Įkraunama...
Įkraunama...

Didelis kūno plaukuotumas

Sveikos, esu tokia pat ,,pūkuotukė" kaip ir jūs (neįsižeiskit, nieko blogo omeny neturiu) 4u.gif
plaukų daug ir visur. Ypač mane nervina plaukeliai ant veido ir ant krūtinės. Jie tamsūs... Ir dar niekaip jų nenaikinau.. verysad.gif Niekas ilgą laiką nepaprotino, ne iš karto juos ir pastebėjau...

Ypač domina, ką darot su plaukeliais krūtinės srityje? unsure.gif nes juos kaip nors naikinti man baisu- nesinori, kad dar labiau išplistų.Jų ne tiek ir daug, tik kad tamsūs. gal šviesinimo užtektų?

na ir veidas.. žiūriu, čia nemažai jūsų su pincetu tai daro. kitoje temoje (skirtoje veidui) kaip supratau, dauguma už vašką.

Kalbu apie šias vietas, nes jos, mano nuomone labiausiai matomos.. Visose kitose srityse esančius dar galima paslėpti, nors vieną dieną, jaučiu, nervai neišlaikys ir žiūrint į tas vietas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muilo burbulas @ 2011 05 27, 20:42)

Dėl to pinceto/vaško - viskas labai individualu, vienai užtenka vaško kartą - du per mėnesį, kitai be šansų tiek pratempt, tai lieka kiti būdai, iš kurių paprasčiausias pincetas. Tai, kad ne iš karto pastebėjai, verčia daryti išvadą, kad gal jie ir nėra tokie jau pastebimi? Reikėtų tikrai objektyviai įvertinti, nes jei nėra labai pastebimi, tai gal geriau būtų palikti ramybėj, nes galima blogiau pasidaryti. Kad išplis dėl depiliacijos, jei pati augimo plotą turi omeny, tai neturėtų, bet vėlgi - jei plaukai pavieniai tai gal labiau tiktų pincetas arba kokiai ilgalaikei depiliacijai pataupyti, nes nurovus pvz. su vašku ir tą plotą, kur auga visai nepastebimi plaukai, jie gali ataugti ryškesni.
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2011 05 27, 22:32)
Dėl to pinceto/vaško - viskas labai individualu, vienai užtenka vaško kartą - du per mėnesį, kitai be šansų tiek pratempt, tai lieka kiti būdai, iš kurių paprasčiausias pincetas. Tai, kad ne iš karto pastebėjai, verčia daryti išvadą, kad gal jie ir nėra tokie jau pastebimi? Reikėtų tikrai objektyviai įvertinti, nes jei nėra labai pastebimi, tai gal geriau būtų palikti ramybėj, nes galima blogiau pasidaryti. Kad išplis dėl depiliacijos, jei pati augimo plotą turi omeny, tai neturėtų, bet vėlgi - jei plaukai pavieniai tai gal labiau tiktų pincetas arba kokiai ilgalaikei depiliacijai pataupyti, nes nurovus pvz. su vašku ir tą plotą, kur auga visai nepastebimi plaukai, jie gali ataugti ryškesni.

patikėkit, matosi.. jie tamsūs ir jų gan daug (kalbu apie veido sritį..). unsure.gif na, norėtųsi tikėti, kad man užtektų tik to karto per mėnesį smile.gif ačiū už atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muilo burbulas @ 2011 05 27, 19:42)

na ir veidas.. žiūriu, čia nemažai jūsų su pincetu tai daro. kitoje temoje (skirtoje veidui) kaip supratau, dauguma už vašką.

Kalbu apie šias vietas, nes jos, mano nuomone labiausiai matomos.. Visose kitose srityse esančius dar galima paslėpti, nors vieną dieną, jaučiu, nervai neišlaikys ir žiūrint į tas vietas  unsure.gif

aš turiu problemą dėl plaukelių virš lūpos. jie tamsūs, ir tikrai pastebi. ankščiau nei mintis nekilo vašku raut, bet kai nebegalėjau į save veidrodyje ramiai žiūrėti, pradėjau depiliuoti. man greit jie auga, depiliuoju maždaug kas 3-4 dienas. verysad.gif užima laiko tikrai nedaug, bet visų plaukelių nepavyksta vašku nuraut, reikia pasidarbuot pincetu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martini_girl @ 2011 05 11, 14:52)
taip cia vienos...nors darausi kelias vietas ir plauku augimo ipatumai tikrai matosi...na priklauso labai nuo vietos, jei darotes kojas ar bikini tiek tikrai nereiks, bet jei darotes hormonu labai veikiamas sritis (veidas, pilvukas ar krutine), nenoriu nuvilti, bet tikrai neuzteks 2-3...pasiteiraukite pas gydytoja, ji labai aiskiai paaiskins skirtumus tarp kuno sriciu ir plaukeliu atsparumo...  4u.gif

