Įkraunama...
Įkraunama...

Didelis kūno plaukuotumas

QUOTE(ginitaa @ 2010 01 12, 20:31)
gal galit pasakyti kur daromi hormonu tyrimai  ir kiek jie kainuoja?  g.gif  lygtais kazkas minejo,kad plaukuotumas gali ir nuo hormonu priklausyti? i koki gydytoja reikia kreptis ir pan.

Reikia eiti pas endokrinologą. Jei einate su šeimos gydytojo siuntimu, tyrimai nemokami. Ima kraujo mėginį iš venos ir tiria skydliaukę. Taip, plaukutuomas gali būti dėl to, kad kraujyje yra per daug vyriško hormono arba dėl to, kad kraujas per jautrus vyriškam hormonui, kurio mūsų organizme yra šioks toks natūralus kiekis.
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2010 01 12, 20:31)
gal galit pasakyti kur daromi hormonu tyrimai  ir kiek jie kainuoja?  g.gif  lygtais kazkas minejo,kad plaukuotumas gali ir nuo hormonu priklausyti? i koki gydytoja reikia kreptis ir pan.

sveika tongue.gif

hormonus as pati dariausi savo poliklinikoje tai nieko nekainavo... ax.gif bet siaip tai apie 50 lt sake, o kreiptis reiktu arba i ginekologa arba i endokrinologa mirksiukas.gif kitoms ir nuo kontraceptiniu apmazeja plaukuotumas, taciau isryskeja celiulitas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*amazone* @ 2010 01 12, 20:35)
kitoms ir nuo kontraceptiniu apmazeja plaukuotumas, taciau isryskeja celiulitas  doh.gif

O čia kas per nesąmonė? Čia tas pats kas sakyti, jog nuo tešlos auga papai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 12, 20:43)
O čia kas per nesąmonė? Čia tas pats kas sakyti, jog nuo tešlos auga papai. biggrin.gif

apie ka tu cia kad nesamone? plaukuotumas apmazeja ar kad celiulitas atsiranda? Patikek, ne as viena sita buvau pastebejus vartojant KT, kad isryskeja celiulitas...nori tikek, nori ne, bet ne as viena ta pastebejau mirksiukas.gif yra net temute cia supermamose, KT ir celiulitas...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 12, 19:34)
Reikia eiti pas endokrinologą. Jei einate su šeimos gydytojo siuntimu, tyrimai nemokami. Ima kraujo mėginį iš venos ir tiria skydliaukę. Taip, plaukutuomas gali būti dėl to, kad kraujyje yra per daug vyriško hormono arba dėl to, kad kraujas per jautrus vyriškam hormonui, kurio mūsų organizme yra šioks toks natūralus kiekis.

viskas aisku,bandysim ieskot kas pas mus daroma

QUOTE(*amazone* @ 2010 01 12, 19:35)
sveika  tongue.gif

hormonus as pati dariausi savo poliklinikoje tai nieko nekainavo... ax.gif  bet siaip tai apie 50 lt sake, o kreiptis reiktu arba i ginekologa arba i endokrinologa  mirksiukas.gif  kitoms ir nuo kontraceptiniu apmazeja plaukuotumas, taciau isryskeja celiulitas  doh.gif

labas labas biggrin.gif
pas mus poliklinikoje nedaro sake reikia i kauna vaziuoti,todel ir idomu kur kreiptis.man dvi bedos plaukuotumas ir padidejo prakaitavimas tad manau hormonai kalti bus
Atsakyti
Nu jo, pasiskaičiau jau. g.gif Įdomiai. O nuo KT plaukuotumas nelabai mažėja... Apskritai, kuo toliau, tuo labiau susidarau nuomonę, kad naudos iš jų daug mažiau nei žalos.
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2010 01 12, 20:56)
viskas aisku,bandysim ieskot kas pas mus daroma
labas labas  biggrin.gif 
pas mus poliklinikoje nedaro sake reikia i kauna vaziuoti,todel ir idomu kur kreiptis.man dvi bedos plaukuotumas ir padidejo prakaitavimas tad manau hormonai kalti bus

as tau patarciau net gi skydliauke issitirti salia hormonu g.gif kartais buna hormonai normoje, o va skydliauke ir su pakitimais, kaip ir pas mane verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2010 01 12, 20:56)
Nu jo, pasiskaičiau jau.  g.gif Įdomiai. O nuo KT plaukuotumas nelabai mažėja... Apskritai, kuo toliau, tuo labiau susidarau nuomonę, kad naudos iš jų daug mažiau nei žalos.

tai va va, as jau isitiknau kad nuo ju tikrai daugiau zalos, nei naudos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*amazone* @ 2010 01 12, 20:03)
as tau patarciau net gi skydliauke issitirti salia hormonu  g.gif kartais buna hormonai normoje, o va skydliauke ir su pakitimais, kaip ir pas mane  verysad.gif

as pries kazkiek metu skydliauke tyriausi,bet jauciu reiktu tirtis vel,maza kas gali ir pasikeisti smile.gif
Atsakyti
paskaiciau jusu komentarus ir supratau, kad ne as viena cia tokia esu.. smile.gif daugelis turi problemu del nelemtu plauku, vienos maziau kitos daugiau.. schmoll.gif esu jauna, ir kai pagalvoju jeigu visa gyvenima taip reikes kovot su tais plaukai tai ziauru..taciau nei man nei vyrams zinau, kad apzelusios moterys nepatinka, ne karta esu girdejusi is pazitamu apie tai..tad teks tvarkytis ir bandyt visus imanomus budus. ax.gif
Atsakyti
Taip ir reikės visą gyvenimą kovot. O vyras jei mylės, jokie plaukai nebaisūs bus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 12, 22:56)
Taip ir reikės visą gyvenimą kovot. O vyras jei mylės, jokie plaukai nebaisūs bus. biggrin.gif

O vat mane vyras myli tokia kokia esu, bet vistiek turiu psichologinį diskomfortą ir negaliu normaliai jaustis prie jo, jiegu esu apžėlusi... Blogiausia, kad ta nelemta bėda gadina bendrą gyvenimą, niekada neatsipalaiduosiu jaučiu...
Atsakyti
Man tai kažkaip prie savo žmogaus nėra ko gėdytis... Aišku, nereikia apsileisti, kad jau visai apželtukas būtumėt. hihihi.gif Aš plaukus šalinu vašku, tai dažnai tenka palaukti, kol jie šiek tiek atauga ir visai dėl to nestresuoju. irnesakyk.gif
Atsakyti