Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 05, 12:45)
griztu dar su tuo paciu klausimuku ax.gif

Man pati geriausia Rita ir nebrangiai ir labai graziai padaro sukuosenas ir ne tik...kerpa irgi puikiai parenka labai tinkamai,jei nori pasikeitimo taip pat gali prasyt pakeis radikaliai ir maziau smile.gif sukuosenas daro pasakiskas,jei nori kuklia bet labai grazia,ir jeigu nori labai puosnios,taip pat ji padarys.. smile.gif thumbup.gif niekam kitam nepatikeciau savo plaukuciu kaip tik jai smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Buvau kirpykloj "Jurgita" (Baršausko g. prieš Molą), pas Rūtą. Patiko, sutvarkė mano plaukus smile.gif (nes labai jų daug ir linkę pūstis).Pirma kirpėja, kuri pirma nukirpo ilgi plaukų, o paskui dažė, nors plaukų ilgį teko keisti ne kartą. smile.gif . Kadangi reikia man nemažai dažų, tai sumokėjau 120 lt.
Atsakyti
QUOTE(bakutis @ 2009 06 05, 11:50)
I až daviau nuoroda, bandyk užsirašyti 4u.gif

QUOTE(WeW @ 2009 06 05, 14:39)
Man pati geriausia Rita ir nebrangiai ir labai graziai padaro sukuosenas ir ne tik...kerpa irgi puikiai parenka labai tinkamai,jei nori pasikeitimo taip pat gali prasyt pakeis radikaliai ir maziau smile.gif sukuosenas daro pasakiskas,jei nori kuklia bet labai grazia,ir jeigu nori labai puosnios,taip pat ji padarys..  smile.gif  thumbup.gif niekam kitam nepatikeciau savo plaukuciu kaip tik jai smile.gif thumbup.gif

aciu, merginos 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
gal galit kas duoti Juditos kontaktus ir kur ja rasti?
aciukas 4u.gif
Atsakyti
Vakar paskambino Juozas, kad ta diena, kuria uzsirasiau pas ji Silainiuose, jis ta diena dirbs centre... Pati su juo dar nekalbejau, mamos nr buvau palikus. Tai dabar idomu, jei jis dirbs centre, tai manau ir kainos bus kitos? Kaip jus manot? Gal zinot dar kokia gera kirpeja Silainiuose. Noriu sutaupyt laika, prie namu sukuotis...
Atsakyti
na ir sunku apsispresti pas ka g.gif dar klausimelis Judita kokios firmos daziukais dazo ?pas ja galima nusipirkti daziuku kad galeciau toliau dazytis namie pati ir siaip priemoniu plaukams galima nusipirkti ?
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2009 06 06, 12:52)
Vakar paskambino Juozas, kad ta diena, kuria uzsirasiau pas ji Silainiuose, jis ta diena dirbs centre... Pati su  juo dar nekalbejau, mamos nr buvau palikus. Tai dabar idomu, jei jis dirbs centre, tai manau ir kainos bus kitos?  Kaip jus manot? Gal zinot dar kokia gera kirpeja Silainiuose. Noriu sutaupyt laika, prie namu sukuotis...

Tai kaina tikrai aukštesnė bus. Pati tą patyriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(polo @ 2009 06 06, 13:34)
Tai kaina tikrai aukštesnė bus. Pati tą patyriau smile.gif

O kiek kazi uz sukuosena centre jis ima?
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2009 06 06, 19:49)
O kiek kazi uz sukuosena centre jis ima?

Šito malonumo neteko patirt mirksiukas.gif, bet kirpimas-dažymas (su pritaikytom nuolaidom) tai apie 40 lt pakilo kaina.(bet čia prieš gerą pusmetį, jau neinu pas jį)
Atsakyti
QUOTE(polo @ 2009 06 06, 22:44)
Šito malonumo neteko patirt mirksiukas.gif, bet kirpimas-dažymas (su pritaikytom nuolaidom) tai apie 40 lt pakilo kaina.(bet čia prieš gerą pusmetį, jau neinu pas jį)

kazkaip nesamoningai cia, dirba per dvi vietas, o kainos skirtingos... zodziu centre 200,o bazei 80, cia as kaip pvz, meistras tas pats,o kaina doh.gif doh.gif pieva kazkokia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristegri @ 2009 06 07, 13:57)
kazkaip nesamoningai cia, dirba per dvi vietas, o kainos skirtingos...  zodziu centre 200,o bazei 80, cia as kaip pvz, meistras tas pats,o kaina doh.gif  doh.gif  pieva kazkokia... doh.gif

Dirba tokiose salonuose,kur kainas nustato salonas,o ne pats meistras,todel ir kainos skirtingos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas kerpatės pas Rūta, kuri visai nesenai dirbo Aimužėj(Senamiesty), pamečiau jos kontaktus verysad.gif verysad.gif gal kas galit padėti ja surast? smile.gif
Atsakyti