Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

QUOTE(tiutka @ 2009 09 10, 11:22)
pritaike stilinga kirpima ir tiek,
o pinigeliu tai tikrai nedaug,ziurint ka norit daryt 4u.gif

ilgai atsiauginejau plaukus, dabar galvoju, gal koki pakarpyma, kad atliktu, tik baisiai bijau tokiu kirpeju, kurios negaili plauku ir kai tik duodi laisve, tai tik atrodo su malonumu ir nurezia puse blink.gif na gal nebus taip su Rita mirksiukas.gif
Atsakyti
niekaip nerandu, kur cia ta Rita dirba?
as zinokit irgi laksciau, tai pas Kesta sarmoj, tai pas Egle sarmoj. Nepatiko nei veinas. poto pas isgirtaji Aruna nuejau. galiausiai hyper maxikoj pramones g. nieko gero kai nudaze, bernioka, tai padek dieve. teko kita diena eit peridazyt, nes slykstus ryzas atspalvis reze aki. o ir uz kare ilgio plaukus iki ausu, ju nudazyma sumokejau 200. zodziu dabar atradau aleksote kirpeja. ji namie dirba. tai labai patenkina esu.
linkiu sekmes atrasti savaja kirpeja
Atsakyti
QUOTE(Guodute @ 2009 09 10, 12:02)
niekaip nerandu, kur cia ta Rita dirba?
as zinokit irgi laksciau, tai pas Kesta sarmoj, tai pas Egle sarmoj. Nepatiko nei veinas. poto pas isgirtaji Aruna nuejau. galiausiai hyper maxikoj pramones g. nieko gero kai nudaze, bernioka, tai padek dieve. teko kita diena eit peridazyt, nes slykstus ryzas atspalvis reze aki. o ir uz kare ilgio plaukus iki ausu, ju nudazyma sumokejau 200. zodziu dabar atradau  aleksote kirpeja. ji namie dirba. tai labai patenkina esu.
linkiu sekmes atrasti savaja kirpeja

Kirpėja-stilistė Rita. Grožio salonas "Auleta", Savanorių pr. 224.
Ritos tel.: 8 682 21194.
Na ka, bandysim pas Rita lankytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(obstinate @ 2009 09 08, 22:45)
As lankausi... Einu nes man visai graziai nudazo plaukus, bet..... na ji nera pats maloniausias zmogus, kartais pratyli visa laika,o kai kalba labai tyliai burba ir as turiu ausis istempus klausytis, ka sako biggrin.gif na bet as ne sneketis einu, tai del to galvos nesuku..  labiausiai pavargstu nuo sedejimo ten, nes, kaip kazkuri minejo, tikrai yra buve kad 5 val dazo dviem spalvom plaukus, tai ir isalkt speju per ta laika biggrin.gif  4u.gif

doh.gif lotuliukas.gif tai jei tu jos nekalbini tai ir nekalba.. kazkodel su manim sneka nesustodama biggrin.gif o kad tyliai sneka, tai ne visi tokie skardziabalsiai kaip as pvz .. lotuliukas.gif as uztrunku pan 4.5val bet kadangi vakarais nevalgau tai ir bedos ner.. isidek sumustiaku kita kart tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(carela @ 2009 08 29, 23:25)
g.gif  Dazu islaikymo laikas ilgiausias 50 min g.gif  Ka jums ten daro tas 5 val?Nu skaiciuojam.Konsultacija iki 15-20 min,dazymas su uzdazymu islaikymu iki 1 val.galvos plovimas iki 10 min kirpimas nuo 30-45 min.isfenavimas pusvalandis.gaunasi... apie 2,5 valandos...nu dar sakyciau jei imtesnis kirpimas,gal dazymas nu iki 3 val. Bet ir tai cia skaiciuojam pilna dazyma.Saknis dazant dazai laikomi 20 min...

