Įkraunama...
Įkraunama...

Didelis kūno plaukuotumas

merginos,gal kuri bandete papaina?ekologijos temoj skaiciau kad merginos maiso ji i krema,kad suletintu plauku augima g.gif kas cia per stebuklas kazin?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrike: 08 balandžio 2011 - 11:54
QUOTE(martini_girl @ 2011 04 05, 21:46)
Gal pas gyd. Jurgita darotes  4u.gif ?

Aha:) ten pat..sia savaite 2 procedurai eisiu.. bet vis labiau gundausi daryt viso kuno lazerine depiliacija, tai jau nebedepiliuoju, o skutu plaukus, kad mazdaug visi islystu. vat ir prisiminiau vargelius del skutimosi, nes sugebejau isipjauti, o po keliu dienu dar isbere verysad.gif
Aj, merginos del kainu klause, tai uz pirma pazastu procedura apie 180 Lt sumokejau. O reikia 3-4, tai gaunasi nepigiai, bet kas depiliuojasi vasku, tai faktiskai tas ant to ir gaunasi, tik sumokat i prieki uz kelis metus biggrin.gif zodziu, pasakysiu taip: jei kisene leidzia verta isbandyt..as rizikuoju! galesiu paskui atsiliepimus brukstelt po poros menesiu..gal jau tada atkalbinesiu? lotuliukas.gif bet kolkas lygtai plaukai ataugineja pagal grafika, t.y. kaip gyd. ir sake, kad po 1,5-2 men. pradeda lyst 2 fazes plaukai. Tai vat kazkur jau 1,5 men. jau ir praejo, tai pradeda tokie plonyciai vargani plaukeliai lyst, tai eisiu ir tuos issaudyt smile.gif
dar maciau kazkuri klause del vietos, tai as darausi Vilniuje, sirdies ir chirurgijos centre. Nezinau ar dar kur yra toks agregatas. Del kainu, tai jie turi savo puslapiuka, tai ten visos ir surasytos.
Bet kokiu atveju, manau, kad tai zymiai geriau nei pirkt naminius brangius lazeriukus, o paskui galvot ka cia su juo veikt..O del naturaliu kazkokiu papainu ar skruzdziu rugsties ar velniai zino ko, tai labai abejociau ju veiksmingumu labai plaukuotoms..gal kai pas kazka 5 plonyciai plaukiukai gal kazkiek ir padeda, o gal cai vien "placebo" efektas lotuliukas.gif esu laaaabai skeptiska, tai i reklamas ziuriu su didziuliu nepasitikejimu, bet vat kas atrodo veiksminga-bandau...
jei netycia pamirsiu po keliu menesiu cia parasyt atsiliepimus, o kazka domins, tai brukstelkit i az, parasysiu tiesa ar imerkiau pinigus i bala ar visi cia superine grozio investicija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jorkiukas @ 2011 04 18, 15:09)
Aha:) ten pat..sia savaite 2 procedurai eisiu.. bet vis labiau gundausi daryt viso kuno lazerine depiliacija, tai jau nebedepiliuoju, o skutu plaukus, kad mazdaug visi islystu. vat ir prisiminiau vargelius del skutimosi, nes sugebejau isipjauti, o po keliu dienu dar isbere verysad.gif
Aj, merginos del kainu klause, tai uz pirma pazastu procedura apie 180 Lt sumokejau. O reikia 3-4, tai gaunasi nepigiai, bet kas depiliuojasi vasku, tai faktiskai tas ant to ir gaunasi, tik sumokat i prieki uz kelis metus biggrin.gif zodziu, pasakysiu taip: jei kisene leidzia verta isbandyt..as rizikuoju! galesiu paskui atsiliepimus brukstelt po poros menesiu..gal jau tada atkalbinesiu? lotuliukas.gif bet kolkas lygtai plaukai ataugineja pagal grafika, t.y. kaip gyd. ir sake, kad po 1,5-2 men. pradeda lyst 2 fazes plaukai. Tai vat kazkur jau 1,5 men. jau ir praejo, tai pradeda tokie plonyciai vargani plaukeliai lyst, tai eisiu ir tuos issaudyt smile.gif
dar maciau kazkuri klause del vietos, tai as darausi Vilniuje, sirdies ir chirurgijos centre. Nezinau ar dar kur yra toks agregatas. Del kainu, tai jie turi savo puslapiuka, tai ten visos ir surasytos.
Bet kokiu atveju, manau, kad tai zymiai geriau nei pirkt naminius brangius lazeriukus, o paskui galvot ka cia su juo veikt..O del naturaliu kazkokiu papainu ar skruzdziu rugsties ar velniai zino ko, tai labai abejociau ju veiksmingumu labai plaukuotoms..gal kai pas kazka 5 plonyciai plaukiukai gal kazkiek ir padeda, o gal cai vien "placebo" efektas  lotuliukas.gif  esu laaaabai skeptiska, tai i reklamas ziuriu su didziuliu nepasitikejimu, bet vat kas atrodo veiksminga-bandau...
jei netycia pamirsiu po keliu menesiu cia parasyt atsiliepimus, o kazka domins, tai brukstelkit i az, parasysiu tiesa ar imerkiau pinigus i bala ar visi cia superine grozio investicija mirksiukas.gif