Supratau:) as irgi dabar jau pasidariau VISKA! Pinigai milziniski, bet tikiuosi ne i bala... blush2.gif
Atsakyti
Merginos,kokie rezultatai po lazerio procedūrų? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 06 23, 21:23)
Merginos,kokie rezultatai po lazerio procedūrų? g.gif  4u.gif

Sveikos! 4u.gif
Kažkaip užmigo temukė... Apie rezultatus tikriausiai sunku kalbėti, kol padaryta tik nedidelė dalis procedūrų. Baisu per anskti džiaugtis, arba per anksti išpeikti ir nusivilti. Kol kas, sakyčiau, kad tai vienintelis būdas, kuris man šiek tiek padeda. O kad pasakyčiau kiek, dar reikia laiko.
Kaip jorkiukui sekasi? tas pats lazeriukas, įdomu, kaip jums veikia? Kiek procedūrų jau pasidarėt? beje, kokia jūsų oda ir plaukas jei nepaslaptis 4u.gif ?
Papildyta:
QUOTE(muilo burbulas @ 2011 05 27, 19:42)
Sveikos, esu tokia pat ,,pūkuotukė" kaip ir jūs (neįsižeiskit, nieko blogo omeny neturiu) 4u.gif
plaukų daug ir visur. Ypač mane nervina plaukeliai ant veido ir ant krūtinės. Jie tamsūs... Ir dar niekaip jų nenaikinau..  verysad.gif Niekas ilgą laiką nepaprotino, ne iš karto juos ir pastebėjau...

Ypač domina, ką darot su plaukeliais krūtinės srityje?  unsure.gif nes juos kaip nors naikinti man baisu- nesinori, kad dar labiau išplistų.Jų ne tiek ir daug, tik kad tamsūs. gal šviesinimo užtektų?

Jei, kaip pati rašai, ne iš karto tuos plaukelius pastebėjai, gal jie ir yra labai neryškūs? Tuomet, manau, tikrai užtektų juos pabalint. Šiaip su krūtinės sritim reikia atsargiai. Tokia jautri vieta, raunant gali paskui koks plaukas įaugti, tada kilt uždegimas, na nemalonus reikalas, daug kur rašo, kad juos geriausia apkirpti su žirklutėm, bet žinau, kad tas apkirkimas ne ką tepadeda, plauko kotelis vis tiek styro. Jei tai tikrai plaukas. Jei tik pūkelis ar silpnas plaukas, manau balink ir nesuk sau galvos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martini_girl: 14 liepos 2011 - 14:49
Sergu kiaušidžių policistoze, taigi plaukuota kaip gruzinas.

Mano kovojimo patritis: kontraceptikai: lėtina augimą, bet ne tankumą

Skutimas: plaukai pasidaugino ir dabar iš vienos skylutės auga po 3 doh.gif

Lazeris: dariau blauzdas prieš 10 m. Kainavo 1500lt 3 kartai, rezultatas akivaizdus ir po tiek laiko (lyginant su šlaunim, kurios lazerio negavo) , bet pakankamas buvo tik metus

Vaškas - tokia kančia man buvo per didelė, o rezultatas - kaip po skutimosi (nes plaukeliai nutrūkdavo ties odos paviršiumi)

Elektrinis epiliatorius - 4metai naudojimosi patirties, skausmas laikui bėgant tapo toleruotinas (ypač kai labai supykdavau ant plaukų ir raudavau juos su pykčiu), rezultatas - savaitei (skutant - 1 diena), pastarajį pusmetį labai pradėjo įauginėti plaukai.... Iki vočių susidarymo... Teko ieškot naujo būdo...

Nusipirkau fotoepiliatoriu silkn Pro (internete užtikau akciją)

Panaudojau jau 3 kartus.

Kadangi mano sesuo studijuoja kosmetologija, ji paprase jos kursiniam padaryt eksperimenta: puse kuno skust, kita puse daryt su fotoepiliatorium.

Rezultatas mane labai nudziugino - galiu atsiusti nuotraukas i maila ka domina
Trukmė: tiek pat kiek pešant su elektriniu epiliatorium, bet skausmo ir kančios nepalyginamai mažiau.

Ir norinčiom įsigyti aparatą: aš siūlau išsinuomoti, kainuos mažiau, nes va, po 3 kartu turbūt dėsiu į stalčių turbūt ilagm.... Kaunietėms galiu saviški paskolint....
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 06 23, 21:23)
Merginos,kokie rezultatai po lazerio procedūrų? g.gif  4u.gif

