Įkraunama...
Įkraunama...

Didelis kūno plaukuotumas

QUOTE(Lyanna @ 2011 01 04, 11:17)
Martini_girl, kažkada skaičiau šį straipsnį http://www.ve.lt/nau...roblema-381739/
Užsimaniau nueiti pas šį gydytoją, bet jis nebūna Vilniuje, o važiuoti į kitą miestą negalėčiau visą laiką. Parašiau jam el. laišką ir paklausiau kokį gydytoją galėtų patarti Vilniuje. Gavau tokį atsakymą: "Gerb. Lyanna.
Aš konsultacijų kitame mieste neteikiu. Vilniuje galite pasiteirauti gyd.
Grigonio."

Kiek radau, tai gyd. Grigonis lyg dirba Santariškėse ir Vilniaus Širdies chirurgijos centre Laisvės pr. (http://www.kardiolita.lt/lt/?cid=1026&list=Endokrinologija), bet dėl finansinių galimybių, vis nesusiruošiu nueiti. Jei nueisite, duokite žinoti kokie rezultatai. 4u.gif Būčiau dėkinga.

Labai aciu uz patarima ir uz naudinga informacija 4u.gif smile.gif zinau as ta Vilniaus Sirdies chirurgijis centra, ten darausi ir lazerio proceduras (na ne pacioj klinikoj, ten pas juos isikures ir dermatologijos centras) tai gal tuo paciu reiktu uzsiregistruot kita menesiuka ir pas endorinologa...tuoj eisiu kainas susiziuret...isivaizduoju kad bus kosmines, bet reikia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Laurylia @ 2011 01 05, 17:17)
Ilindau trumpai, paskaiciau, tai parasysiu irgi trumpai smile.gif

man nuo sudirgimu skutantis padedavo pries skutima nusisveist kokia nepersiurkscia kempinyte, siaip tai Turkojij buvau pirkusi tokias pirstines, nei braizo, nei siurksti, tokia tiesiog medziagele, bet nusveicia gerai (kojytes), jokiu muilu smile.gif tiesiog pamirkus vonioje, o paskui issitept aliejuku (tepu paprastu alyvuogiu aliejum) slapias kojas ir tik tada skusti patepus geliu ar putom. Tas aliejus kazkaip gal dregmes sulaiko daugiau ir neisberia smile.gif
Lazeriniu proceduru dariau, bet nepadejo, na, tik siek tiek, tai dabar tiesiog bandysiu pries vasaros sezona vis pasidaryt smile.gif tam kartui labai faina smile.gif
pirkau ir lazeriuka namie naudot, bet neturiu kantrybes, mokejau gal 1200, parduociau turbut dvigubai pigiau.. Nes kai nusipirkau, panaudojau gal pora kartu ir uzmirsau, dvi mazos lelytes namie, ner lada zaisti su lazeriuku.

o su kokiu lazeriu daretes lazerines proceduraS?ar cia apie ta pati namini kalbat rolleyes.gif ? ir beje, koks jus naminis lazeriukas?
Atsakyti
QUOTE(martini_girl @ 2011 01 07, 16:22)
Labai aciu uz patarima ir uz naudinga informacija  4u.gif  smile.gif zinau as ta Vilniaus Sirdies chirurgijis centra, ten darausi ir lazerio proceduras (na ne pacioj klinikoj, ten pas juos isikures ir dermatologijos centras) tai gal tuo paciu reiktu uzsiregistruot kita menesiuka ir pas endorinologa...tuoj eisiu kainas susiziuret...isivaizduoju kad bus kosmines, bet reikia doh.gif
Papildyta:

Nėra už ką 4u.gif svarbiausia, kad į naudą smile.gif
Gal jau ir rašėt, neatsimenu, bet kaip rezultatai su lazeriu tame centre?
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2011 01 07, 17:25)
Nėra už ką  4u.gif svarbiausia, kad į naudą smile.gif
Gal jau ir rašėt, neatsimenu, bet kaip rezultatai su lazeriu tame centre?

