mano džiaugsmas šiuo metų laiku:
QUOTE(Gitusia @ 2009 09 12, 21:22)
Labai grazus rododendras
QUOTE(karalyste @ 2009 09 13, 16:40)
koks jo amzius?
na pirkau šiemet pavasarį tik per vasarą jis man baisiai išstypo
QUOTE(reksnyte @ 2009 09 13, 15:53)
Tikriausiai patiko jam pas Tave
QUOTE(jediara @ 2009 09 13, 17:00)
Tikriausiai patiko jam pas Tave
auga saulėtoje vietoje,dėl ko labiausiai ir bijojau,bet pasirodo,kad jam patinka o kaip su žiema,kaip jį apdengti
as tai kalu aplink 4 kuoliukus ir apsuku plevele,jie salciu nebijo,jie bijo zvarbaus vejo
QUOTE(egleja @ 2009 09 13, 17:19)
as tai kalu aplink 4 kuoliukus ir apsuku plevele,jie salciu nebijo,jie bijo zvarbaus vejo
o kokia plėvele?
jei su eglės šakom kaip nors apdėjus kaži nenulūžtų šakos rododendro
QUOTE(reksnyte @ 2009 09 13, 14:53)
Ir aš šį pavasarį... Matai, kaip skirtingai užaugo... maniškis vidurdienį būna pavėsy, o ryte ir vakare mėgaujasi saule. Dar labai noriu balto, bet planuoju sodinti tokioj vietoj, kur ištisai bus saulė. Tikiuosi, jam nepakenks
QUOTE(reksnyte @ 2009 09 13, 16:58)
o kokia plėvele?
paprasta plevele tokia permatoma ruloniukais buna,o egles sakom nebandziau,
QUOTE(Gitusia @ 2009 09 13, 18:34)
Ir aš šį pavasarį... Matai, kaip skirtingai užaugo... maniškis vidurdienį būna pavėsy, o ryte ir vakare mėgaujasi saule. Dar labai noriu balto, bet planuoju sodinti tokioj vietoj, kur ištisai bus saulė. Tikiuosi, jam nepakenks
pas mane raudonas labai bijojau dėl vietos,bet kitur neturėjau kur sodint,tai rizikavau dar pastebėjau,kad maniškis pradėjau labiau augti,kai aš jį pamulčiuodavau su medžio smulkiom drožlytėm,čia mano MB kai pjovė terasai lentas,tai tokie kaip miltai nuo to pjovimo liko aš paėmiau ir užbėriau,rūgština žemę.
sakau,gal dėl to,jam patinka