Įkraunama...
Įkraunama...

Didelis kūno plaukuotumas

QUOTE(LABBRA @ 2012 07 02, 22:07)
Man rodos neaisku kas juos skatina augt g.gif (jei nera ligos) ,man sake gal paveldimumas,gal kazkada vartoti kontraceptikai(pasirodo buna kad sujaukia viska ir net po 5 metu gali islyst toks neigiamas dalykas),gal po gimdymo,zodziu gal..gal..rinkis zmogau pats nuo ko ir kovok kaip nori doh.gif  mano testosteronas taip pat normoje,kaip ir visa kita,o plauku doh.gif

o tai pas jus tik ant veido? ar ant viso kūno? ir ar jie tokie kaip gyvaplaukiai šviesūs ar tamsūs?
aš irgi kažkada gydymo tikslais (nes buvo sutrikusios, nereguliarios ir gausios mėnesinės) gėriau kontraceptikus. tai net nežinau, ar nuo jų ar ne turiu daugokai plaukų ant kojų. ant rankų nepasakyčiau kad labai daug, net nedepiliuoju, bet va ant veido.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tercinta @ 2012 07 02, 22:23)
o tai pas jus tik ant veido? ar ant viso kūno? ir ar jie tokie kaip gyvaplaukiai šviesūs ar tamsūs?
aš irgi kažkada gydymo tikslais (nes buvo sutrikusios, nereguliarios ir gausios mėnesinės) gėriau kontraceptikus. tai net nežinau, ar nuo jų ar ne turiu daugokai plaukų ant kojų. ant rankų nepasakyčiau kad labai daug, net nedepiliuoju, bet va ant veido....  doh.gif

Oj merginos, kaip aš jus suprantu.. verysad.gif Pas mane irgi tie plaukai nereikalingose vietose gyvenimo kokybę ryškiai suprastina.. Kaip kažkuri forumietė sakė- nebelieka spontaniškumo, nes prieš kažkur važiuojant (pvz maudytis) būtinai turi tuos plaukus šalint.. Kaip ir kelios čia pasisakiusiosios, dariausi tyrimus ir nieko, visi hormonai normos ribose.. Matyt kalta genetika doh.gif tėvai pasakojo, kad mano senelis iš mamos pusės labai plaukuotas buvo, apžėlusi ne tik krūtinė ar pilvas, bet ir nugara.. Tai ir mes su broliu abu tokie tamsesni, rudom akim, tamsiai rudais plaukais ir apžėlę. Tik va broliui tai tie plaukai vyriškumo priduoda, o man kompleksą varo. Ant veido dar nieko, barzdos nėra, kartais vienas kitas plaukelis tamsesnis išauga, tai pincetu pašalinu. Ūsiukai šiokie tokie yra, bet nieko jiems nedarau, kažkaip bijau judint, o tai dar blogiau bus, nėra labai jau akivaizdžiai matomi, tai palieku ramybėj. Bet va kojos... doh.gif baisiausia kad labai "želia" tie plaukai ant šlaunų (kirkšnyse, ant šlaunų iš nugaros pusės tamsūs, vos ne juodi, ant pačių šlaunų šviesesni). Kolkas šalinu peiliukais, bet mąstau pradėt vašku, nes nebeįmanoma, kas porą dienų jau reik skust, nes atauga ir kadangi tamsūs tai matomi labai.. Skaičiausi čia forume apie plaukelių naikinimą lazeriu, bet kadangi studentė esu, tai dar pajamos "neišneša" išbandyt tokį būdą.. verysad.gif Visoms kurios kankinasi dėl tų plaukelių ir bando kovot su jais linkiu sėkmės ir nenusiminti. Viliuosi, kad su šiuolaikinėm technologijom greitu metu vis tiek atras tų plaukelių augimo priežastis ir elektyvius naikinimo būdus..
Atsakyti
QUOTE(Vytuliuke @ 2012 07 02, 23:12)
Oj merginos, kaip aš jus suprantu..  verysad.gif  Pas mane irgi tie plaukai nereikalingose vietose gyvenimo kokybę ryškiai suprastina.. Kaip kažkuri forumietė sakė- nebelieka spontaniškumo, nes prieš kažkur važiuojant (pvz maudytis) būtinai turi tuos plaukus šalint.. Kaip ir kelios čia pasisakiusiosios, dariausi tyrimus ir nieko, visi hormonai normos ribose.. Matyt kalta genetika  doh.gif  tėvai pasakojo, kad mano senelis iš mamos pusės labai plaukuotas buvo, apžėlusi ne tik krūtinė ar pilvas, bet ir nugara.. Tai ir mes su broliu abu tokie tamsesni, rudom akim, tamsiai rudais plaukais ir apžėlę. Tik va broliui tai tie plaukai vyriškumo priduoda, o man kompleksą varo. Ant veido dar nieko, barzdos nėra, kartais vienas kitas plaukelis tamsesnis išauga, tai pincetu pašalinu. Ūsiukai šiokie tokie yra, bet nieko jiems nedarau, kažkaip bijau judint, o tai dar blogiau bus, nėra labai jau akivaizdžiai matomi, tai palieku ramybėj. Bet va kojos...  doh.gif baisiausia kad labai "želia" tie plaukai ant šlaunų (kirkšnyse, ant šlaunų iš nugaros pusės tamsūs, vos ne juodi, ant pačių šlaunų šviesesni). Kolkas šalinu peiliukais, bet mąstau pradėt vašku, nes nebeįmanoma, kas porą dienų jau reik skust, nes atauga ir kadangi tamsūs tai matomi labai..  Skaičiausi čia forume apie plaukelių naikinimą lazeriu, bet kadangi studentė esu, tai dar pajamos "neišneša" išbandyt tokį būdą..  verysad.gif  Visoms kurios kankinasi dėl tų plaukelių ir bando kovot su jais linkiu sėkmės ir nenusiminti. Viliuosi, kad su šiuolaikinėm technologijom greitu metu vis tiek atras tų plaukelių augimo priežastis ir elektyvius naikinimo būdus..

oi ant slaunu ir as ju turiu. bet tai jus pameginkit depiliatorium pazaist. pirmi kartai skausmingi, be abejones, bet po poros trejeto kartu jau zinokit ir nebeskauda mirksiukas.gif o savaitei gali pamirst tas savo kojas po sitos proceduros ax.gif daug kartu bandziau ir numeciau, nes labai jau skaudejo. bet prisiversti buvo tikrai verta 4u.gif
mane kur kas labiau vargina "takelis" nuo bambos zemyn doh.gif po plaukeli depiliuoju ir visvien matosi, kad ten kiek tamsiau (as tamsi pati esu). bet ir nuo ko tai prasidejo jau zinau-nuo geriamu KT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LABBRA @ 2012 07 02, 19:52)
As rizikuosiu ko gero pradziai su lazeriu,nors kazkiek kad apmazetu...nors porai metu kad butu rezultatas,tai jau svajone man!!! unsure.gif

Is pirmo karto vargu ar bus rezultatas porai metu. g.gif As pries 20 metu dariausi veida su lazeriu(gal jie dabar tobulesni,bet visvien spinduliai buvo tie patys),tai po 2,5 men.ataugo visi plaukai ir tokie pat juodi,nei kiek neapmazejo.Tiesa,ta laika turejau atokvepi nuo pesiojimo-jie visai neaugo,bet paskui buvo labai liudna.Juo labiau,kad tada ir kainavo veidas 1000 litu schmoll.gif O blogiausia yra tai,kad pries salinant plaukus lazeriu, juos visus reikia atauginti,tad nebelieka nieko kita,kaip tik pakirpti ar skusti plaukus ant veido doh.gif Man jie ataugdavo per 12-14 dienu,tai tiek dienu reikedavo iskesti tikra kosmara-darbe smakra slepdavau, o po darbo namie isikalindavau.Ir virs lupos budavo,bet maziau.Ir pavieniai ant viso veido tokie juodi ir stori.Vien del to pilno plauku atsiauginimo didziulis kompleksas,bent man budavo, o ir po sios proceduros plauku negalima israuti-reikia laukti,kol jie patys iskrinta-dar praeina kelios dienos schmoll.gif Kiek skaiciau besidalinanciu patirtimi atsiliepimu, butent veido plaukams salinti reikia daugiausia proceduru.Anksciau dar teigdavo reklamose,kad plaukus lazeriu pasalina visam laikui, o dabar tai yra ilgalaike plauku salinimo procedura,deja.Tiesiog reikia pasiskaiciuoti ir pinigelius.Jei darysit lazeriu ir ypac jei oda sviesi,ypac itempus oda,giliai po ja man buvo matyti juodi taskeliai-tai tiesiog uzmige plauko svoguneliai,manau.Mane po lazerio jie stebindavo,kadangi as tada tikejau,kad visam laikui pasalino.Dabar jokiu tasku pas mane nera po oda.Rasau ne todel,kad prigasdinciau ir nusiviltumet-esant tokiai problemai,reikia viska isbandyti butinai,bet tiesiog salinant veido plaukus net ir lazeriu,yra nemaloniu niuansu. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monsit: 03 liepos 2012 - 09:41
QUOTE(Tercinta @ 2012 07 02, 21:23)
aš irgi kažkada gydymo tikslais (nes buvo sutrikusios, nereguliarios ir gausios mėnesinės) gėriau kontraceptikus. tai net nežinau, ar nuo jų ar ne turiu daugokai plaukų ant kojų. ant rankų nepasakyčiau kad labai daug, net nedepiliuoju, bet va ant veido....  doh.gif

Visur ju pilna..ant smakro seriai,ant krutines tokie svelnesni,bet yra,ant ranku taip pat svelnesni siek tiek nei ant veido,bet yra,kojos tai tyliu..ir sedimoji dalis,ir takelis ant pilvo..zodziu esu kaip reikiant pazelusi..plaukai deja ne balti...
Papildyta:
QUOTE(Monsit @ 2012 07 03, 09:40)
Is pirmo karto vargu ar bus rezultatas porai metu. g.gif As pries 20 metu dariausi veida su lazeriu(gal jie dabar tobulesni,bet visvien spinduliai buvo tie patys),tai po 2,5 men.ataugo visi plaukai ir tokie pat juodi,nei kiek neapmazejo.Tiesa,ta laika turejau atokvepi nuo pesiojimo-jie visai neaugo,bet paskui buvo labai liudna.Juo labiau,kad tada ir kainavo veidas 1000 litu schmoll.gif O blogiausia yra tai,kad pries salinant plaukus lazeriu, juos visus reikia atauginti,tad nebelieka nieko kita,kaip tik pakirpti ar skusti plaukus ant veido doh.gif Man jie ataugdavo per 12-14 dienu,tai tiek dienu reikedavo iskesti tikra kosmara-darbe smakra slepdavau, o po darbo namie isikalindavau.Ir virs lupos budavo,bet maziau.Ir pavieniai ant viso veido tokie juodi ir stori.Vien del to pilno plauku atsiauginimo didziulis kompleksas,bent man budavo, o ir po sios proceduros plauku negalima israuti-reikia laukti,kol jie patys iskrinta-dar praeina kelios dienos schmoll.gif Kiek skaiciau besidalinanciu patirtimi atsiliepimu, butent veido plaukams salinti reikia daugiausia proceduru.Anksciau dar teigdavo reklamose,kad plaukus lazeriu pasalina visam laikui, o dabar tai yra ilgalaike plauku salinimo procedura,deja.Tiesiog reikia pasiskaiciuoti ir pinigelius.Jei darysit lazeriu ir ypac jei oda sviesi,ypac itempus oda,giliai po ja man buvo matyti juodi taskeliai-tai tiesiog uzmige plauko svoguneliai,manau.Mane po lazerio jie stebindavo,kadangi as tada tikejau,kad visam laikui pasalino.Dabar jokiu tasku pas mane nera po oda.Rasau ne todel,kad prigasdinciau ir nusiviltumet-esant tokiai problemai,reikia viska isbandyti butinai,bet tiesiog salinant veido plaukus net ir lazeriu,yra nemaloniu niuansu. schmoll.gif

na tas plauku atuginimas tai kazkas kosmarisko! ar negalima ju padepiliuoti kremuku kokiu..kaip eit i darba su visa barzda kol ataugs,mano tokia darbo sritis,kad as tiesiogiai su klientu bendrauju doh.gif bet jei juos nudepiliuot ar nuskust pries procedura,tai kaip jie iskris tada,kaip islys is po odos netraukiant ? blink.gif as kai juos pesioju,tai jie labai nevienodai atauga g.gif na cia dilema gaunasi jau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LABBRA: 03 liepos 2012 - 10:56
QUOTE(jotule17 @ 2012 07 03, 10:05)
oi ant slaunu ir as ju turiu. bet tai jus pameginkit depiliatorium pazaist. pirmi kartai skausmingi, be abejones, bet po poros trejeto kartu jau zinokit ir nebeskauda  mirksiukas.gif  o savaitei gali pamirst tas savo kojas po sitos proceduros ax.gif  daug kartu bandziau ir numeciau, nes labai jau skaudejo. bet prisiversti buvo tikrai verta 4u.gif
mane kur kas labiau vargina "takelis" nuo bambos zemyn doh.gif  po plaukeli depiliuoju ir visvien matosi, kad ten kiek tamsiau (as tamsi pati esu). bet ir nuo ko tai prasidejo jau zinau-nuo geriamu KT  doh.gif

Tai kojas (blauzdas) dažnokai su epiliatorium prabrūžinu- kaip kad sakot- ilgesniam laikui ramu. Bet bandžiau kelis kart ir šlaunis bei kirkšnis su epiliatorium praravėt, tai neįmanoma, kaip skauda. Aišku, kokią savaitę buvo ramu, bet po to kai pradėjo atauginėt plaukeliai ir įauginėt bei niežėt, iš vis ne kas buvo.. Blogiausia, kad jeigu su epiliatorium nori praravėt, reik kažkiek ataugint plaukelius, o vasarą nesinori vaikščiot su šėreliais ant kojų. Dėl "takelio link bambos" irgi jus puikiai suprantu, pati tokį patį turiu, ir patyliukais su pincetu pešioju tuos pačius tamsiausius plaukelius. O čia sakot tas takelis nuo KT galėjo atsirast? Aš kažkada prieš gal 3-4 metus metus laiko gėriau KT, o dabar pastebiu, kad šlaunys tikrai daugiau želia nei anksčiau, tai gal ir man čia nuo KT.. doh.gif Iš vis kažkokia nesamonė, atrodo medicina šiais laikais tokia pažangi, o negali tokio dalyko kaip plaukų augimas nereikalingose vietose išgydyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LABBRA @ 2012 07 03, 10:55)
na tas plauku atuginimas tai kazkas kosmarisko! ar negalima ju padepiliuoti kremuku kokiu..kaip eit i darba su visa barzda kol ataugs,mano tokia darbo sritis,kad as tiesiogiai su klientu bendrauju doh.gif bet jei juos nudepiliuot ar nuskust pries procedura,tai kaip jie iskris tada,kaip islys is po odos netraukiant ? blink.gif  as kai juos pesioju,tai jie labai nevienodai atauga g.gif  na cia dilema gaunasi jau... g.gif

Tai ir noriu pasakyti,kad veido plaukus salinti lazeriu nera paprasta del to,kad pirmiausia juos visus reikia atauginti-kitaip nera prasmes tiek pinigu isleisti.Visur kitur galima pridengti, kad ir su ilgom kelnem vaikscioti,pav.pries lazeriu salinant nuo koju.Gal ir depiliaciniu kremu galima pasalinti,bet atsargiai,kad odos nesuerzinti.Juk svarbu,kad nebutu plaukas israunamas.As tai pakirpdavau ir storu sluoksniu kremu pritepdavau,bet i dienos pabaiga jau isryskedavo juodi taskai.As tas 2 savaites pries lazeri kasdien pakirpdavau(oj ir ilgos gi man buvo tos 2savaites,belaukiant proceduru schmoll.gif ), o pries pat procedura kokia diena jau nieko nedariau-nuvykti reikejo su kokiu 2 mm ilgio plaukais.O po lazerio liepe ju nerauti,jie turi patys iskriti arba bent jau lengvai issimti.Gal dabar galima ir tik nuskutus lazeriu salinti?Gal atsilieps,kas neseniai salino plaukus nuo veido lazeriu arba pasiskambinkit i kokia klinika.Be to,dabar laikas nelabai palankus,nebent Jums pasiseke neidegti sauleje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monsit: 03 liepos 2012 - 14:38
Stai nurodymai is lazerines klinikos puslapio:

Ką reikia žinoti prieš atliekant procedūras?