Na rezultatai kol kas (tris kart pabeldziu i medi smile.gif ) neblogi. Plaukeliai tikrai nyksta, atauga dar keli bet vos vos matomi, labai silpni ir sviesus (as baltaode, o plaukeliai pas mane juodi). Bet noreciau issitirti ir hormonus ir skydliauke (nors kazkada ankstyvoj paauglystej jau ir tyriaus, bet ten klinikose, ir pamenu daktare tokia pikta buvo, mazdaug "dar ne ant tiek plaukuotu pas mane ateina", viskas cia pas tave gerai ir t.t., tai dabar sumaniau tuos tyrimus pakartot privaciai...), kad jei tai koks nors sutrikimas ar disbalansas, gal butu galima tai pakoreguot, tada gal mazesne tikimybe, kad jie ataugs labai greitai...bet va kainos kainos...reikia pildyt kiaule taupykle doh.gif
Atsakyti
QUOTE(martini_girl @ 2011 01 07, 17:22)
Labai aciu uz patarima ir uz naudinga informacija  4u.gif  smile.gif zinau as ta Vilniaus Sirdies chirurgijis centra, ten darausi ir lazerio proceduras (na ne pacioj klinikoj, ten pas juos isikures ir dermatologijos centras) tai gal tuo paciu reiktu uzsiregistruot kita menesiuka ir pas endorinologa...tuoj eisiu kainas susiziuret...isivaizduoju kad bus kosmines, bet reikia doh.gif
Papildyta:

o su kokiu lazeriu daretes lazerines proceduraS?ar cia apie ta pati namini kalbat  rolleyes.gif ? ir beje, koks jus naminis lazeriukas?

Lazeriu dariausi proceduras pas gyd.Ziliene sugiharos klinikoj, o namie turiu toki RIO SCANNING LASER, tik niekaip juo nepasinaudoju, nerandu tam laiko, tai negaliu nieko nei gero nei blogo pasakyti, faktas tas, kad zaisti reikia ilgai, gal koki filma ziurint galima, bet kai du kleckai aplink begioja, nieko nepasidarau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrike @ 2010 12 03, 18:35)
sveikos merginos...ir as jungiuosi pas jus verysad.gif  nebegaliu i save ziureti,gyventi nebesinori,visas veidas,visas kunas,nugara peciai rankos,pilvas nu zodziu visa plaukuota..jie sviesus bet ilgi ir styro...bijau rauti,nes dar juodi prades augti,bet jau tokiu kompleksu prisivariau kad saules sviesos pradejau bijoti,nes lb matosi kai saule pasviecia,nzn ka vasara darysiu,suprantu kojas rankas galima nusidepiliuoti,bikini,beje ten pas mane viskas normaliai,tiek kojos tiek bikini,jokiu problemu..siaip pas mane skydliauke cista uz menesio paskirta operacija,bet hormonai tj normoj...tj kas cia per prakeiksmas mane uzklupo?is kur tie plaukai?pries metus ar du ju tikrai tiek nebuvo,bent jau ant veido tj tikrai...gyventi nebesinori...KT kiek suprantu nepades,nes tie kur jau isaugo,tj nenunyks...bet juk negaliu visa kuna depiliuoti..jau baigiu nusizliumbti negyvai...

Sveikos,
as ir jungiuosi prie jusu, nes per paskutinius 3 metus jau apgaugau tokiais pukais ant nugaros, pilvo bevei kviso, ranku virsuje ir baisiausiai ant veido. Nezinau ka daryt, nuo smakro tai kasdien vis su pincetu raunu arba usiukus su vasku depiliuojuos bet tai padeda maximum savaitei, ka man patartume? rankas ir kojas taip pat kartais su vasku ar epiliatoriumi depiliuojuos bet rezultatas buna panasus kaip ir pries tai, tik gal and blauzdu apmazejo plauku, o kitur tik dar padidejo ir tie plaukai ypac ant veido tankeja ir pleciasi. Help!!!
Atsakyti
QUOTE(Saule26 @ 2011 01 20, 22:57)
Sveikos,
as ir jungiuosi prie jusu, nes per paskutinius 3 metus jau apgaugau tokiais pukais ant nugaros, pilvo bevei kviso, ranku virsuje ir baisiausiai ant veido. Nezinau ka daryt, nuo smakro tai kasdien vis su pincetu raunu arba usiukus su vasku depiliuojuos bet tai padeda maximum savaitei, ka man patartume? rankas ir kojas taip pat kartais su vasku ar epiliatoriumi depiliuojuos bet rezultatas buna panasus kaip ir pries tai, tik gal and blauzdu apmazejo plauku, o kitur tik dar padidejo ir tie plaukai ypac ant veido tankeja ir pleciasi. Help!!!

