Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

QUOTE(Jasminn @ 2009 09 19, 17:40)
Pagal visas cia paskaitytas rekomendacijas buvau pas Rita, kur Savanoriuose dirba. Siaip esu labai isranki kirpimui blush2.gif, nes plauku daug, visa kucia  rolleyes.gif ir visada pageidauju, kad nenoriu buti kaip liutas. Nezinau ka man butu pasiuliusi Rita, nes turejau nusinesus kelias foto is neto, kaip as issivaizduociau man tiktu. Ritos darbu likau patenkinta, net paciai keista  ax.gif  Pati salono aplinka pusetina, bet tokia kokybe uz tokia kaina pranoksta lukescius  4u.gif Manau dar zygiuosiu ir antra karta  smile.gif

Faina, kad ji tau tiko, as vis taip ir neprisiruosiu nulekt... gal apibudintumet kaip ji atrodo, kad pas kita netyciom nepapulciau.
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 09 26, 14:13)
Faina, kad ji tau tiko, as vis taip ir neprisiruosiu nulekt... gal apibudintumet kaip ji atrodo, kad pas kita netyciom nepapulciau.

Tada jos dirbo dvi ir abi blondines. Ritos ilgesni plaukai ir berods su kirpciukais. Hm, sunkoka cia man apibudinti smile.gif bet kai nueisit, tai ir paklauskit, kuri cia Rita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendre008 @ 2009 09 13, 18:24)
Sveikutes, as neturiu pastovios kirpejos, nes dazniausiai nuvilia, gal zinot tokia kuri tikrai turi sugebejimu dirbti su garbanotais plaukais? nebijotu eksperimentuoti.

sveika, pati esu garbane, tai zinau kaip sunku gera kirpeja rast. bet jau virs metu lankausi pas Andriu Toveroj, cia kur Mole, Barsausko gatvej. labai gerai man kirpima pritaike, istaise ka buvo ankstesnes kirpejos pridariusiuos ir kas kart vis kitaip nudazo, tai srogelem, tai dar kaipnors. paskutini karta buvau raudona, nerealiai atrode smile.gif kirpimas ir dazymas 200 litu.
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 09 25, 16:20)
manau, tikrai neteks nusivilti smile.gif  pati jau metus lankausi pas juoza, dar mama pries kelias dienas nuvedziau, tai labai graziai nudaze, pakirpo. is viso, mano jo kirpimai labiausiai patinka thumbup.gif
beje, anksciau irgi pas andriu eidavau..

Pritariu,as ir pas ji lankausi jau senokai ir dar visa seimyna nusivedziau pas ji plauku tvarkytis, tai nusiskundimu neturim smile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Buvau ir as pas Rita savanoriuose. Likau patenkinta. Mano nuo peroksido nukentejusius plaukus gerokai pakirpo, pakarpe per visus lygius kad sveiki augtu ir padaze rudom keliom sruogelem thumbup.gif aisiu dar karta dar padazyt daugiau rudom sruogelem ir kad sventiskai sugarbanotu 4u.gif tik minusas - kad gan ilgai krapstosi smile.gif mat vienu metu turi ne po viena kliente ax.gif ai tiesa, o dar uz toki dideli darba apie 3val tepaeme is manes apie 70lt, kai mano plaukai tikrai problematiski - banguojasi, puciasi, slenka..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinutia: 28 rugsėjo 2009 - 15:25
Mergaites, ar esate bande kirptis karstomis zirklemis ? sako po to neluzineja galiukai, l.norisi isbandyti, bet pirma laukiu atsiliepimu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 09 29, 15:40)
Mergaites, ar esate bande kirptis karstomis zirklemis ? sako po to neluzineja galiukai, l.norisi isbandyti, bet pirma laukiu atsiliepimu.  smile.gif

Bandziau, galiukai neskilineja jau 6as menuo, bet eisiu pasikoreguot kirpima. Patiko.
Atsakyti
o per kiek laiko nuo paskambinimo Rita priima? imanoma ta pacia diena pakliuti? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tinuska87 @ 2009 10 01, 21:44)
o per kiek laiko nuo paskambinimo Rita priima? imanoma ta pacia diena pakliuti? cool.gif

ta pacia sunkiai, bet dazniausiai 5-7 dienu begyje.
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 09 25, 16:20)
manau, tikrai neteks nusivilti smile.gif  pati jau metus lankausi pas juoza, dar mama pries kelias dienas nuvedziau, tai labai graziai nudaze, pakirpo. is viso, mano jo kirpimai labiausiai patinka thumbup.gif
beje, anksciau irgi pas andriu eidavau..

Na va, vakar buvau pas Juozą. Likau labai patenkinta - ir pats kirpėjas malonus, gražiai apkirpo, sumokėjau 60Lt. Taigi, manau ilgam apsistosiu ties Juozu thumbup.gif
Atsakyti
Rasykit,apie kirpejas,kurios jums patiko,padare gera ispudi atliko butent tai,ko norejote
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Labai Labai prašau jūsų pagalbos. Turėjau savo kirpėją ilgus metus, bet ji mane vieną sykį nuvylė ir daugiau aš nebenoriu pas ją lankytis, nes tiesiog manęs nebeklauso, ko aš noriu, daro ką pati sugalvoja... Taigi, pakankamai skubiai, ieškau naujos kirpėjos(-jo) Šilainiuose. Čia tiek daug kirpyklų, o nei vienos nebandžiau, norėčiau išgirsti atsiliepimų. Man reikia dažyti plaukučius ir kirpti, bet jie tokie problematiški, šviesinti nemažai, sausi (ypač po paskutinio apsilankymo pas kirpėją doh.gif ) tai norėčiau pakliūti į geras rankas... Taip pat man ir kaina svarbi, mano pinigėlių medis šiuo metu išgyvena krizę, tai galiu sau leisti iki 100 lt... Taigi, mergaitės, iš anksto dėkoju už suteiktą informaciją 4u.gif wub.gif
Atsakyti