Nu seip pas mane jei ka, plaukai iki juosmens ir ju ne 3 smile.gif tai sukis kaip nori bet daug uzima laiko.. o mes kadangi paplepam dar, neskubedama nudazo, poto kauke visada deda, laikau apie 20min.. nu zodziu tyngiu rasyt bet ilgai viskas uztrunka.. gal ne 5val bet 4val tai tikrai.. o eidavau pas tokia kur ale greit darydavo tai kas is to, kad nudazo 5 sruogas kuriu po 1 plovimo net nesimato..ir man nepatinka kai skuba ir atmestinai viska daro
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2009 08 31, 20:43)
As suprantu, kad kaina ypac dabar yra aktualu, bet as maximum 2 val galiu issedeti... cia jau su dazymu ir kirpima, isfenavimu. Kaip jau daugelis minejo kiekviena renkames pagal save ir ieskom sau geriausio  mirksiukas.gif

Sutinku 100% drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 04, 19:30)
  As jau geriau sedesiu visa diena, bele grazu ir tikrai nebrangiai biggrin.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=amber123,2009 09 10, 18:24]
doh.gif lotuliukas.gif tai jei tu jos nekalbini tai ir nekalba.. kazkodel su manim sneka nesustodama biggrin.gif o kad tyliai sneka, tai ne visi tokie skardziabalsiai kaip as pvz .. lotuliukas.gif as uztrunku pan 4.5val bet kadangi vakarais nevalgau tai ir bedos ner.. isidek sumustiaku kita kart tongue.gif

Nu tai as ir sakau, kad ne kalbetis einu, jeigu paklausia, atsakau, o pati i akis nelendu tongue.gif na kad tu vakarais nevalgai, tai sveikintina, bet ne apie tai kalba buvo, beje as pas ja einu rytais, ir dabar jau zinau, kad ilgai uztrunka, bet pirmais kartais nezinojau, tad isalkdavau.. bet ne apie tai tema buvo. Zmogus paprase atsakyti, kokie pliusai ir kokie minusai, o Ritai gynybos lyg ir nereikejo...
Atsakyti
Gal zinot kas Kaune dirba su L'oreal professional dazais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 12 rugsėjo 2009 - 14:26
[quote=obstinate,2009 09 11, 21:05]
[quote=amber123,2009 09 10, 18:24]
Zmogus paprase atsakyti, kokie pliusai ir kokie minusai, o Ritai gynybos lyg ir nereikejo...
[/quote]

Nematau uzraso kad draudziama komentuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 09 09, 01:34)
Kirpeja is didziosios raides, tikrai nesugadins plauku ir patars kas kaip geriau mirksiukas.gif  nuolatine lankytoja cool.gif

Cikuraku, ar tau yra teke pas Jolanta is Imeides darytis progine sukuosena?
man jos darbas patinka, bet va idomu kaip su sukuosenom g.gif Ir dar man kas nepatinka, tai ilgos eiles pas ja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 12 rugsėjo 2009 - 16:18
QUOTE(mimoza:) @ 2009 09 12, 18:17)
Cikuraku, ar tau yra teke pas Jolanta is Imeides darytis progine sukuosena?
man jos darbas patinka, bet va idomu kaip su sukuosenom g.gif  Ir dar man kas nepatinka, tai ilgos eiles pas ja doh.gif

as norejau pas ja darytis sukuosena, bet kad ji sestadieniais nedirba, tad jei baliuska ne savaitgali tai ok cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė @ 2009 09 12, 16:30)
as norejau pas ja darytis sukuosena, bet kad ji sestadieniais nedirba, tad jei baliuska ne savaitgali tai ok  cool.gif

jojo ji savaitgaliais nedirba, eiles tai dideles, bet kad zmogus gerai atlieka savo darba tai ir daug norinciu ka padarysi, del plaukuosenos, tai kazkada dariau kazka vidury savaites tai nieko man tiko, tik paaiskinkit ko tikites ir susitarsit tikrai manau, mimoza...
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 09 12, 16:25)
Gal zinot kas Kaune dirba su L'oreal professional dazais?

mane taip pat domina, ypatingai diacolor richesse arba hi richesse smile.gif
anksciau lyg dirbo hermis, grozio galerija...
ka daugiau galetumet rekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 09 12, 21:17)
jojo ji savaitgaliais nedirba, eiles tai dideles, bet kad zmogus gerai atlieka savo darba tai ir daug norinciu ka padarysi, del plaukuosenos, tai kazkada dariau kazka vidury savaites tai nieko man tiko, tik paaiskinkit ko tikites ir susitarsit tikrai manau, mimoza...

tai va tas man ir nepatinka: pastoviai lankaisi pas viena kirpeja, o sukuosenas daraisi pas kita (sukuosenos dazniausiai reikia savaitgali doh.gif ). Tai ta kita buna nelabai patenkinta, kad tik sukuosenas jai tenka daryti. Ir man paciai kazkaip nelabai smagu unsure.gif
Atsakyti