Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

QUOTE(ingira @ 2009 08 06, 19:27)
daziausi kelis kartus, spalvas ji gerai parenka, bet man dazai nepatinka, dazo silpnais, bet jau galva griauzia doh.gif pastebejau, kad plaukai jau maziau blizga verysad.gif

Man asmeniskai Judita susukuoja pakankamai graziai, bet su kirpimais pas ja ne kas 4u.gif Daziusi pas ja nesu.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 08 29, 12:31)
Kas liecia kirpima tai gal ilgokai.. bet pvz kai dazo 5val mane tai as kenciu..nes visa tai daro su dideliu malonumu,uz labai maza kaina ir su profesionaliais dazais..  smile.gif tai verta pakentet manau.. smile.gif ir rezultatu lieku labai patenkinta
Papildyta:
Ir Selective  4u.gif  drinks_cheers.gif

As suprantu, kad kaina ypac dabar yra aktualu, bet as maximum 2 val galiu issedeti... cia jau su dazymu ir kirpima, isfenavimu. Kaip jau daugelis minejo kiekviena renkames pagal save ir ieskom sau geriausio mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas lanketes akropolio amestistejoj ir galit pasakyt, kiek man galetu kainuot saknu dazymas? g.gif arba tarkim pas isgirtaja rita? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 09 03, 10:31)
Gal kas lanketes akropolio amestistejoj ir galit pasakyt, kiek man galetu kainuot saknu dazymas? g.gif  arba tarkim pas isgirtaja rita?  4u.gif

pas rita man saknu dazymas ir galiuku pakirpimas 50lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 08 29, 12:26)
2 val. tik kirpimas  blink.gif  Na, net uz dyka tiek nesedeciau  doh.gif  As tikriausiai esu be galo nekantri, bet man laikas svarbus ir via diena kirpykloj prasedeti didele prabanga butu  tongue.gif

O as laiko turiu, ir kol kerpa pasisneketi apie gyvenima, plauku prieziura, pasidalinti ir savo patirtimi su Rita man labai patinka. Esu buvus pas tokias kirpejas, kur paprasai kare ir nuzarina visus plaukus vienu tiesumu, tik prieky pora atseit ilgesniu sruogu palieka, tai kas kad uztrunka 30 min., bet rezultatas tai doh.gif As jau geriau sedesiu visa diena, bele grazu ir tikrai nebrangiai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos kirpeju ieskotojos 4u.gif

As irgi blaskausi ir nerandu sau tinkamos/o rolleyes.gif

Bandysiu uzsirasyti pas rekomenduojama Rita. Ziuresim kaip sios kirpejeles darbas man pritiks ax.gif
Atsakyti
Sveikos,o gal kuri lankotes pas Jolanta Meidiene Silainiu Maximoj? ax.gif Ji dazo Keune dazais, net nezinau noreciau dar pasisviesinti plaukus, bet bijau ju netekti doh.gif gal sitie dazai maziau kenkia, o ir apie ta kirpeja girdejau nemazasi geru atsiliepimu
Atsakyti
Man labai patinka kirpeja Vaida, kuri dirbo Partizanu g.esanciame salone Lirita, siuo metu dirba Aleksote Sajuri salone. Mielas ir paprastas zmogus.
Atsakyti
QUOTE(De Zavu @ 2009 09 08, 11:25)
Man labai patinka kirpeja Vaida, kuri dirbo Partizanu g.esanciame salone Lirita, siuo metu dirba Aleksote Sajuri salone. Mielas ir paprastas zmogus.

Pritariu! thumbup.gif
Atsakyti
pirmą kartą apsilankiau pas Ritą ir tikrai nustebino kainos ir kokybės santykis thumbup.gif
o dėl ilgai trunkančio kirpimo,tai tik išpūstas burbulas...mane nukirpo,ne pakirpo,o totaliai pakeitė kirpimą per 50 min. wub.gif

http://public.fotki.com/tiutka/
Atsakyti
QUOTE(tiutka @ 2009 09 08, 17:51)
pirmą kartą apsilankiau pas Ritą ir tikrai nustebino kainos ir kokybės santykis thumbup.gif
o dėl ilgai trunkančio kirpimo,tai tik išpūstas burbulas...mane nukirpo,ne pakirpo,o totaliai pakeitė kirpimą per 50 min. wub.gif

http://public.fotki.com/tiutka/

maniau idejai ci savo foto, ale va smile.gif

Tai kurios cia taip giriat rita, pasakykit, ar ji turi ideju, pasiulo kazka? Ar maloniai aptarnauja? smile.gif
Gal kas nors sukuosena pas ja daresi?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 09 03, 09:31)
Gal kas lanketes akropolio amestistejoj ir galit pasakyt, kiek man galetu kainuot saknu dazymas? g.gif  arba tarkim pas isgirtaja rita?  4u.gif

Į Akropolio Ametistėją po poros apsilankymų niekada nebeinu, ypač nepatiko kaip antakius sutvarkė, nepatiko, kad fyfos dirba, o ir kainos
ten doh.gif Dar nors kokybė būtų, o dabar schmoll.gif
Man atrodo, kad Ametistėjos kainas galima rasti jų interneto
svetainėje g.gif
Kiek pas Ritą kainuoja tik šaknų dažymas nežinau, už visų plaukų dažymą ir kirpimą sumokėjau 70Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 08 rugsėjo 2009 - 19:48