Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

QUOTE(Alinutia @ 2009 08 11, 10:01)
Dažo keune, aš ten lankiaus ankščiau pusmetį, kainos tokios įperkamos, bet be 120Lt neišeidavau.

Atsakyti
sveikos smile.gif o akropolio ametistejoje kas nors esat kirpusis?
Atsakyti
o cia gal ta Otilija kur dirbo gal ir dirba petrasiunuose?
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2009 08 11, 11:01)
Dažo keune, aš ten lankiaus ankščiau pusmetį, kainos tokios įperkamos, bet ne 120Lt neišeidavau.

pas ka jus konkreciai kirpotes? ir kokio ilgio plaukai? patenkinta budavot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2009 08 11, 16:52)

Einu ketvirtadieni, kai grysiu parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2009 08 11, 20:36)
Einu ketvirtadieni, kai grysiu parasysiu mirksiukas.gif

pas kuria einate?
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2009 08 11, 15:52)

Akropolio ametistejoj kirpausi pas Laisvyda,buvau tik viena karta,siaip neblogai vaikinas kerpa,pataria kaip tvarkytis su plaukais.
Atsakyti
Labas. Jau daug metų naudojuosi Arūno paslaugomis thumbup.gif . Tik kai sugalvoju prasisukti pigiau - suku kitur. Bet vis tiek grįžtu ... jis thumbup.gif dirba, parenka kirpima, spalvą.
Papildyta:
P. S. Turėjau omenyje juozapavičiaus pr. "Formos".
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 08 11, 19:40)
pas ka jus konkreciai kirpotes? ir kokio ilgio plaukai? patenkinta budavot? smile.gif

neprisimenu, daiva gal, nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Lapelyte @ 2009 07 14, 14:39)
kam aleksote reikia kirpejos, rasykit i az, zinau viena gera, kuri namie dirba.
Andre tikrai pasakiskas:)
o as va Paul Michel salone buvau, save. tai paprasiau, kad galiuukus patrumpintu. kirpimas tiesus, nieko sudetinga. pakirpo, uztruko gal 15 min. sumokejau 45lt.  ziauroka

Šitam salone man irgi kartą panašiai buvo. Pakirpo galiukus bet tipo tiek cm kad jau visas kirpimas skaitėsi doh.gif O tuos galiukus max 5 cm patrumpino cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2009 08 11, 23:30)
pas kuria einate?

Tai va buvau Amestitejoj( akropolio) pas Ieva, kirpausi tik galus, bet nelabai patenkinta likau ax.gif Kai buvau uzsirasyt, tai tam ju sasiuvini pilna prirasyta pas visas kirpejas, registratore prisake ateit galva issiplovus, nes laisvas yra tik pusvalandis, tai kirpeja nespes, nu pagalvojau dzin galiu ir issiplaut tongue.gif Bet kai atejau i kirpykla, tai toks jausmas kad as ten vienintelis zmogus per visa diena, kirpykla buvo visiskai tuscia nei kirpeju nei klientu, sedziu, laukiu, ir girdziu kaip registartore apacioj skambina tai mano kirpejai, kad jau pareik pas tave zmogus tongue.gif Nujauciu kad kazkur is akropolio platumu parbego lotuliukas.gif Zodziu apkirpo per kokias 5 minutes, staigiai cik cik ir jau viskas doh.gif Namie gryzus pastebejau kad paliko nutriususiu galu ( kirpo taip viena linija, tai kiek pagavo tiek), kazkaip keistai man ten pasirode, zmogaus nei pries mane nei po manes o taip skuba g.gif Siaip as visada vilniui kerpuosi, nors ir sumoku daugiau, bet iseinu visada patenkinta, pati sau grazi, ir kruopsciai nukirptais plaukais smile.gif Zodziu daugiau as ten nebeeisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2009 08 14, 16:38)
Tai va buvau Amestitejoj( akropolio) pas Ieva, kirpausi tik galus, bet nelabai patenkinta likau ax.gif Kai buvau uzsirasyt, tai tam ju sasiuvini pilna prirasyta pas visas kirpejas, registratore prisake ateit galva issiplovus, nes laisvas yra tik pusvalandis, tai kirpeja nespes, nu pagalvojau dzin galiu ir issiplaut tongue.gif Bet kai atejau i kirpykla, tai toks jausmas kad as ten vienintelis zmogus per visa diena, kirpykla buvo visiskai tuscia nei kirpeju nei klientu, sedziu, laukiu, ir girdziu kaip registartore apacioj skambina tai mano kirpejai, kad jau pareik pas tave zmogus tongue.gif Nujauciu kad kazkur is akropolio platumu parbego lotuliukas.gif Zodziu apkirpo per kokias 5 minutes, staigiai cik cik ir jau viskas doh.gif Namie gryzus pastebejau kad paliko nutriususiu galu ( kirpo taip viena linija, tai kiek pagavo tiek), kazkaip keistai man ten pasirode, zmogaus nei pries mane nei po manes o taip skuba  g.gif Siaip as visada vilniui kerpuosi, nors ir sumoku daugiau, bet iseinu visada patenkinta, pati sau grazi, ir kruopsciai nukirptais plaukais smile.gif Zodziu daugiau as ten nebeeisiu smile.gif

stebiuosi, kad siuo krizes metu , dar tokiu buna darbuotoju, kai manau kiekvienas klientas turetu buti, vip biggrin.gif o cia toks atsainus poziuris doh.gif pati esu nusivylusi ametistejos( bet savanoriu pr) kosmetologe...
Atsakyti