šalinau plaukelius nuo smakro ir viršutinės lūpos (dariau klinikoje). Man labai sumažėjo, tamsių beveik neliko, šviesūs tokie atauginėja. Kol kas tik vieną prozedūrą dariau, ruošiuosi antrą kartą daryti. Kol kas esu labai patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citrinutė: 16 spalio 2011 - 15:26
Sveikos, mergaites, jungiuosi prie jusu...
Esu plaukuota iki kaulu-smegenu doh.gif visi giria:- oj, kokie tavo stori plaukai,o antakiai kokie bigsmile.gif , bet jie nesupranta, kiek vargo ir pinigu kainuoja tas veido sutvarkymas, o ko nemato, kas paslepta po rubais???kojos mano plaukuotos kaip pas meska, plaukai juodi, apie bikini zona net nekalbu verysad.gif vienintele iseitis- vaskas, mane tas variantas tenkina, tiek kokybes, tiek kainos santykiu...kazkada buvau klinikoje, del plaukeliu salinimo lazeriu, tai vien kojoms (iki keliu) kainuotu apie 7tukst. lituku, nes labai storas plaukas ir tamsus...tai va...o rezultatas maximum mano atvejun3metams...tai va, pasiguodziau, lengviau nepasidare, bet vis geriau jauciuosi, kad ne viena ant sio svieto tokia esu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2011 12 06, 21:15)
Sveikos, mergaites, jungiuosi prie jusu...
Esu plaukuota iki kaulu-smegenu doh.gif visi giria:- oj, kokie tavo stori plaukai,o antakiai kokie bigsmile.gif , bet jie nesupranta, kiek vargo ir pinigu kainuoja tas veido sutvarkymas, o ko nemato, kas paslepta po rubais???kojos mano plaukuotos kaip pas meska, plaukai juodi, apie bikini zona net nekalbu verysad.gif  vienintele  iseitis- vaskas, mane tas variantas tenkina, tiek kokybes, tiek kainos santykiu...kazkada buvau klinikoje, del plaukeliu salinimo lazeriu, tai vien kojoms (iki keliu) kainuotu apie 7tukst. lituku, nes labai storas plaukas ir tamsus...tai va...o rezultatas maximum mano atvejun3metams...tai va, pasiguodziau, lengviau nepasidare, bet vis geriau jauciuosi, kad ne viena ant sio svieto tokia esu... doh.gif

pas mane lygiai tas pats.. plaukai ant galvos veslus ir stori, bet lygiai taip pat ir visur kitur ant kūno. Būtų viskas kaip ir tvarkoj, bet gėriau gal prieš 4 metus kontraceptikus metus laiko, o po to kai mečiau (nežinau kiek tai susiję, bet man atrodo kad susiję) pradėjo labai šlaunys želt. plaukai juodi ir stori, o jei nuskuti susierzina oda ir pradeda niežėt. Su vašku nebandžiau, bet žiauriai nepakeliu skausmo (epiliatoriumi kartais raunu blauzdas tai vos neklykiu), o ir kadangi atauga pas mane greit, išlaidos didelės būtų. siaubas kažkoks, jaučiuos kaip gorila.. Visada galvojau kad kažkas netvarkoj, buvau išsitirt hormonus, bet kaip ir viskas tvarkoj. Neseniai sužinojau, kad senelis iš mamos pusės labai apžėlęs buvo, net nugara visa apžėlus buvo, tai matyt genai.. Kompleksas numeris vienas mano verysad.gif užjaučiu visas, kurios susiduria su šita problema..
Atsakyti
QUOTE(Vytuliuke @ 2011 12 06, 22:04)
pas mane lygiai tas pats.. plaukai ant galvos veslus ir stori, bet lygiai taip pat ir visur kitur ant kūno. Būtų viskas kaip ir tvarkoj, bet gėriau gal prieš 4 metus kontraceptikus metus laiko, o po to kai mečiau (nežinau kiek tai susiję, bet man atrodo kad susiję) pradėjo labai šlaunys želt. plaukai juodi ir stori, o jei nuskuti susierzina oda ir pradeda niežėt. Su vašku nebandžiau, bet žiauriai nepakeliu skausmo (epiliatoriumi kartais raunu blauzdas tai vos neklykiu), o ir kadangi atauga pas mane greit, išlaidos didelės būtų. siaubas kažkoks, jaučiuos kaip gorila.. Visada galvojau kad kažkas netvarkoj, buvau išsitirt hormonus, bet kaip ir viskas tvarkoj. Neseniai sužinojau, kad senelis iš mamos pusės labai apžėlęs buvo, net nugara visa apžėlus buvo, tai matyt genai.. Kompleksas numeris vienas mano  verysad.gif užjaučiu visas, kurios susiduria su šita problema..

As irgi dariausi tyrimukus kelis, del skydliaukes (nes del hormonu sutrikusios pusiausvyros gali buti padidejas plaukuotumas), bet viskas ok. Ziurint i mano teti, tai nera ko stuebetis, kodel pas mane tiek plauku, bet jis vyras, as moteris...Jam plaukai netrukdo, o man kancia.
Beje, del skausmo, nelabai skauda vasku depiliuojant, bent ne taip, kaip epiliarotium. As kojas depiliuoju pati, usiukus, antakius irgi pati. nusipirkau vasko kasete, sildytuva, juosteliu, pasiskaiciau lliteraturos ir pirmyn, jau metai laiko, visai neblogai sekasi 4u.gif
Atsakyti