Tai as ir ten pat smile.gif galiu pagirti ir gydytoja labai svelni ir paslaugi, mane dar pvz del veido odos pakonsultuoja kai tik turiu klausimu, pataria del vaistuku smile.gif o as jau pasidariau 5ta procedura... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2011 03 05, 23:49)
vasko naudoti negaliu nes as elergiska jam ir seip praktiskai visai kosmetikai verysad.gif  o su depiletoriumi as tikrai neiskesciau tokio skausmo unsure.gif 

Bandykit cukraus pastą, tikrai gera alternatyva, tik reikia šiek tiek kantrybės ir įgūdžių. Kadangi gal biški off topic ir yra turbūt atskirų temų depiliacijoms, tai jei kam įdomu, toliau apie mano patirtį naudojant namie virtą cukraus pastą. Kartais nepavyksta tokios konsistencijos gauti, kokios reikia, reikia nepervirti tik, kad nesigautų per kieta. Yra vaizdinės medžiagos, pavyzdžiui, youtube, ir su juostelėm galima naudot, jei skystesnė masė gaunasi. Skausmas tikrai pakenčiamas, nepalyginsi su, pavyzdžiui, epiliatorium, na bent jau man tikrai žymiai mažiau skauda. Žinau, kad meta merginos tą cukrų, kai nepavyksta vis išvirt normalios masės, bet man po gan ilgų bandymų dabar jau dažniausiai pavyksta. Patarčiau dėti visko iš akies, nesilaikyti griežtai receptų, daryti skystesnę iškart, t.y. maišant cukrų, vandenį ir citrinos sultis, ir ilgiau virti, tada lengviau yra nepervirt. Šiaip ir pirkti jos yra, tik kad gana brangi, kiek pamenu. Tikrai švelnesnė priemonė nei depil. kremai visokie, vaškai, oda nesuerzinama labai, greit labai paraudimas praeina, tik reikia saugotis, kad mėlynių neprisidaryti, kur oda plonesnė, bet ir tos greit praeina. Rankoms tikrai tinka šis būdas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ayaan: 19 balandžio 2011 - 21:04
QUOTE(Ayaan @ 2011 04 19, 21:54)
Bandykit cukraus pastą, ją galima ir namie pačiam pasidaryti, kartais nepavyksta tokios konsistencijos gauti, kokios reikia, reikia nepervirti tik, kad nesigautų per kieta. Yra vaizdinės medžiagos, pavyzdžiui, youtube, ir su juostelėm galima naudot, jei skystesnė masė gaunasi. Skausmas tikrai pakenčiamas, nepalyginsi su, pavyzdžiui, epiliatorium, na bent jau man tikrai žymiai mažiau skauda. Žinau, kad meta merginos tą cukrų, kai nepavksta vis išvirt normalios masės, bet man po gan ilgų bandymų dabar jau dažniausiai pavyksta. Šiaip ir pirkti jos yra, tik kad gana brangi, kiek pamenu.

