QUOTE(Sulu @ 2011 06 23, 21:23)
Merginos,kokie rezultatai po lazerio procedūrų?
Sveikos!
Kažkaip užmigo temukė... Apie rezultatus tikriausiai sunku kalbėti, kol padaryta tik nedidelė dalis procedūrų. Baisu per anskti džiaugtis, arba per anksti išpeikti ir nusivilti. Kol kas, sakyčiau, kad tai vienintelis būdas, kuris man šiek tiek padeda. O kad pasakyčiau kiek, dar reikia laiko.
Kaip jorkiukui sekasi? tas pats lazeriukas, įdomu, kaip jums veikia? Kiek procedūrų jau pasidarėt? beje, kokia jūsų oda ir plaukas jei nepaslaptis

?
Papildyta:
QUOTE(muilo burbulas @ 2011 05 27, 19:42)
Sveikos, esu tokia pat ,,pūkuotukė" kaip ir jūs (neįsižeiskit, nieko blogo omeny neturiu)
plaukų daug ir visur. Ypač mane nervina plaukeliai ant veido ir ant krūtinės. Jie tamsūs... Ir dar niekaip jų nenaikinau..

Niekas ilgą laiką nepaprotino, ne iš karto juos ir pastebėjau...
Ypač domina, ką darot su plaukeliais krūtinės srityje?

nes juos kaip nors naikinti man baisu- nesinori, kad dar labiau išplistų.Jų ne tiek ir daug, tik kad tamsūs. gal šviesinimo užtektų?
na ir veidas.. žiūriu, čia nemažai jūsų su pincetu tai daro. kitoje temoje (skirtoje veidui) kaip supratau, dauguma už vašką.
Jei, kaip pati rašai, ne iš karto tuos plaukelius pastebėjai, gal jie ir yra labai neryškūs? Tuomet, manau, tikrai užtektų juos pabalint. Šiaip su krūtinės sritim reikia atsargiai. Tokia jautri vieta, raunant gali paskui koks plaukas įaugti, tada kilt uždegimas, na nemalonus reikalas, daug kur rašo, kad juos geriausia apkirpti su žirklutėm, bet žinau, kad tas apkirkimas ne ką tepadeda, plauko kotelis vis tiek styro. Jei tai tikrai plaukas. Jei tik pūkelis ar silpnas plaukas, manau balink ir nesuk sau galvos