Suprantu is uzjauciu 4u.gif cia tikriausiai 'sveika atvykusi' cia visai netinka schmoll.gif bet vis tiek smile.gif is tiesu lengviau rasti likimo draugiu, pasidalint bedom ir patarimais smile.gif o ka daryti? na kovoti visais imanomais budais!!!pirmiausiai issitirti ar viskas gerai su hormonais, skydliauke ir moteriskais dalykais...jei kas netvarkoj, gydytojas kaip ir turetu paskirt gydyma, nuo kurio bent jau daugiau plaukeliu netiuretu atsirasti...jei viskas tvarkoj, ieskoti priimtiniausio plaukeliu salinimo budo...kaip jau cia nemazai merginos rase ir diskutavo, tikriausiai kol savo kailiuku neisbandysi ir neatrasi sau tinkamo, vargu ar kas parodys stebuklinga priemone, nes kiekvienai kitaip, kas tinka vienai gali visiskai netikti kitai... verysad.gif bet aisku patarimais ir idejom galima visada pasidalinti, gal pagal panasia situacija, odos, plaukeliu spalva ir stipruma gali lengviau atrasti sau tinkama buda/priemone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martini_girl: 20 sausio 2011 - 22:13
QUOTE(martini_girl @ 2011 01 20, 23:11)
Suprantu is uzjauciu  4u.gif  cia tikriausiai 'sveika atvykusi' cia visai netinka  schmoll.gif bet vis tiek smile.gif is tiesu lengviau rasti likimo draugiu, pasidalint bedom ir patarimais  smile.gif o ka daryti? na kovoti visais imanomais budais!!!pirmiausiai issitirti ar viskas gerai su hormonais, skydliauke ir moteriskais dalykais...jei kas netvarkoj, gydytojas kaip ir turetu paskirt gydyma, nuo kurio bent jau daugiau plaukeliu netiuretu atsirasti...jei viskas tvarkoj, ieskoti priimtiniausio plaukeliu salinimo budo...kaip jau cia nemazai merginos rase ir diskutavo, tikriausiai kol savo kailiuku neisbandysi ir neatrasi sau tinkamo, vargu ar kas parodys stebuklinga priemone, nes kiekvienai kitaip, kas tinka vienai gali visiskai netikti kitai... verysad.gif bet aisku patarimais ir idejom galima visada pasidalinti, gal pagal panasia situacija, odos, plaukeliu spalva ir stipruma gali lengviau atrasti sau tinkama buda/priemone 4u.gif

As hormonu tyrimus dariausi 2 kartus gal pries 3 metus ir pries 2 metus, tai palygino ir sake kad testerono hormono netgi sumazejo del kurio turejo sumazeti plauku bet yra atvirksciai. pas mane skydliauke kaip ir tvarkoje, menesines buna laiku, tik va gimdoje rado mioma ir cista, kurias veliau eisiu tirtis. Kai buvau poliklinikoje pas daktare sake kad normalu cia viskas, kitom ir blogiau buna, o anskciau buvo prirase hormonu, kuriuos vartojau kokius 3-4 men ir tipo turejo sumazeti plauku. Na man dabar svarbiausia ka daryti su veidu nes kas menesi ziuriu kad tu baltu plauku dideja ant zandeniu ir pacio veido isskyrus nosi ir jie tokie ploni, bet is arti matosi, o dabar dar darbo as ieskau, tai man visaij depresija. Usiukus ir nuo smakro salinu pincetu arba vasku. Bet keista kad po vasaros depiliaciju su vasku man ant slaunu ir pilvo dar daugiau padaugejo plauku ir jie vis dar nemazeja o tamseja vos ne kaip pas vyra. o kazin veidui padetu depiliacija lazeriu?
Atsakyti
Aš tai paveldėjau didesnį plaukuotumą, tai man nepadeda nei kontaceptikai, nei kitokie dalykai.. Kojas tai epiliuoju, kartais įauga bjaurybėlės, bet ką daryt..Ir lieka didesni taškai kartais, tai nekas. O blogiausia, kas nervina iki raudojimo, tai bikini sritis, kurią esu skutus skutus, ir ji vis tesėsi daugiau ir daugiau - ir db labai jau daug apima, tai vasaros nelaukiu blyn verysad.gif Pirma diena nusiskutus gražu, o antrą jau išbertas visas tas plotas.. Sugalvojau nešiot sijonuką kokį maudymkinį. Tai va bėda bėdelė - užjaučiu, kas irgi tokių turi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotele @ 2011 01 21, 15:06)
Aš tai paveldėjau didesnį plaukuotumą, tai man nepadeda nei kontaceptikai, nei kitokie dalykai.. Kojas tai epiliuoju, kartais įauga bjaurybėlės, bet ką daryt..Ir lieka didesni taškai kartais, tai nekas. O blogiausia, kas nervina iki raudojimo, tai bikini sritis, kurią esu skutus skutus, ir ji vis tesėsi daugiau ir daugiau - ir db labai jau daug apima, tai vasaros nelaukiu blyn  verysad.gif Pirma diena nusiskutus gražu, o antrą jau išbertas visas tas plotas.. Sugalvojau nešiot sijonuką kokį maudymkinį. Tai va bėda bėdelė - užjaučiu, kas irgi tokių turi  blink.gif

