Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

Na sveikos smalsuolės, buvau pas Andrių, labai labai patiko thumbup.gif O apkirpo tai tiesiog klasiškai, nuotrauką vakare įkelsiu, kai vyras nufotkins. Žodžiu, dabar atrodau žymiai stilingesnė, tvarkingesnė, gražesnė wub.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 07 13, 17:30)

Sveika, norėjau paklausti, ar didelės eilės pas Andrių, t.y. prieš kiek maždaug laiko užsirašyti reiktų, ir aišku labai įdomu pamatyti kirpimo rezultatą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Scorp99 @ 2009 07 13, 19:41)
Sveika, norėjau paklausti, ar didelės eilės pas Andrių, t.y. prieš kiek maždaug laiko užsirašyti reiktų, ir aišku labai įdomu pamatyti kirpimo rezultatą  blush2.gif

Būtinai įkelsiu nuotrauką, bet dar nenusifotografavau, į Andre skambinau šeštadienį ryte ir va, šiandienai priėmė. Kaip supratau, jis dirba pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį.
Atsakyti
kam aleksote reikia kirpejos, rasykit i az, zinau viena gera, kuri namie dirba.
Andre tikrai pasakiskas:)
o as va Paul Michel salone buvau, save. tai paprasiau, kad galiuukus patrumpintu. kirpimas tiesus, nieko sudetinga. pakirpo, uztruko gal 15 min. sumokejau 45lt. ziauroka
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 07 13, 23:39)
Būtinai įkelsiu nuotrauką, bet dar nenusifotografavau, į Andre skambinau šeštadienį ryte ir va, šiandienai priėmė. Kaip supratau, jis dirba pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį.

jei nepaslaptis kiek mokejai uz kirpima? Planuose irgi yra apsilankymas pas Andre dabar dar truputi auginu plauku kad butu is ko kirpti, nes nenoriu labai trumpais plaukais iseiti smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
gal kas lankotes pas Kestuti Saiku,seniau sarma style dirbo,dabar donelaicio g.
Kokie atsiliepimai,nes uzsirasiau pas ji, bet niekad nebuvus,tai neramu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ronile @ 2009 07 16, 18:26)
sveikos merginos,
gal kas lankotes pas Kestuti Saiku,seniau sarma style dirbo,dabar donelaicio g.
Kokie atsiliepimai,nes uzsirasiau pas ji, bet niekad nebuvus,tai neramu blush2.gif

Nežinau, gal darausi perdaud priekabi, bet po paskutinio karto pas jį likau nepatenkinta, kžkoks susireikšmines pasidarė, patarimų jokių nedalina, ir nukirpo taip nelabai kaip schmoll.gif . Gal neturėjo tada nuotaikos, bet man užteko, kad nuspresčiau daugiau pas jį nebeiti. kazkaip darosi gaila pinigų už tokį darbą g.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia greito atsakymo, plyyyzz blush2.gif
Gal kas žino, kiek pas Otilija, Alondž, kainuoja ilgų plaukų dažymas augaliniais dažais?
Labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikra @ 2009 07 17, 10:05)
Sveikos, reikia greito atsakymo, plyyyzz  blush2.gif
Gal kas žino, kiek pas Otilija, Alondž, kainuoja ilgų plaukų dažymas augaliniais dažais?
Labai dėkinga  4u.gif

žinok, gali ir 100, ir daugiau sumokėti. aš žiemą paskutinį kartą pas ją buvau, tai palikau 90 už šaknis ir pakirpimą, bet ir lankiausi jau seniai, bent 7 -erius metus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 07 17, 11:30)
žinok, gali ir 100, ir daugiau sumokėti. aš žiemą paskutinį kartą pas ją buvau, tai palikau 90 už šaknis ir pakirpimą, bet ir lankiausi jau seniai, bent 7 -erius metus  unsure.gif

Eina sau... blink.gif Tai gal aš kažkur kitur nueisiu geriau...
O tai kiek aš pas ją tada už vestuvinė šukuoseną mokėsiu?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Netikra @ 2009 07 17, 14:19)
Eina sau...  blink.gif  Tai gal aš kažkur kitur nueisiu geriau...
O tai kiek aš pas ją tada už vestuvinė šukuoseną mokėsiu??  g.gif

niu, aš tau sakau, kaip pati mokėjau žiemą, prieš kalėdas - 90 už šaknis ir kirpimą. pasirodė daugoka, nes tikrai mano tiesiog ilgi tiesūs plaukai, jokių ten kažko super duper nėra blush2.gif vestuvinę irgi pas ją dariausi, bet prieš 5 metus kitos kainos buvo, net ir nebepamenu, kiek sumokėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 07 13, 23:39)

Vis dar laukiam foto biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti