Įkraunama...
Įkraunama...

Didelis kūno plaukuotumas

QUOTE(Akvilchikas @ 2011 12 08, 16:11)
Darysiu antakius ir virsutine lupa-usiukus smile.gif kaip su paraudimais po proceduros?Tikiuosi, kad sioms sritims uzteks kokiu 2-3kartu...

Šiaip gydytoja sakė, kad veidas tai hormoninė sritis, tai jai irgi reikia daugiau kartų (apie 6-7), bet kaip jau ir minėjau, kiekvienam individualiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2011 12 08, 20:35)
Šiaip gydytoja sakė, kad veidas tai hormoninė sritis, tai jai irgi reikia daugiau kartų (apie 6-7), bet kaip jau ir minėjau, kiekvienam individualiai smile.gif

ech, tikiuosi, kad rezultatai bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2011 12 08, 21:22)
ech, tikiuosi, kad rezultatai bus thumbup.gif

Tikrai tikrai liksit patenkinta smile.gif o del rezultatu tai skirtingai. Viskas priklauso nuo amziaus. Jei Jums 40-50 metu, tai didele tikimybe kad plaukai nebeataugs daugiau (t.y. tuos kuriuos issaudysite ir taip nebeataugs) bet turiu omeny, kad neaugs nauji, nes organizmo regeneraciniai procesai ne tokie stiprus, o vat jei esat jauna, tai po metu ar po keliu reikes vienos palaikomos proceduros. Bet kokiu atveju plauku bus zyyyyyyymiai maziau net ir nepasidarius pilno kurso, o tik pvz. 2-3 kartus. aisku, pradejus, tikrai nesinori sustot pusiaukeleje, bet ir tai zymiai sumazina problema.
Atsakyti
QUOTE(jorkiukas @ 2011 12 08, 22:56)
Tikrai tikrai liksit patenkinta smile.gif  o del rezultatu tai skirtingai. Viskas priklauso nuo amziaus. Jei Jums 40-50 metu, tai didele tikimybe kad plaukai nebeataugs daugiau (t.y. tuos kuriuos issaudysite ir taip nebeataugs) bet turiu omeny, kad neaugs nauji, nes organizmo regeneraciniai procesai ne tokie stiprus, o vat jei esat jauna, tai po metu ar po keliu reikes vienos palaikomos proceduros. Bet kokiu atveju plauku bus zyyyyyyymiai maziau net ir nepasidarius pilno kurso, o tik pvz. 2-3 kartus. aisku, pradejus, tikrai nesinori sustot pusiaukeleje, bet ir tai zymiai sumazina problema.

man tik 26, bet sutinku, kad kai pasimatys rezultatai, tai sustoti bus sunku...neisivaizduoju,kaip jausiuosi turedama glotnias kojas...aciu uz patarimus, ispudzius parasysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2011 12 08, 22:36)
neisivaizduoju,kaip jausiuosi turedama glotnias kojas...aciu uz patarimus, ispudzius parasysiu 4u.gif

Aš irgi niekaip negalėjau įsivaizduoti, tas glotnumas atrodė kaip iš fantastikos srities smile.gif bet jausmas neapsakomas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2011 12 08, 16:41)
Na, aš vistiek kartais nuskutu, nes būna šviesių plaukelių, kurie auga (juk jų lazeris neima), tai perbraukiu kartais, kad būtų išvis lygu.

Akvilchikas, rezultatai tikrai bus stulbinami, nes šis lazeris naikina net plaukus sergant hirsutizmu (vyršikas plaukuotumas), tai padeda tikrai. Dėl laiko, tai kiekvienam individualiai, bet gydytoja sakė, kad kartą į metus vistiek reiktų palaikomųjų procedūrų.
Beje, kokią tiksliai veido sritį darysite?

O tai nera taip, kad tik 1-2 metams dingsta plaukeliai? cia su situo lazeriu visam laikui??? g.gif
Atsakyti
as ir turiu RIO lazeri...pora kart pabandziau,ogi nieko..kantrybes manau ir reikia turet, ne vien plaukuotas kojas biggrin.gif numeciau as ji po lova..pinigeliai kaip i bala
Atsakyti
Jorkiuk, gal gali pasipasakoti kaip dabar tavo plaukuotumas gyvena? smile.gif
Atsakyti
Sveikos likimo drauges..Kaip matau temele visiskai uzgeso,o gal ne viena nebeturi problemeliu(ko as tikrai linkiu!! ) Siek tiek pasiguosiu ir as,gal dar kas uzklys cia.. 4u.gif Su plaukuotumu vargstu jau per 10 metu,kojos,bikinio zona tai cia niekis jau man,vargstu jau ir su useliais barzda ir kitomis vietomis.. unsure.gif ..situacija dabar zenkliai pablogejo doh.gif pradejo zelti rankos,krutine ir net tarpkrutis,pilvas ir t.t. zodziu baisu baisu!! Bijau pavasario "kaip velnias kryziaus" (jei taip galima pasakyti) Barzda pesioju(kazkada pradejau raut,o dabar jau iseities nebra kazka daryt kita),bakius sviesinu,uselius papesioju tik truputi,o skuostu plaukelius sviesinu ir pakarpau..zinoma matosi,kompleksuoju,pudruoju,maskuoju,vargstu ir t.t...Kazkada tyriausi hormonus,visur viskas ok,(nors jau turejau barzdele)..dabar eisiu vel,nes labai stipriai plaukuojuosi.. unsure.gif Beda,kad negaliu gerti KT,(tromboze jau turejau),o kazi ar ka daugiau pasiulys,na bet pabandysiu pasikonsultuoti..Tiesa,is tos nevilties imuosi visko kas papuola,geriu nakvisu alieju(sako reguliuoja kazkiek hormonus),geriu metu arbata(kazka ten daro su testosteronu,nes vyrams jos gert nepatartina) ir viliuosi, kad gal kazkaip pavyks bent pristabdyti ta plauku augima ir vesluma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LABBRA @ 2012 04 09, 16:02)
Sveikos likimo drauges..

o nebandėt šalint lazeriu, bent jau tose vietose kur labiausiai matosi?
pati irgi vargstu su ta problema kaip plaukuotumas sad.gif ir vis galvoju bent jau ūselius pasišalint lazeriu, nors ir apie tą metodą visokie atsiliepimai.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2012 04 09, 18:35)
o nebandėt šalint lazeriu, bent jau tose vietose kur labiausiai matosi?
pati irgi vargstu su ta problema kaip plaukuotumas sad.gif ir vis galvoju bent jau ūselius pasišalint lazeriu, nors ir apie tą metodą visokie atsiliepimai....  g.gif

Galvojau,bet kad atbaido tos skirtingos nuomones..Kazkada ejau konsultuotis pas odos gyd.(na ten del berimo ejau),pamate mano pasmakre,o ji visa pigmentinemis dememis jau nuseta,paklause kame saknys..paaiskinau visa beda ir kad nuo pesiojimo tikriausiai , kad galvoju su lazeriu juos salint,tai ji mane ispejo ,kad nerizikuociau,nes jei oda mano taip sureagavo,tai nuo lazerio bus dar blogiau,nes buna nuo jo ir randai lieka..tai ir uzriso man tas mintis apie visus lazerius unsure.gif plius dar kaina didele ir tas rezultatas neaiskus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(LABBRA @ 2012 04 09, 21:06)
Galvojau,bet kad atbaido tos skirtingos nuomones..Kazkada ejau konsultuotis pas odos gyd.(na ten del berimo ejau),pamate mano pasmakre,o ji visa pigmentinemis dememis jau nuseta,paklause kame saknys..paaiskinau visa beda ir  kad nuo pesiojimo tikriausiai , kad galvoju su lazeriu juos salint,tai ji mane ispejo ,kad nerizikuociau,nes jei oda mano taip sureagavo,tai nuo lazerio bus dar blogiau,nes buna  nuo jo ir randai lieka..tai ir uzriso man tas mintis apie visus lazerius unsure.gif  plius dar kaina didele ir tas rezultatas neaiskus... g.gif

apie randus kažkaip nieko negirdėjau g.gif na, reikės pasidomėt.
Atsakyti