O tai kam Jūs jį skutat? g.gif man panašiai būdavo kai tik šonukus taip tvarkydavau, o visa kita su dep.kremu. doh.gif bandykit vašką thumbup.gif man super viską sutvarkė thumbup.gif ir dabar rami minimum tris savaites būnu thumbup.gif siūlau pabandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 01 21, 20:20)
O tai kam Jūs jį skutat? g.gif  man panašiai būdavo kai tik šonukus taip tvarkydavau, o visa kita su dep.kremu. doh.gif  bandykit vašką thumbup.gif  man super viską sutvarkė thumbup.gif  ir dabar rami minimum tris savaites būnu thumbup.gif  siūlau pabandyt mirksiukas.gif

as apie bikini depiliavima net negaliu pagalvoti, as tiktai skutu ir todel dar daugiau auga:(. man po vasaros kai vasku depiliavau slaunis ir bikini sonus, tai dabar daug juodu storu plauku priaugo (as anskciau skusdavau), o kai senai depiliuoju blauzdas tai plauku ten apmazejo:)
Atsakyti
QUOTE(Saule26 @ 2011 01 21, 21:02)
as apie bikini depiliavima net negaliu pagalvoti, as tiktai skutu ir todel dar daugiau auga:(. man po vasaros kai vasku depiliavau slaunis ir bikini sonus, tai dabar daug juodu storu plauku priaugo (as anskciau skusdavau), o kai senai depiliuoju blauzdas tai plauku ten apmazejo:)

tai ir pas mane taip buvo 4u.gif bet svarbu pradėjus depiliuot vašku, niekad negrįžt prie peiliukų!!! man kosmetologė aiškino, kad vieną karta nuskutus (tarp dep.vašku) vėl prasideda viskas iš naujo doh.gif t.y. juk kai daromės vašku dep. tuomet plaukiukai retėja, slipnėja, šviesėja ir pan, jei nuskutat, viskas, vėl išnaujo, vėl pamažu jie silpnėja, mažėja ir pan. doh.gif
Pati buvau tuo klausimu pukuotasis ančiukas biggrin.gif blush2.gif bet jau kelis metus vien vaškas, ir ką - nebeliko to pukuoto ančiuko schmoll.gif bigsmile.gif
taip, kad manau išeitis yra, tik reik pasiryžimo ir kantrybės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 01 22, 00:15)
tai ir pas mane taip buvo 4u.gif  bet svarbu pradėjus depiliuot vašku, niekad negrįžt prie peiliukų!!!  man kosmetologė aiškino, kad vieną karta nuskutus (tarp dep.vašku) vėl prasideda viskas iš naujo doh.gif  t.y. juk kai daromės vašku dep. tuomet plaukiukai retėja, slipnėja, šviesėja ir pan, jei nuskutat, viskas, vėl išnaujo, vėl pamažu jie silpnėja, mažėja ir pan.  doh.gif
Pati buvau tuo klausimu pukuotasis ančiukas biggrin.gif  blush2.gif  bet jau kelis metus vien vaškas, ir ką - nebeliko to pukuoto ančiuko schmoll.gif  bigsmile.gif 
taip, kad manau išeitis yra, tik reik pasiryžimo ir kantrybės 4u.gif  4u.gif

O tarkim tas pats su vasku ar su epiliatoriumi depiliuoti? nes blauzdas ir aplink pilva as depiliuojuosi epiliatoriumi, o kitas vietas kaip rasiau vasku, nes ant blauzdu ir aplink bamba labai kieti plaukai auga ir su vasku neina pasalinti:( bikinio sriti tik skusti galiu, nes ten toks skausmas!!!:)
Atsakyti