* Vengti aktyvios saulės šviesos mažiausiai 2 savaites prieš procedūras ar naudoti saulės apsauginius kremus, kuriuose saulės apsauginiai faktoriai SPF būtų didesni 25-30, netepti odos savaiminio įdegio kremais
* Nepešioti, nešalinti plaukų vašku 1 mėnesį prieš procedūrą. Visi kiti plaukų šalinimo būdai, pvz. skutimas, kirpimas, kurių metu lieka plauko šaknis yra galimi
* 1 savaitę prieš procedūras netepti odos dirginančiais preparatais, tokiais kaip glikolio rūgštis ar retinoidai
* Jei oda šviesi, o plaukas tamsesnis, tuo atveju procedūros yra efektyviausios. Jei oda tamsi, 4-6 savaites prieš procedūrą gali būti paskirti tepami balinantys preparatai.
* Perioralinės virusinės pūslelinės atveju bus paskirta priešvirusinė terapija, jei procedūra bus atliekama veido srityje
* Jei esate nėščia, procedūra nebus atliekama. Maitinančioms motinoms procedūras atlikti galima.

Atsakyti
QUOTE(Monsit @ 2012 07 03, 14:36)
Tai ir noriu pasakyti,kad veido plaukus salinti lazeriu nera paprasta del to,kad pirmiausia juos visus reikia atauginti-kitaip nera prasmes tiek pinigu isleisti.Visur kitur galima pridengti, kad ir su ilgom kelnem vaikscioti,pav.pries lazeriu salinant nuo koju.Gal ir depiliaciniu kremu galima pasalinti,bet atsargiai,kad odos nesuerzinti.Juk svarbu,kad nebutu plaukas israunamas.As tai pakirpdavau ir storu sluoksniu kremu pritepdavau,bet i dienos pabaiga jau isryskedavo juodi taskai.As tas 2 savaites pries lazeri kasdien pakirpdavau(oj ir ilgos gi man buvo tos 2savaites,belaukiant proceduru schmoll.gif ), o pries pat procedura kokia diena jau nieko nedariau-nuvykti reikejo su kokiu 2 mm ilgio plaukais.O po lazerio liepe ju nerauti,jie turi patys iskriti arba bent jau lengvai issimti.Gal dabar galima ir tik nuskutus lazeriu salinti?Gal atsilieps,kas neseniai salino plaukus nuo veido lazeriu arba pasiskambinkit i kokia klinika.Be to,dabar laikas nelabai palankus,nebent Jums pasiseke neidegti sauleje.

Turbūt tikrai naudojot labai senovinį lazerį prieš 20 metų, nes dabar jokių atauginimų nereikia, nusiskuti sau švariai kiekvieną dieną ir viskas tinka. Svarbu nepešioti plaukų bent jau 2 savaites prieš procedūrą, aišku, geriausia vieną mėnesį. Beje, aleksandritas nepalyginamas su jokiais kitais lazeriais, jis dabar galingiausias iš visų žinomų. Ir Monsit, jau keletą kartų bandau suprasti iš Jūsų postų, bet niekaip nepavyksta. Kiek lazerio procedūrų darėte? Kaip suprantu pasidarėte veidui vieną procedūrą ir norėjote, kad plaukai išvis nebeataugtų? Procedūrų reiktų iki 10, nes juk kiekvieną mėnesį atauga miegantys plaukeliai ir atrodo, kad grįžta visi buvusieji, bet iš tikrųjų čia visai kiti. Man bikinis po 4 procedūros buvo labai suvešėjęs, jau buvau net išsigandusi, bet pasirodo čia pasirodė miegoję plaukeliai ir dabar po viso kurso (man reikėjo 7 procedūrų) ramu.
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2012 07 03, 17:04)
Turbūt tikrai naudojot labai senovinį lazerį prieš 20 metų, nes dabar jokių atauginimų nereikia, nusiskuti sau švariai kiekvieną dieną ir viskas tinka. Svarbu nepešioti plaukų bent jau 2 savaites prieš procedūrą, aišku, geriausia vieną mėnesį. Beje, aleksandritas nepalyginamas su jokiais kitais lazeriais, jis dabar galingiausias iš visų žinomų. Ir Monsit, jau keletą kartų bandau suprasti iš Jūsų postų, bet niekaip nepavyksta. Kiek lazerio procedūrų darėte? Kaip suprantu pasidarėte veidui vieną procedūrą ir norėjote, kad plaukai išvis nebeataugtų? Procedūrų reiktų iki 10, nes juk kiekvieną mėnesį atauga miegantys plaukeliai ir atrodo, kad grįžta visi buvusieji, bet iš tikrųjų čia visai kiti. Man bikinis po 4 procedūros buvo labai suvešėjęs, jau buvau net išsigandusi, bet pasirodo čia pasirodė miegoję plaukeliai ir dabar po viso kurso (man reikėjo 7 procedūrų) ramu.

