Tikiuosi LABBRA nors kazkiek jums padejau

QUOTE(visenka @ 2012 04 12, 18:47)
Dekui uz visokia informacija ir patarimus

Taigi...visi tyrimai ir ekoskopijos atlikti...visi parodymai normoje..net tostesterono kiekis normoje!! jokiu policistiniu kiausidziu,skydliauke ideali,o plaukuotumas baisus
Visi gyd.pataria tik viena,kovoti su plaukais toliau,kaip dariau tai iki siol(nes tikriausiai tai genai,arba nuo kazkada gertu kontraceptiku,sujauke matai kazka ten,va ir auga dabar plaukai kur panoreje..) Net ir nebezinau ka toliau daryti...........

QUOTE(LABBRA @ 2012 06 29, 17:52)
Taigi...visi tyrimai ir ekoskopijos atlikti...visi parodymai normoje..net tostesterono kiekis normoje!! jokiu policistiniu kiausidziu,skydliauke ideali,o plaukuotumas baisus
Visi gyd.pataria tik viena,kovoti su plaukais toliau,kaip dariau tai iki siol(nes tikriausiai tai genai,arba nuo kazkada gertu kontraceptiku,sujauke matai kazka ten,va ir auga dabar plaukai kur panoreje..) Net ir nebezinau ka toliau daryti........... 

įsivaizduoju kaip jauties

man po antro gimdymo irgi pradėjo augt kur panorėję, nors visi tyrimai irgi geri... bandysiu pirkt fotepiliatorių, gal padės

QUOTE(LABBRA @ 2012 06 29, 16:52)

Pas mane irgi viskas normoje, padeda tik aleksandrito lazeris, aišku pinigėlių nemažai jau išleidau, bet pagaliau galiu jaustis žmogumi.
QUOTE(Lyanna @ 2012 06 29, 21:30)
Pas mane irgi viskas normoje, padeda tik aleksandrito lazeris, aišku pinigėlių nemažai jau išleidau, bet pagaliau galiu jaustis žmogumi.
Zinot,po paskutinio apsilankymo pas endokrinologe,kai jau apziurejo mane visa,tuos veslumus ivertino,sako na ka,toliau balinkit,ar vaskuokit,ar ka jus ten darot...kovokit zodziu,nes vaistu nera,nes nera ligos..as tada ir pasakiau,jau netenku kantrybes kovoti,cia kaip su slibinu kokiu,kas ryta vis nauji seriai lenda ,sakau jau galvoju krist skolon ir vaziuot su aleksandritu bandyt,nes tai darosi nebepakenciama!!! Tai ji sitiek mane atkalbinejo,neva tai pinigai i bala,max. 10 kartu reikes veidui(nes as kol kas tik apie veida galvoju,kitur veliau gal),zodziu isleisit pinigus,o jie vistiek ataugs ir dar daugiau!!Zodziu issigandau

QUOTE(LABBRA @ 2012 06 29, 22:51)
Zinot,po paskutinio apsilankymo pas endokrinologe,kai jau apziurejo mane visa,tuos veslumus ivertino,sako na ka,toliau balinkit,ar vaskuokit,ar ka jus ten darot...kovokit zodziu,nes vaistu nera,nes nera ligos..as tada ir pasakiau,jau netenku kantrybes kovoti,cia kaip su slibinu kokiu,kas ryta vis nauji seriai lenda ,sakau jau galvoju krist skolon ir vaziuot su aleksandritu bandyt,nes tai darosi nebepakenciama!!! Tai ji sitiek mane atkalbinejo,neva tai pinigai i bala,max. 10 kartu reikes veidui(nes as kol kas tik apie veida galvoju,kitur veliau gal),zodziu isleisit pinigus,o jie vistiek ataugs ir dar daugiau!!Zodziu issigandau
sako tai pinigu plovykla,nes lazeriai neveiksmingi,jie itin trumpalaikiai! o veidui tai begales proceduru reikia!! As jau ir kitoje temoje moteru klausinejau,kokie atsiliepimai tuo aleksandritu,ar daug ten tam veidui reikia,negi virs 10 proceduru
tai cia vien veideliui kokiu 3000lt reiketu
esu tikrai pasimetusi tarp visokiu nuomoniu,bet sakau jei ir porai metu ramu butu ir tai jau gerai,nebeina veido paslept jau,nebemaskuoja nei kremai, nei pudros... 

