Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

QUOTE(Netikra @ 2009 07 17, 16:19)
Eina sau...  blink.gif  Tai gal aš kažkur kitur nueisiu geriau...
O tai kiek aš pas ją tada už vestuvinė šukuoseną mokėsiu??  g.gif

Mes norime geriausio uz maziausia kaina bigsmile.gif Tai va noriu pasakyti, kad tai tik iliuzija thumbup.gif Pas Otilija lankausi pakankamai laiko.(karts nuo karto parlekus is uz Atlanto) biggrin.gif . Puoseleju savo palukus, bet ir moku skaiciuoti pinigus. mirksiukas.gif blush2.gif
Otilija kiek zinau yra daugelio konkursu laimetoja ir ne del to, kad darbocholike o todel, kad ka dave dievas joks zmogus neatims rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bakutis @ 2009 07 17, 22:07)
Mes norime geriausio uz maziausia kaina bigsmile.gif Tai va noriu pasakyti, kad tai tik iliuzija thumbup.gif Pas Otilija lankausi pakankamai laiko.(karts nuo karto parlekus is uz Atlanto) biggrin.gif .  Puoseleju savo palukus, bet ir moku skaiciuoti pinigus. mirksiukas.gif  blush2.gif
Otilija kiek zinau yra daugelio konkursu laimetoja ir ne del to, kad darbocholike o todel, kad ka dave dievas joks zmogus neatims rolleyes.gif

taip, tikrai konkursų laimėtoja, bet nedaro stebuklų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 07 18, 06:20)
taip, tikrai konkursų laimėtoja, bet nedaro stebuklų  rolleyes.gif

Tai aisku, kad mes visada norim geriausio uz geriausia kaina rolleyes.gif
Suprantu, kad jei nori gero rezultato, tai jis atitinkamai ir kainuoja, bet kartais tos kainos buna tiesiog jau dirbtinai ispustos, ir paskui as net pati kvailai jausciausi supratus, kad uz savo paprasta, tikrai ne kazkokia ypatinga sukuosena sumokejau tiek pat, kiek gal kazkas uzdirba per puse menesio biggrin.gif

Ne, o jei rimtai, tai gal zino kas nors, kiek mazdaug pas Otilija kainuoja vestuvine sukuosena?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liudnute** @ 2009 07 09, 20:51)
Buvau šiandien pas Ritą,netuščiažodžiausiu-profesionalė,labai patiko jos kruopštumas.Išėjau patenkinta savo plaukais. smile.gif

as irgi visgi manau liksiu istikima Ritai - buvau pas kelias cia isgirtas kirpejas,bet spalva tai baisia padare,o ir kirpimas nelabai man tiko. taigi grizau pas Rita ir labai dziaugiuosi. uz kirpima ir dazyma - 90lt smile.gif
Atsakyti
cia tarp kitko 4u.gif http://www.filmai.in/uzeik-15705.html nemokami filmai interne, iskarto uzkrauna ir visaj nestringa ir didelis lietuvisku filmu pasirinkimas :-D
Atsakyti
Merginos, gal turincios grieztus tiesaus kirpimo kirpciukus patartumet kirpeja Kaune? Baisu eksperimentuoti, norisi bent rekomendaciju tureti, kad labai kruopsciai dirba mirksiukas.gif

Nes pas kelias apsilankiau, ir man kirpciukus pokreiviai nukirpo, nevisiskai lygiai, o jie pas mane tiesus/griezti/ilgi - iskart sudrebejusi ranka matosi doh.gif
Atsakyti
sveikutes,gal kuri ejote pas kirpeja Renata silainiuose priesais buvusius taubucius? ax.gif koki atsiliepimai? rolleyes.gif
Atsakyti
Ar buvot kas Sarma Style kirpykoj blush2.gif ? Mane butent domintu meistre kuri daro ilgalaiki tiesinima, gal zinot kuri? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 22 liepos 2009 - 15:53
sveikutes biggrin.gif turiu visu labai dideli prasyma blush2.gif man si sestadieni nusimato vestuves,bet kai suzinojau netoliese namu esanciame salone"MANTE" man jokio pynimo graziai nepadarys doh.gif na kai nuejau sioki toki itarima sukele,nes paprasiau pynimo,tai net pabandymui ateiti neprase g.gif o manoji kirpeja atostogauja verysad.gif tai vat,noriu apsidrausti ir ,kad jus man pasiulytumete kirpeja,kuri padarytu pynima plaukam 4u.gif kaina kuo pigiau tuo gerai.... thumbup.gif bei nepamaisytu ir makiazas,galetu viskas buti vienoje vietoje ax.gif
Atsakyti
bet ziuriu visos tik klausia o atsakymo nei vieno lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pasukau kirpejai ir pasakiau savo situacija,tai pasiule savo mokine g.gif bet po bandomojo susukavimo likau suzaveta ir begalo nustebinta thumbup.gif kruopstumas,atsargumas...likau suzaveta mokines darbu wub.gif su tokia sukuosena sestadieni eisiu i vestuves blush2.gif [liepos 25]http://www.supermama.lt.org/logo.gif[/IMG]
Atsakyti
user posted image
Atsakyti