Įkraunama...
Įkraunama...

Didelis kūno plaukuotumas

QUOTE(smile4theworld @ 2010 12 03, 14:14)
na nera labai brangu. as sumokejau 31lt.
siandien jau pasiemiau rezultatus ir jie visai nedziuginatys..... jei vartociau KT, tai butu kaip ir norma, bet kadangi as ju nenaudoju, tai testosteronas virsija norma, kuri yra 0,2-2,1nmol/l, o mano rezultatas - 3,11 verysad.gif reiks eiti pas kazka konsultuotis, tik nezinau ar pas endokrinologa ar pas ginekologa...  g.gif

Bet tai tikrai kad pigiai. Aš prisimenu buvau pas ginekologę poliklinikoje, pasiūlė padaryti tuos tyrimus, bet vieni kainavo pigiau, gal irgi apie 30lt, o kiti apie 200lt turėjo kainuoti, tai taip ir nepasidariau. Bet sakie, kad tie antri bendram vaizdui irgi būtini. o pirmieji nieko blogo nerodė.
Kur darėtės tuos tyrimus?
Geriau eikit pas endokrinologą manau. Man ginekologė tik KT kažkada siūlė. Nors neaišku kokios ten problemėlės kankina jus. Kadangi mano kiaušidės sveikos, tai manau, kad kažkas su skydliauke pas mane.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyanna: 03 gruodžio 2010 - 14:36
sveikos merginos...ir as jungiuosi pas jus verysad.gif nebegaliu i save ziureti,gyventi nebesinori,visas veidas,visas kunas,nugara peciai rankos,pilvas nu zodziu visa plaukuota..jie sviesus bet ilgi ir styro...bijau rauti,nes dar juodi prades augti,bet jau tokiu kompleksu prisivariau kad saules sviesos pradejau bijoti,nes lb matosi kai saule pasviecia,nzn ka vasara darysiu,suprantu kojas rankas galima nusidepiliuoti,bikini,beje ten pas mane viskas normaliai,tiek kojos tiek bikini,jokiu problemu..siaip pas mane skydliauke cista uz menesio paskirta operacija,bet hormonai tj normoj...tj kas cia per prakeiksmas mane uzklupo?is kur tie plaukai?pries metus ar du ju tikrai tiek nebuvo,bent jau ant veido tj tikrai...gyventi nebesinori...KT kiek suprantu nepades,nes tie kur jau isaugo,tj nenunyks...bet juk negaliu visa kuna depiliuoti..jau baigiu nusizliumbti negyvai...
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 09 27, 18:45)
esu ziauriai plaukuota,anksiau depiliuodavau su vasku,bet paskutiniu metu labai skaudeti pradejo,tiesiog negaliu iskesti,tai visa vasara skutausi,nesideginau ir dabar pradejau darytis lazerine depiliaija su ELOS lazeriu.Ka galiu pasakyti kad jau po pirmosios proceduros plauku sumazejo  thumbup.gif