Na nemanau,kad ir pries tiek metu Sugiharos grozio centre buvo labai jau prastas lazeris. biggrin.gif Vis viena tai pakankamo galingumo tas pats lazerio spindulys. Gal nebent aleksandritas daro stebuklus,apie ji neblogi atsiliepimai.Tiesiog dauguma is tiesu, pasiskaite reklamas,tikisi stebuklu ir jau po keleto kartu.Tiesiog reklamose gerokai pagrazinami galimi rezultatai,o is tiesu reikia daugiau proceduru ir rezultate pinigeliu, nei teigiama.
Tai kaip nereikia atauginimu,jei skutat kiekviena diena? Ir skutat butent veida? Ar isivaizduojat,ka moteriai reiskia skusti veida-galima labai paskatinti ir plonu gyvaplaukiu augima? g.gif
As tikrai tikejausi greitesnio rezultato, bent jau ne nulinio, kad ir po vienos proceduros.Gi nors kiek plauku turejo isnykti. Ir aplamai, as rasau tik del tu moteru,kurios turi pacia didziausia problema-butent veido plaukuotuma,su kuriuo kovoti sunkiausia. Daugiau atsiliepimu del veido plaukuotumo salinimo randu nusivylusiu moteru,nes veido plaukai labiausiai linke ataugti ir po keleto kartu jos tai nutraukia.Is tokiu diskusiju jos bent zinos tiesa ir nenusivils po keleto kartu,bandys kad ir iki tu 10 proceduru.Nes jei zmogus nebetiki rezultatu, nustoji bandyti.
Atsakyti
QUOTE(Monsit @ 2012 07 03, 19:37)
Na nemanau,kad ir pries tiek metu Sugiharos grozio centre buvo labai jau prastas lazeris. biggrin.gif Vis viena tai pakankamo galingumo tas pats lazerio spindulys. Gal nebent aleksandritas daro stebuklus,apie ji neblogi atsiliepimai.Tiesiog dauguma is tiesu, pasiskaite reklamas,tikisi stebuklu ir jau po keleto kartu.Tiesiog reklamose gerokai pagrazinami galimi rezultatai,o is tiesu reikia daugiau proceduru ir rezultate pinigeliu, nei teigiama.
  Tai kaip nereikia atauginimu,jei skutat kiekviena diena? Ir skutat butent veida? Ar isivaizduojat,ka moteriai reiskia skusti veida-galima labai paskatinti ir plonu gyvaplaukiu augima? g.gif 
As tikrai tikejausi greitesnio rezultato, bent jau ne nulinio, kad ir po vienos proceduros.Gi nors kiek plauku turejo isnykti.  Ir aplamai, as rasau tik del tu moteru,kurios turi pacia didziausia problema-butent veido plaukuotuma,su kuriuo kovoti sunkiausia. Daugiau atsiliepimu del veido plaukuotumo salinimo randu nusivylusiu moteru,nes veido plaukai labiausiai linke ataugti ir po keleto kartu jos tai nutraukia.Is tokiu diskusiju jos bent zinos tiesa ir nenusivils po keleto kartu,bandys kad ir iki tu 10 proceduru.Nes jei zmogus nebetiki rezultatu, nustoji bandyti.

