Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

QUOTE(Blogytė @ 2009 08 06, 15:57)
Na va užsirašiau kitai savaitei pas Ritą, tikiuosi neteks nusivilti, nes, kai buvau pas daugelio išgirtą Juditą, tai teko gan stipriai nusivilti  verysad.gif

kodel nusivylei? unsure.gif
daziausi kelis kartus, spalvas ji gerai parenka, bet man dazai nepatinka, dazo silpnais, bet jau galva griauzia doh.gif pastebejau, kad plaukai jau maziau blizga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 08 06, 18:27)
kodel nusivylei? unsure.gif
daziausi kelis kartus, spalvas ji gerai parenka, bet man dazai nepatinka, dazo silpnais, bet jau galva griauzia doh.gif pastebejau, kad plaukai jau maziau blizga verysad.gif

Mano buvo ilgi plaukai, tai bekalbėdama su kita kirpėja per daug nukirpo, o mano plaukai, kai nukirpti per daug, pradeda riestis į išorinę pusę doh.gif na vaizdelis buvo nekoks ir teko grįžti pas savo senąją kirpėja, kuri net išsižiojo kai mane pamatė. Tai dabar vėl sugalvojau pas kokią kitą nueiti, baisu, bet tikiuosi, kad pasiseks išeiti gražiai iš kirpyklos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 08 06, 12:57)
Na va užsirašiau kitai savaitei pas Ritą, tikiuosi neteks nusivilti, nes, kai buvau pas daugelio išgirtą Juditą, tai teko gan stipriai nusivilti  verysad.gif

Parasyk kaip seksis, gal irman reiktu nueiti, bet as noriu kardinaliai keistis
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 08 07, 13:25)
Parasyk kaip seksis, gal irman reiktu nueiti, bet as noriu kardinaliai keistis

Būtinai pranešiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 08 07, 09:05)
Mano buvo ilgi plaukai, tai bekalbėdama su kita kirpėja per daug nukirpo, o mano plaukai, kai nukirpti per daug, pradeda riestis į išorinę pusę  doh.gif na vaizdelis buvo nekoks ir teko grįžti pas savo senąją kirpėja, kuri net išsižiojo kai mane pamatė. Tai dabar vėl sugalvojau pas kokią kitą nueiti, baisu, bet tikiuosi, kad pasiseks išeiti gražiai iš kirpyklos  smile.gif

Keista man jei jau turit sava kirpeja kuri jums sutvark gerai plaukus, o jus ieskot kitos. Viena karta jau sugadino, jums vel sutvarke ir vel jus ieskot kas neaisku ka padarys g.gif
As asmeniskai turiu sava kirpeja ir eiti eksperimentuoti pas kazkatais tikrai schmoll.gif Man net veliau butu nesmagu gryzti pas sava kirpeja ir prasyti taisyti padarinius. O ypac antra karta..... unsure.gif
Atsakyti
o sakykite kaip jums Mole Toveros kirpejai? kokios ten kainos? kokiais dazais dazo?
Atsakyti
QUOTE(Netikra @ 2009 07 17, 10:05)
Sveikos, reikia greito atsakymo, plyyyzz  blush2.gif
Gal kas žino, kiek pas Otilija, Alondž, kainuoja ilgų plaukų dažymas augaliniais dažais?
Labai dėkinga  4u.gif

Truputeli ne i tema-o Otilija jau grizus is dekretiniu atostogu?
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 08 08, 12:50)
Keista man jei jau turit sava kirpeja kuri jums sutvark gerai plaukus, o jus ieskot kitos. Viena karta jau sugadino, jums vel sutvarke ir vel jus ieskot kas neaisku ka padarys  g.gif 
As asmeniskai turiu sava kirpeja ir eiti eksperimentuoti pas kazkatais tikrai  schmoll.gif  Man net veliau butu nesmagu gryzti pas sava kirpeja ir prasyti taisyti padarinius. O ypac antra karta.....  unsure.gif

Mano kirpėja visą laiką kerpa taip pat, o man norisi keistis, nesu iš tų kurios gali 10 metų vaiksčioti su ta pačia plaukų spalva ir šukuosena, gal vėliau ir norėsiu pastovumo, bet ne dabar, kaip sakoma kol jauna noriu keistis smile.gif
Atsakyti
Labas mergaites, gal kuri galetu rekomenduoti geriausia kirpeja is salono Aimuze senamiestyje?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 08 08, 20:53)
o sakykite kaip jums Mole Toveros kirpejai? kokios ten kainos? kokiais dazais dazo?

Taip thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ostra @ 2009 08 09, 02:44)
Truputeli ne i tema-o Otilija jau grizus is dekretiniu atostogu?

Jau turbut keli menesiai kaip dirba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bakutis @ 2009 08 10, 13:42)
Taip thumbup.gif
Papildyta:
Jau turbut keli menesiai kaip dirba thumbup.gif

o tai su kokiais dazais dazo ir kainytes kokios? noretusi placiau apie tovera mole ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 08 10, 19:56)
o tai su kokiais dazais dazo ir kainytes kokios? noretusi placiau apie tovera mole ax.gif

Dažo keune, aš ten lankiaus ankščiau pusmetį, kainos tokios įperkamos, bet ne 120Lt neišeidavau.
Atsakyti