QUOTE(smile4theworld @ 2010 12 03, 14:14)
na nera labai brangu. as sumokejau 31lt.
siandien jau pasiemiau rezultatus ir jie visai nedziuginatys..... jei vartociau KT, tai butu kaip ir norma, bet kadangi as ju nenaudoju, tai testosteronas virsija norma, kuri yra 0,2-2,1nmol/l, o mano rezultatas - 3,11
reiks eiti pas kazka konsultuotis, tik nezinau ar pas endokrinologa ar pas ginekologa... 
siandien jau pasiemiau rezultatus ir jie visai nedziuginatys..... jei vartociau KT, tai butu kaip ir norma, bet kadangi as ju nenaudoju, tai testosteronas virsija norma, kuri yra 0,2-2,1nmol/l, o mano rezultatas - 3,11

Bet tai tikrai kad pigiai. Aš prisimenu buvau pas ginekologę poliklinikoje, pasiūlė padaryti tuos tyrimus, bet vieni kainavo pigiau, gal irgi apie 30lt, o kiti apie 200lt turėjo kainuoti, tai taip ir nepasidariau. Bet sakie, kad tie antri bendram vaizdui irgi būtini. o pirmieji nieko blogo nerodė.
Kur darėtės tuos tyrimus?
Geriau eikit pas endokrinologą manau. Man ginekologė tik KT kažkada siūlė. Nors neaišku kokios ten problemėlės kankina jus. Kadangi mano kiaušidės sveikos, tai manau, kad kažkas su skydliauke pas mane.