Na nežinau kiek ten laiko tas veiks, dariau smakro 2 procedūras ir man jau tas, kad kokį mėnesį neturiu pešioti ir pan, jau yra labai didelis išsigelbėjimas. Nepabandęs žmogus nesupras. Kadangi man tai labai didelė problema, tai taupau kaip galiu, bet atsidedu toms procedūroms ir jas darausi. O gyvenimo kokybė labai pagerėjo.
QUOTE(Lyanna @ 2012 07 01, 09:43)
Na nežinau kiek ten laiko tas veiks, dariau smakro 2 procedūras ir man jau tas, kad kokį mėnesį neturiu pešioti ir pan, jau yra labai didelis išsigelbėjimas. Nepabandęs žmogus nesupras. Kadangi man tai labai didelė problema, tai taupau kaip galiu, bet atsidedu toms procedūroms ir jas darausi. O gyvenimo kokybė labai pagerėjo.
As jus labai suprantu

QUOTE(LABBRA @ 2012 07 01, 15:38)
As jus labai suprantu
mano kiekvienas rytas prasideda nuo pinceto ir veidrodzio,tai kazkoks prakeikimas jau
jokio spontaniskumo gyvenime nebelieka,nes istisai pergyvenu del tu ne vietoje isdygusiu plauku...Plius pas mane atsirado tamsios demeles nuo plauku iauginejimo,tai pasmakre yra tragiskos bukles!! tikriausiai as rudeniop vaziuosiu,nes nebeimanoma paslepti veido..jei ne paslaptis,kiek uz viena veido procedura sumokejote? galite i a.z parasyt 

As irgi Jus labai suprantu.Trisdesimt metu kiekviena ryta pradedavau nuo sios proceduros su pincetu.

QUOTE(Monsit @ 2012 07 02, 19:23)
As irgi Jus labai suprantu.Trisdesimt metu kiekviena ryta pradedavau nuo sios proceduros su pincetu.
Smakro oda jau buvo visai isplonejusi,vos pakrapscius kraujas begdavo, nuo nuolatinio jo draskymo,kadangi plaukus dar reikedavo iskrapstyti is po odos.
Jausmas baisus,kai ziuri i tuos serius.As vienu metu vasku salindavau,tai reikedavo atsiauginti-uzaugdavo tikra barzda.
Kol pesioji,dar kaip ir neisivaizduoji,kaip atrodytum,jei neturetum galimybes ispesti plauku(pav.nelaimes atveju priverstam guleti ar pan.)Bet kai pamatai save veidrodyje su barzda-nerealiai baisu pasidarydavo.
Bet tikiuosi,man tai jau praeitis, bet tiksliausiai zinosiu dar po kokiu metu.Lazeris nebloga iseitis,bet proceduras greiciausiai gali tekti kartoti kas keleta menesiu ilga laika, o vis ataugantys plaukai varo i nevilti.Pradzioje dziugu,kad nors kuri laika isisvaduoji is to siaubo,bet paskui darosi liudna.Ypac sunku kovoti su paveldetu padidejusiu plaukuotumu,kuris nepriklauso nuo hormonu,nes nera jokio gydymo.O man butent toks.Bet jau keletas menesiu,kai as vis labiau pamirstu veido plaukuotumo problema,kiekviena ryta keliuosi rami,o ir palietus smakras svelnus.
Tiesiog negaliu atsidziaugti.
Teko pavargti beveik metus,atliekant elektroepiliacijos proceduras,bet dabar uztai yra rezultatas

Kaip smagu girdeti, kad nors kazkam tie plaukai ne vietoje jau praeitis

man tai po gimdymų pradėjo plaukai ant smakro dygt
tyriausi skydliaukę - viskas tvarkoje, testosteronas - norma. o dar kas labiausiai neramina - tai tokie ale tamsesni plaukeliai ant skruostų. nors mano vyras, draugės sako, kad nieko ten nėra, tačiau man pačiai jau paranoja
ot gyvenimas...
planuoju pirkt fotoepiliatorių ir tikiuosi, kad pavyks panaikint tuos plaukelius

ot gyvenimas...

planuoju pirkt fotoepiliatorių ir tikiuosi, kad pavyks panaikint tuos plaukelius
QUOTE(Tercinta @ 2012 07 02, 20:35)
man tai po gimdymų pradėjo plaukai ant smakro dygt
tyriausi skydliaukę - viskas tvarkoje, testosteronas - norma. o dar kas labiausiai neramina - tai tokie ale tamsesni plaukeliai ant skruostų. nors mano vyras, draugės sako, kad nieko ten nėra, tačiau man pačiai jau paranoja
ot gyvenimas...

ot gyvenimas...

Man rodos neaisku kas juos skatina augt