Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

QUOTE(ugnex @ 2009 07 24, 00:15)

kiek mok4si ri kur jei nepslapti?
Atsakyti
kai jau busiu su sukuosena prisifotkinsiu ir idesiu jum parodyti sugebejimus kirpejos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Maištautoja @ 2009 07 23, 23:38)
kiek mok4si ri kur jei nepslapti?

man kainuos 50lt thumbup.gif
Papildyta:
www.sigitos.lt salone darysiu 4u.gif as ten visuomet lankausi,puikiai kerpa,bei sukuosenas daro thumbup.gif bei nera brangiai
Atsakyti
QUOTE(ugnex @ 2009 07 24, 00:15)
Labai gražu
thumb_yello.gif
Atsakyti
Gal kam pravers informacija...
"Stileivoje" dirba kirpeja-stiliste Neringa..Tai jau pora kartu buvau thumbup.gif Pirma karta ji istaise kitos "meistres" broka, bet jau po antrojo karto supratau, kad ji tikra profesionale thumbup.gif . Ir patare, ir isklause, puikiai nukirpo, labai naturaliai susukavo thumbup.gif wub.gif Ir paciai lengva susitvarkyti isplovus galva ax.gif Ir nebrangu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2009 07 24, 14:16)
Gal kam pravers informacija...
"Stileivoje" dirba kirpeja-stiliste Neringa..Tai jau pora kartu buvau thumbup.gif  Pirma karta ji istaise kitos "meistres" broka, bet jau po antrojo karto supratau, kad ji tikra profesionale thumbup.gif . Ir patare, ir isklause, puikiai nukirpo, labai naturaliai susukavo thumbup.gif  wub.gif  Ir paciai lengva susitvarkyti isplovus galva ax.gif  Ir nebrangu mirksiukas.gif

as anksciau lankydavausi siame salone,bet tik pas Diana kirpdavausi.. Visai nieko,man pakankamai patiko.. ax.gif O ta Neringa jauna? nes kiek ten buvau,tai visos moterys po kokia 40 metu ir tik pagyvenusias kirpdavo.. ax.gif gal tik sutapimai.. blush2.gif
Atsakyti
mano tai pusilgiai ,iskarpyti ir dazyti sviesiom sruogelem plaukai,vis nerandu kirpejos,kad gryzus is kirpyklos nenoreciau kazko pakeist ax.gif ,gal pas Rita bandyt,kurioj cia mazdaug vietoj savanoriuose? g.gif
Atsakyti
as taip pat noreciau tos ritos kontaktu smile.gif o kiek mazdaug pas ja kirpimas...na as sukuosenos keist nenoriu...tik pasikirpt
Atsakyti
kirpimas pas Rita nuo 20lt.Bent is manes tiek ima smile.gif Jos tel. 8682 21194, alonas su tokia saulute, kur ji dirba randas kitoj pusėj Mituvos sustojimo einant į Iki po kaire puse 4u.gif
Atsakyti
http://www.egleinstyle.lt - kirpimas, dazymas, priauginimas, makiazas, manikiuras Kaune.
Atsakyti
QUOTE(simaska @ 2009 07 24, 17:06)
as anksciau lankydavausi siame salone,bet tik pas Diana kirpdavausi.. Visai nieko,man pakankamai patiko..  ax.gif  O ta Neringa jauna? nes kiek ten buvau,tai visos moterys po kokia 40 metu ir tik pagyvenusias kirpdavo..  ax.gif  gal tik sutapimai..  blush2.gif

Diana mane prieme pora kartu..Pastebejau, kad ji nuolat neturi klientu ir pas ja jokiu eiliu..Jos darbas irgi siaip sau, tik pusetinas schmoll.gif Nusiziurejau salia dirbancia ir vos spejancia suktis Neringa Pas ja nuolat zmoniu pilna..Ji jauna-apie 40 m., pati labai stilingos isvaizdos... Dirba puikiai thumbup.gif
Atsakyti
As is Vilniaus ,vaziuoju kirptis i Kauna,nes eiks Vilniuj gerai nesutvarko plaukuciu unsure.gif
O,kaune Arunas super sutavrko,jis turi savo grozio slaona zemuosiuose sanciuose "Formos".Arunas su visa savo vyruku komanda dirba super,rekomenduoju visoms thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti ilgaplaukiu - kas Kaune graziai galetu iskarpyti ilgus plaukus per visa ilgi. As kur benueiciau tai vis kokia nesamone ant galvos padaro. Gal kuri ilgaplauke rekomenduotu?. Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti