[quote=Lyanna,2012 04 11, 16:16]Na, dar kokią vieną tikrai pasidarysiu, nes kai kur likę plaukelių, bet šiaip jau ramu ir galima būtų nedaryti. Tiesiog darysiu tam, kad panaikinčiau tuos, kurie gal nebuvo pastebėti procedūros metu.
Šiaip sakė, kad tikrai palaikomųjų procedūrų reikės, o kaip dažnai, tai čia jau kiekvieno žmogaus individualus atvejis. Kadangi manęs jokie kiti lazeriai neveikė, tai numanau, kad man gali reikėti palaikomųjų procedūrų dažniau nei kitoms.
Na, žinau, kad nėra jokios garantijos net keleriems metams, bet man negaila tų pinigų, nes anksčiau jausdavausi nepilnavertė, negalėdavau net vienai dienai prie ežero nuvažiuoti, o dabar galiu gyventi normalų gyvenimą, todėl net trumpalaikis efektas man reiškia LABAI daug. Čia jau kiekvienas pagal prioritetus renkasi. Beje, buvo nemažai atsiliepimų, kad bent jau ant kojų kitoms poveikis laikosi net keletą metų ir su naminiais lazeriais. Todėl jei tik yra pinigėlių, bandyti verta.
[/quote]

pas mane ta pati problema, ant viso kuno plaukotumas tiesiog ziaurus, kojos pigmentuotos, nuo rtu plaukuciu iauginejimu, jau pati noriu darytis tas proceduras, ir nesvaarbu kad ir porai metu tas poveikis butu

nes nebegaliu tiesiog
bet dabar jauciu vasarai artejant tai nera net prasmes pradeti? saule, viskas, juk negalima degintis... reikia rudens laukti?
Papildyta:
[quote=visenka,2012 04 12, 02:00]
[quote=LABBRA,2012 04 09, 16:02] Negerkit nakvisu nes dar labiau augs,nakvisu al. sumazina ir reguliuoja PMS simptomus. Aisku blogai kad negalit vartot KT nes tikrai padetu sustabdyt ar net visiskai panaikint nereikalinga plaukuotuma matomose ir kitose vietose. Dar karta issitirkit hormonu kieki nes abejoju kad jie nevirsija normos. Siulau patikrinti visa sveikata issamiau. Sekmes
[/quote]
jokiai merginai gyvenime nesiulau vartoti KT, brudas ir nuodai.... ( cia tik mano nuomone, o siaip tai kiekvienos pasirinkimas aisku ), o del nakvisu tai visiska nesamone
Papildyta:
QUOTE(Monsit @ 2012 04 12, 09:22)
Plaukuotumas dažnai būna padidėjęs ne dėl didesnio androgenų (vyriškų lytinių hormonų) kiekio, bet tiesiog genetiškai: jei jūsų mamos ar močiutės turėjo didesnį kūno plaukuotumą, tai ir jums tai gali būti tiesiog paveldėta ir jokios KT čia tikrai nepadės. Net jei plaukuotumas padidėjęs dėl padidėjusio vyriškų lytinių hormonų kiekio,(o tai labai lengva nustatyti kraujo tyrimu), KT yra palyginti nedideli ekstrogenų kiekiai, kad padėtų žymiai sumažinti kūno plaukuotumą, o juo labiau jį panaikinti. Jau geriau naudoti išorines plaukų šalinimo priemones: lazerį, fotoepiliaciją ir pan.,- bus didesnė nauda ir, ko gero, mažesnė žala sau. O ir rezultatai akivaizdesni. Daug metų vartojau KT ir nepastebėjau jokio rezultato.Plius tai bereikalinga chemija ir kainuoja taip pat nemažai, kadangi reikia vartoti sistemingai ir ilgai.
O kad nakvišų aliejus gali turėti kokią nors įtaką padidėjusiam plaukuotumui, tai tiesiog neįtikėtina.