu tik arba trumpai, arba išvis nieko nedaryti... norisi kažko naujo ir gražaus.. smile.gif pagelbėkit kas nors... smile.gif
Atsakyti
pas rita turbut pusmetis i prieky uzsakyta biggrin.gif
gal dar ka zinot padoria kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 10 21, 18:06)
pas rita turbut pusmetis i prieky uzsakyta biggrin.gif
gal dar ka zinot padoria kaina? 4u.gif

Senai lankiausia cia,bet va siandien skambinau Ritai,ir mane prieme kitai savaitei,tai vietu manau turi tikrai... anksciau nei po pusmecio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WeW @ 2009 10 21, 17:43)
Senai lankiausia cia,bet va siandien skambinau Ritai,ir mane prieme kitai savaitei,tai vietu manau turi tikrai... anksciau nei po pusmecio smile.gif

o kiek pas ja mazdaug kirpimas kainuotu? smile.gif
Atsakyti
merginos o kiek jūs mokat už plaukų galiukų pakirpimą?
Atsakyti
Gal galite parašyti, kokiais dažais dažo plaukus išgirtoji Rita? smile.gif
Norėčiau pas ją dažytis plaukus.
Atsakyti
QUOTE(Spirgis @ 2009 10 21, 19:53)
Gal galite parašyti, kokiais dažais dažo plaukus išgirtoji Rita?  smile.gif
Norėčiau pas ją dažytis plaukus.

Davines smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 21, 19:27)
merginos o kiek jūs mokat už plaukų galiukų pakirpimą?

15 lt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(harmoneta @ 2009 10 21, 19:21)
o kiek pas ja mazdaug kirpimas kainuotu? smile.gif

15-25 lt maksimum, nes su manim cackinasi, kiekviena plaukely idealiai nukerpa ir visada iki 20 lt moku smile.gif As jai skambinausi pirmadieny, penktadieny jau zygiuosiu ir tikrai vietu yra pas ja savaites laikotarpyje, nes jeigu zmoniu buna, tai tikrai ilgai ji dirba ir stengiasi priimti kuo daugiau norinciu smile.gif Viena karta isejom is jos puse 12 blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymą. O gal galite parašyti, kiek galėtų kainuoti ilgų plaukų (beveik iki liemens) nudažymas pas Ritą?
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 10 21, 20:17)
15-25 lt maksimum, nes su manim cackinasi, kiekviena plaukely idealiai nukerpa ir visada iki 20 lt moku smile.gif

joo, aš ryškiai permodėdavau pas savo kirpėją. Vien už galiukus mokėdavau 40lt, na su galvos išplovimu dar blink.gif daugiau neisiu.
Atsakyti
reiks ir man kita savaite nulekt pas rita smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano mama vakar buvo pas Ritą, tai išėjo labai patenkinta, o be to šukuosena žymiai geriau atrodo, nei prieš tai buvo, net atjaunėjus atrodo bigsmile.gif prieš tai buvusi kirpėja prarado dvi klientes. Už atrastą nuostabią kirpėją esu dėkinga SM 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas galėtų į až pakartoti Ritos kontaktus ir adresą kur ji dirba?
Būčiau labai dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tiesa, o kaip ji geriau kerpa ilgus ar trumpus plaukus?
Atsakyti