Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

QUOTE(liusijana @ 2009 10 03, 12:23)
Sveikutės  4u.gif  Labai Labai prašau jūsų pagalbos. Turėjau savo kirpėją ilgus metus, bet ji mane vieną sykį nuvylė ir daugiau aš nebenoriu pas ją lankytis, nes tiesiog manęs nebeklauso, ko aš noriu, daro ką pati sugalvoja... Taigi, pakankamai skubiai, ieškau naujos kirpėjos(-jo) Šilainiuose. Čia tiek daug kirpyklų, o nei vienos nebandžiau, norėčiau išgirsti atsiliepimų. Man reikia dažyti plaukučius ir kirpti, bet jie tokie problematiški, šviesinti nemažai, sausi (ypač po paskutinio apsilankymo pas kirpėją  doh.gif ) tai norėčiau pakliūti į geras rankas... Taip pat man ir kaina svarbi, mano pinigėlių medis šiuo metu išgyvena krizę, tai galiu sau leisti iki 100 lt... Taigi, mergaitės, iš anksto dėkoju už suteiktą informaciją  4u.gif  wub.gif

o pas rita savanoriuose nenori? ax.gif seniau isleisdavau kirpykloje 200lt, o pas ja 50lt ir dar graziau, saugo ji labai plauka
Atsakyti
QUOTE(vaidaxxx @ 2009 10 03, 12:38)
o pas rita savanoriuose nenori? ax.gif seniau isleisdavau kirpykloje 200lt, o pas ja 50lt ir dar graziau, saugo ji labai plauka

Jeigu tikrai gera kirpėja ir nekainuos baisiai daug tada noriu ax.gif Pasakykite numeriuką ir adresą tuomet jei galite smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Tiek prisiklausiau pagyru apie Rita tai gal galite man kazkas jos kontaktus imesti, buciau labai dekinga ax.gif 4u.gif
Atsakyti
aš irgi laukčiau Ritos kontaktų į AŽ ax.gif 4u.gif
Atsakyti
ir as labai labai labai noriu kirpejos Ritos telefoniuko i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidaxxx @ 2009 10 04, 15:57)
Man pas Rita jau reikia eiti, tai turbut nemaza jau eilute bus blush2.gif

sveikutės 4u.gif
aš irgi noriu Ritos tel., kurioj čia savanorių pr. vietoj ji dirba biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi gal galit Ritos tel i az?Zinau,kad anksciau buvo jos numeriukas cia,bet tikrai neturiu laiko ieskoti.O ir sitame telefone nebeturiu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 10 07, 12:36)
Man irgi gal galit Ritos tel i az?Zinau,kad anksciau buvo jos numeriukas cia,bet tikrai neturiu laiko ieskoti.O ir sitame telefone nebeturiu...  4u.gif

8682 21194
Atsakyti
Man patinka Heradoje- Rasa.
Atsakyti
man tai geriausios dirba centre ;grozio oaze; superines sukuosenos kainos visiem prieinamos. ir visalaika duoda dovanu ka nors. 4u.gif [COLOR=blue]
Atsakyti
QUOTE(gabriele.deimante @ 2009 10 07, 22:32)
man tai geriausios dirba centre ;grozio oaze; superines sukuosenos kainos visiem prieinamos. ir visalaika duoda dovanu ka nors. 4u.gif [COLOR=blue]

ar kainos labai ten kandziojasi? ax.gif
Atsakyti
Nu va paskambinau siandien jusu isgirtajai Ritai,tai gali priimti tik nuo spalio 20d. doh.gif ,o as tiek laukt negaliu,tai nezinau pas kokia cia kirpeja dabar nulekus,nes mano jau truputi atsibodo,kazko naujo norisi 4u.gif
Atsakyti