Dėl tos "kiekvienos dienos" tai blogai išsireiškiau. Po procedūrų tikrai neturiu skųsti plaukų kiekvieną dieną, nebent kai jau praeina mėnuo, pradeda lįsti nauji plaukai ir dar kažkiek laiko lieka iki procedūros. Šviesūs plaukeliai man nesuaktyvėja. Kalbu iš patirties dėl kitų kūno vietų, kur kelerius metus jau buvo skųstas pūkelis, ten ir liko jis pūkeliu. Beje, dėl to skutimo yra labai įvairių mokslininkų nuomonių. Kai kurie teigia, kad plaukas suaktyvinamas, kai kurie sako, kad skutimas neturi jokios įtakos ir veikia tik paviršų, o suaktyvėjimas mums tik atrodo, nes plauko galiukas nukerpamas ir jis būna aštresnis nei daug metų augusio plauko galiukas, todėl plaukas atrodo daug stipresnis.
Dėl atauginimo - Jūs teigiate, kad reikėjo atauginti bent 2 mm. Dabar tokio dalyko tikrai nėra, nueini švarutėliai nuskųstas ir viskas puikiai tinka. Aleksandritas sujungtas su fotoepiliatoriaus šviesa, spindulys daug galingesnis ir prasiskverbia giliau, todėl manau sunku būtų lyginti prieš 20 m. naudotą lazerį su naujausiu. Juo labiau, kad dabar technologijos tobulėja kas keletą mėnesių. Bet teisingai, nei su vienu iš jų vienos procedūros tikrai neužteks.
Taigi kartoju dar kartelį, moterys, nesitikėkite rezultato nuo vieno karto. Plaukas turi 4 augimo fazes ir miegantys plaukai pirmos procedūros metu niekaip negali būti pašalinti. Iš visų trijų fazių veikiama tik aktyvioji fazė. Monsit, tie visi ataugę po 2,5 mėn. plaukeliai buvo nauji, tie kurie miegojo kai darėte procedūrą ir nusprendė pabusti kai jiems atėjo laikas. Tie, kurie iškrito, tikrai neataugo. Juk pati sakėte, kad netgi su elektroepiliacija Jums viskas užėmė virš metų laiko, tas pats su lazeriu.
Atsakyti
QUOTE(Vytuliuke @ 2012 07 03, 12:30)
Tai kojas (blauzdas) dažnokai su epiliatorium prabrūžinu- kaip kad sakot- ilgesniam laikui ramu. Bet bandžiau kelis kart ir šlaunis bei kirkšnis su epiliatorium praravėt, tai neįmanoma, kaip skauda. Aišku, kokią savaitę buvo ramu, bet po to kai pradėjo atauginėt plaukeliai ir įauginėt bei niežėt, iš vis ne kas buvo.. Blogiausia, kad jeigu su epiliatorium nori praravėt, reik kažkiek ataugint plaukelius, o vasarą nesinori vaikščiot su šėreliais ant kojų. Dėl "takelio link bambos" irgi jus puikiai suprantu, pati tokį patį turiu, ir patyliukais su pincetu pešioju tuos pačius tamsiausius plaukelius. O čia sakot tas takelis nuo KT galėjo atsirast? Aš kažkada prieš gal 3-4 metus metus laiko gėriau KT, o dabar pastebiu, kad šlaunys tikrai daugiau želia nei anksčiau, tai gal ir man čia nuo KT..  doh.gif  Iš vis kažkokia nesamonė, atrodo medicina šiais laikais tokia pažangi, o negali tokio dalyko kaip plaukų augimas nereikalingose vietose išgydyt  verysad.gif

as tai tik KT sita visa paaiskint galiu. butent po ju vartojimo (vartojau kokius 3 metus, baigiau vartoti pries kokius irgi 3) prasidejo mano pilvo bedos doh.gif ir su profesoriais kalbejaus, ir tyrimus dariausi, man sake del butent vyrisko hormono pertekliaus, nuo kontraceptiku. maniau gal su laiku isnyks kai jau nebevartoju tu tableciu, bet deja deja doh.gif
Atsakyti