gal placiau galima ax.gif
Atsakyti
Jau galima ir placiau,dabar manes laukia 4 procedura su ELOS lazeriu,rezultatai thumbup.gif netekau labai daug plauku,dabar net ir skutimas nebebaisus,anksciau turedavau labai viska susiplanuoti,pvz. kadangi sia vasara ruosiausi lazeriui(tai nera butina,bet norejau kad viskas butu super) tai nebesidepiliavau su vasku,o naudojau peiliukus,o tai reiskia kad turedavau susiplanuoti kada tiksliai noresiu eiti i pliaza ir tos dienos ryta nusiskutu,bet jau kita diena nebegaliu rodytis su bikiniu viesumoje,nes ir kojos ir visos nuskustos vietos raudonais taskiukais isbertos sad.gif todel visa vasara pravaiksciojau su maxi suknelemis,nes skusti sekanti karta galiu tik po savaites,jeigu noreciau po keliu dienu-tai butu katastrofa,o plaukai tokie juodi ir stori sad.gif net ir is karto po skutimosi vistiek matosi juodi taskiukai.Na zodziu tikrai didele beda,o vaskas jau taip uzkniso,kad nebegaliu,nusibodo kenteti kas 3 savaites,be to tie iauginejimai grozio neprideda.
O dabar nebeturiu jokiu problemu(tik po 3 proceduru!),labai daug plauku pasisalino,pliki plotai vis dideja,o like pavieniai plaukai tokie reti,skustis galiu bet kada,jeigu pries tai mano situacija butu tokia kaip dabar,tai niekuomet net nesusimastyciau darytis lazerines depiliacijos,na nebent pinigine nebeuzsisegtu.Siuo metu esu 100% patenkinta,negaila nei vieno isleito lito,o paskaiciavus tai nieko as cia daug ir nesumoku,viena procedura kainuoja apie 400lt,bet cia nuo viso kuno!Kojos,bikini,pazastys ir rankos,useliu nedarau,nes man jie netrukdo,as juos kas kokius 8 men nusidepiliuoju ir ramu.O su vasku per metus isleisdavau virs 2000lt ir visokiu problemu turedavau,ir vistiek plaukuota vaiksciodavau ir dar koki skausma kentejau.Visoms abejojancioms galiu pasakyti-kad tikrai verta,turejau kazkada namini lazeri,jis tik po viena plauka salindavo,norint nuo viso kuno pasisalinti uztruktu visa gyvenima,tai keli plotai kuriuos buvau apdirbusi iki dabar dar pliki,o dariausi pries kazkur 6 metus...Su elos lazeriu pasidarysiu visas likusias proceduras,o veliau,manau,kad jau rezultatas tikrai butu garantuotas,pasisaudysiu 1k per metus.Parasiau cia visa romana,pati nemegstu tokiu ilgu postu skaityti,bet kad dviem sakiniais neiseina savo dziaugsmo aprasyti
Atsakyti
Linuxox, kaip džiaugiuosi dėl tokios sėkmės thumbup.gif

O aš vis abejoju ar man suveiks, ir nesusiruošiu nueiti, nes juk naminis nesuveikė. O gal visgi padėtų, gal reiktų pabandyti tuos pažastukus, o tada jau ir visą kūną, jei veiks.
Įdomu, kaip dabar pasikeitė kaina.
Atsakyti
As zinok irgi taip dziaugiuosi,as lygiai taip pat abejojau,ir tikrai visai netikejau kad man tikrai suveiks,nors naminis lazeris ir dave rezultatu,bet gal tu tiesiog kitoki namini aparata naudojai,fotoepiliatoriu ar pan todel ir nesuveike...
Patariu tau eik ir drasiai darytis,bet tik su ELOS lazeriu.Jeigu dabar depiliuoji su vasku(ar epiliatorium) tai pora menesiu paskusk pazastis,kad plaukeliai vienodai ataugtu,butu toje pacioje augimo stadijoje,o jeigu ir taip visa laika skuti tai kad ir siandien pirmyn gali eiti!
Nesu tikra del pazastu abonemento,zinau kad tikrai bikini yra,bet ji labai sukalbama,pasiskaiciuos kiek impulsu ir daugiau nei 1500lt tau tikrai nekainuos mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif bet tai sviesiu plauku tas lazeris nenunaikina?pvz nuo veido,pas mane jie visiskai balti,bet jie yra,ir jie matosi,jei zinociau kad padetu,tj snd pat nulekciau,nes jau depresija uzpuole...
Atsakyti
Man reikės visą kūną daryti, ant pažastukų manau tik bandytis, nes jie sunkiausiai pasidavė naminiam fotoepiliatoriui ax.gif
Beje, o šviesius plaukelius jis irgi panaikina?
Linuxox, gal galėtum įmesti tel. numerį man į AŽ, kad nereikėtų ieškoti. Aišku, jei nesunku, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 12 06, 12:41)