apie ta pastą ir aš daug gero girdėjau, pusseserė pasakojo kad labai gerai gaunasi su ja depiliuot, o ir viršutinio odos sluoksnio nenuplėšia, ne taip kaip vaškas. Bet bandžiau tai nelabai man gavosi ją išvirt. Gal galit papasakot kaip jūs ją gaminat ar kokį "linką" numest. Nes youtube daug ten jų yra, bet neišsirenku kuri geriausia. Reik kažkaip su savo "plaukuosena" kovot, nes vasara artėja, tie plaukai ant viso kūno į neviltį varo doh.gif
Atsakyti
Aš pataisiau savo postą, parašiau šiek tiek plačiau, kaip darau. 4u.gif
Atsakyti
Dėl to cukraus dar, tai ten esmė pagauti momentą, kada reikia nustot virt, turi būti nei per šviesi, nei per tamsi spalva, tokia šviesesnio gintaro, o čia jau sėkmės reikalas, nes ne visada atspėji, kada jau reik išjungt, verdant susidaro ant paviršiaus putos, per jas kartais blogai ta spalva matos, galvoji, kad dar per šviesi, o išpili į dubenėlį, žiūri, kad per tamsi, žodžiu čia variantas kantrioms biggrin.gif Tiesiog išverdi vieną kartą, kitą... dešimtą ir prisimeni, kada kokia spalva gavos ir su kuria geriausiai pavyko depiliacija. Kartais sugadini, tenka dar kartą, o kartais ir dar kartą virt iš naujo. Man labiau patinka, kad galima naudot patį pastos gumulėlį, be jokių juostelių, tai vat tokiai masei svarbu, kad būtų tinkamai išvrita, nes su juostelėm gali būti ir skystesnė, todėl galima išjungti praktiškai, kai tik pageltonuoja šiek tiek. Sakau, aš kiek bandžiau pagal receptus daryt, tai vis nepavykdavo, o dabar kai iš akies darau ir jau šiek tiek perpratau viską, tai dažniau pavyksta. Buvau tiesa porą kartų sudeginus tą masę, nes pamiršau, kad verda ir per vėlai grįžau į virtuvę biggrin.gif reik prižiūrėt visą laiką, nes situacija (spalva) gali pasikeisti per minutę biggrin.gif Yra receptas su cukrum, medum ir citrinos sultimis, be vandens, depiliacijai su juostelėmis, bet aš jo nesu bandžius čia aprašymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ayaan: 19 balandžio 2011 - 21:39
QUOTE(martini_girl @ 2011 04 19, 08:00)
Tai as ir ten pat smile.gif galiu pagirti ir gydytoja labai svelni ir paslaugi, mane dar pvz del veido odos pakonsultuoja kai tik turiu klausimu, pataria del vaistuku smile.gif o as jau pasidariau 5ta procedura... 4u.gif

5?? Oho, cia vienos kuno srities???? tikiuosi man tiek daug neprireiks..smile.gif nes noriu daugiau sriciu issidepiliuot..
Atsakyti
patarkit gerą, išbandytą priemonę, kuri stabdytų plaukelių augimą po išrovimo vašku. man veidui reiktų.
Atsakyti
QUOTE(vestu_ @ 2011 05 05, 16:54)
patarkit gerą, išbandytą priemonę, kuri stabdytų plaukelių augimą po išrovimo vašku. man veidui reiktų.

tokios nera...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jorkiukas @ 2011 05 05, 14:58)
5?? Oho, cia vienos kuno srities???? tikiuosi man tiek daug neprireiks..smile.gif nes noriu daugiau sriciu issidepiliuot..

taip cia vienos...nors darausi kelias vietas ir plauku augimo ipatumai tikrai matosi...na priklauso labai nuo vietos, jei darotes kojas ar bikini tiek tikrai nereiks, bet jei darotes hormonu labai veikiamas sritis (veidas, pilvukas ar krutine), nenoriu nuvilti, bet tikrai neuzteks 2-3...pasiteiraukite pas gydytoja, ji labai aiskiai paaiskins skirtumus tarp kuno sriciu ir plaukeliu atsparumo... 4u.gif
Atsakyti
merginos, o gal kas bandėt iš top shop E-ROLA plaukų depiliacijos priemonę? labai jau suintrigavo reklama, bet nerandu atsiliepimų.. g.gif
Atsakyti