Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

Tai kurios cia taip giriat rita, pasakykit, ar ji turi ideju, pasiulo kazka? Ar maloniai aptarnauja? smile.gif
Gal kas nors sukuosena pas ja daresi?
[/quote]

As lankausi... Einu nes man visai graziai nudazo plaukus, bet..... na ji nera pats maloniausias zmogus, kartais pratyli visa laika,o kai kalba labai tyliai burba ir as turiu ausis istempus klausytis, ka sako biggrin.gif na bet as ne sneketis einu, tai del to galvos nesuku.. labiausiai pavargstu nuo sedejimo ten, nes, kaip kazkuri minejo, tikrai yra buve kad 5 val dazo dviem spalvom plaukus, tai ir isalkt speju per ta laika biggrin.gif 4u.gif o del ideju, net nezinau, nes kai as einu visada vienodai dazo, tiesiog ataugusius padazo ir tiek, sukuosenos niekad nekeicia, nes as ir neprasau.. Pagrindinis pliusas - pigu ir graziai dazo
Minusas - ilgai krapstosi, nieko nesiulo naujo.
Atsakyti
QUOTE(vaidaxxx @ 2009 09 08, 07:48)
Sveikos,o gal kuri lankotes pas Jolanta Meidiene Silainiu Maximoj? ax.gif Ji dazo Keune dazais, net nezinau noreciau dar pasisviesinti plaukus, bet bijau ju netekti doh.gif gal sitie dazai maziau kenkia, o ir apie ta kirpeja girdejau nemazasi geru atsiliepimu

Kirpeja is didziosios raides, tikrai nesugadins plauku ir patars kas kaip geriau mirksiukas.gif nuolatine lankytoja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė @ 2009 09 08, 19:27)
Tai kurios cia taip giriat rita, pasakykit, ar ji turi ideju, pasiulo kazka? Ar maloniai aptarnauja? smile.gif
Gal kas nors sukuosena pas ja daresi?

Aš prieš tai pas kitą kirpėją kirpdavausi, tai nuėjus pas Ritą tikrai ilgai prasėdejau, ji ilgokai galvojo kaip čia ką man pakirpus gražiau, tai rodė modelių foto, kurių veiduko forma kaip mano, kaip maždaug reiktų kirpti, kad tiktų ir pan.bet tikrai negaila laiko, nes rezultatai labai geri, visi draugai, pažįstami sakė, kad labai tinka nauja šukuosena bigsmile.gif nors plaukų ir daug nukirpo, bet visai negaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 09 09, 00:34)
Kirpeja is didziosios raides, tikrai nesugadins plauku ir patars kas kaip geriau mirksiukas.gif  nuolatine lankytoja cool.gif

reiks gal pabandyti nueit, kontaktus jau seniai turiu, idomu, kaip seksis sviesint ax.gif
Atsakyti
As einu Kaune prie buvusios Aguonos, dabar maxima, is sono pastato pas kirpeja ILONA. na nebloga ji.....gal jau 5 metai kai jos nekeiciu. kas nores -parasykit i asm zinute, duosiu rekvizitus. man ji pataria...padaro ir lieku patenkinta kirpimu-netgi dazymu...... drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 09 08, 20:48)
Į Akropolio Ametistėją po poros apsilankymų niekada nebeinu, ypač nepatiko kaip antakius sutvarkė, nepatiko, kad fyfos dirba, o ir kainos
ten doh.gif Dar nors kokybė būtų, o dabar schmoll.gif
Man atrodo, kad Ametistėjos kainas galima rasti jų interneto
svetainėje g.gif
Kiek pas Ritą kainuoja tik šaknų dažymas nežinau, už visų plaukų dažymą ir kirpimą sumokėjau 70Lt.

dekui 4u.gif radau, 30lt (be dazu kainos)...kazin, ar nesigautu kazkas panasaus, kaip pas rita visu plauku dazymas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 09 10, 09:02)
dekui 4u.gif  radau, 30lt (be dazu kainos)...kazin, ar nesigautu kazkas panasaus, kaip pas rita visu plauku dazymas doh.gif

O as nesuprantu, kam y ta Ametisteja verziesi taip - nieko ten tikrai gero. Mano drauge ten dirba administratore, tai girdejau pati, kaip kirpeja paleido motery, ji sumokejo 150 lt, o mums sako - *****, kaip baisiai nukirpau blink.gif As ten net kojos kaip kliente niekad nekelsiu schmoll.gif Kokybes pagal kaina tikrai negausi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Sudomino mane kirpeja Rita, o ar ji gerai parenka kirpima, noreciau, kazkiek pakeisti pati kirpima... Kiek zinau stilistai, neblogai pritaiko kirpinus, kazkur esu girdejus, kad taiko net ir su kompiuterinem programom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(escada_ @ 2009 09 10, 10:56)
Sveikos,
Sudomino mane kirpeja Rita, o ar ji gerai parenka kirpima, noreciau, kazkiek pakeisti pati kirpima... Kiek zinau stilistai, neblogai pritaiko kirpinus, kazkur esu girdejus, kad taiko net ir su kompiuterinem programom  biggrin.gif

na nezinau kaip kitoms,bet man tai labai pataike ax.gif
o su programom daro Feminoj Bonoj/bent jau dare pries 5m./
Atsakyti
QUOTE(escada_ @ 2009 09 10, 10:56)
Sveikos,
Sudomino mane kirpeja Rita, o ar ji gerai parenka kirpima, noreciau, kazkiek pakeisti pati kirpima... Kiek zinau stilistai, neblogai pritaiko kirpinus, kazkur esu girdejus, kad taiko net ir su kompiuterinem programom  biggrin.gif

Nueikit y www.makeoversolutions.com ysidekit savo foto ir zaiskit su ta programa ir kirpimais, kainuos pigiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutka @ 2009 09 10, 11:08)
na nezinau kaip kitoms,bet man tai labai pataike ax.gif
o su programom daro Feminoj Bonoj/bent jau dare pries 5m./

Na kiek skaiciau komentaru, tai tikrai merginos labai giria Rita, jeigu ne paslaptis ka padare grazaus? smile.gif beje kiek pinigeliu reik pas ja nestis? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 10, 11:09)
Nueikit y www.makeoversolutions.com ysidekit savo foto ir zaiskit su ta programa ir kirpimais, kainuos pigiau biggrin.gif

aciu Egliukasz, bandysiu pasizaisti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(escada_ @ 2009 09 10, 11:12)
Na kiek skaiciau komentaru, tai tikrai merginos labai giria Rita, jeigu ne paslaptis ka padare grazaus?  smile.gif  beje kiek pinigeliu reik pas ja nestis?  biggrin.gif

pritaike stilinga kirpima ir tiek,
o pinigeliu tai tikrai nedaug,ziurint ka norit daryt 4u.gif
Atsakyti