Gal galima suzinot kontaktus ir kur daretes sias proceduras? 4u.gif Turbut ne man vienai toks klausimas iskilo,paskaicius tokius optimizmu uzkreciancius jusu postus. blush2.gif
Atsakyti
Del sviesiu plauku nezinau ka pasakyti,pas mane ant ranku tokie sviesus,bet jau tokie tankus,kaip kailiukas atrodo doh.gif apsiziurejau dabar savo rankas atidziai,vietomis irgi nera plauku,ir jie tokie retesni tapo,stebiu tik viena vieta ant rankos,ant tokio apgamiukoar kaip ji pavadinti pas mane buvo 6-8 stori juodi plaukai,tokie kur is vieno plauko isauge du plaukai,dabar liko nupiepe 3.
Lyana,as taip ir pamaniau kad tu su fotoepiliatorium dareisi,kad poveikio nebuvo,taigi tie fotoepiliatoriai paskutinis,kaip cia graziau issireiskus g.gif turbut supratote mirksiukas.gif Jie visiskai kitu principu dirba,ir juos naudoti reikia pastoviai,pvz uzsienyje depiliacijos su fotoepiliatorium grozio salonuose kainuoja lygiai tiek pat kaip ir depiliacija vasku,matomai toki ir poveiki teduoda,kaip ir depiliacijos vasku.Galite nesibaiminti ir uzsisakyti viso kuno abonementa,na jeigu dar labai abejojate tiesiog nueikite pora kartu pazastukus pasidaryti,man jau po pirmojo karto praejus 2-3 savaitem pasimate kad ploteliai tusti atsirado,nors dare ant silpniausio rezimo ir tai buvo tarsi odos supazindinimas su lazeriu
Merginos kurios prasote kontaktu,parasykite kuriame mieste esate,nes yra skirtingi tel nr.As tai esu is Kauno ir darausi Kaune.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 12 07, 10:31)
Del sviesiu plauku nezinau ka pasakyti,pas mane ant ranku tokie sviesus,bet jau tokie tankus,kaip kailiukas atrodo  doh.gif apsiziurejau dabar savo rankas atidziai,vietomis irgi nera plauku,ir jie tokie retesni tapo,stebiu tik viena vieta ant rankos,ant tokio apgamiukoar kaip ji pavadinti pas mane buvo 6-8 stori juodi plaukai,tokie kur is vieno plauko isauge du plaukai,dabar liko nupiepe 3.
Lyana,as taip ir pamaniau kad tu su fotoepiliatorium dareisi,kad poveikio nebuvo,taigi tie fotoepiliatoriai paskutinis,kaip cia graziau issireiskus  g.gif  turbut supratote  mirksiukas.gif Jie visiskai kitu principu dirba,ir juos naudoti reikia pastoviai,pvz uzsienyje depiliacijos su fotoepiliatorium grozio salonuose kainuoja lygiai tiek pat kaip ir depiliacija vasku,matomai toki ir poveiki teduoda,kaip ir depiliacijos vasku.Galite nesibaiminti ir uzsisakyti viso kuno abonementa,na jeigu dar labai abejojate tiesiog nueikite pora kartu pazastukus pasidaryti,man jau po pirmojo karto praejus 2-3 savaitem pasimate kad ploteliai tusti atsirado,nors dare ant silpniausio rezimo ir tai buvo tarsi odos supazindinimas su lazeriu
Merginos kurios prasote kontaktu,parasykite kuriame mieste esate,nes yra skirtingi tel nr.As tai esu is Kauno ir darausi Kaune.

Mane domintu Vilnius. 4u.gif
Atsakyti
Linuxox, aš irgi Vilniuje smile.gif bet aš kažkodėl maniau, kad tas ELOS irgi fotoepiliacijos būdu veikia. Kiek suprantu Kaune ir Vilniuje daro skirtingi asmenys? Nes anksčiau kai skaičiau, tai atrodė, kad vienas asmuo.
Atsakyti