Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems Rododendrus

mano džiaugsmas šiuo metų laiku:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 09 12, 21:22)
mano džiaugsmas šiuo metų laiku:
user posted image

Labai grazus rododendras thumbup.gif
Atsakyti
rodausi ir aš su savo džiaugsmu biggrin.gif
user posted image

turiu klausimą,o kaip jį apdengti reiks žiemai,nes krūmas jau nemažas g.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2009 09 13, 14:27)
rodausi ir aš su savo džiaugsmu  biggrin.gif
user posted image

turiu klausimą,o kaip jį apdengti reiks žiemai,nes krūmas jau nemažas  g.gif

koks jo amzius?
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2009 09 13, 16:40)
koks jo amzius?

na pirkau šiemet pavasarį ax.gif tik per vasarą jis man baisiai išstypo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2009 09 13, 15:53)
na pirkau šiemet pavasarį  ax.gif tik per vasarą jis man baisiai išstypo  rolleyes.gif

Tikriausiai patiko jam pas Tave mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 09 13, 17:00)
Tikriausiai patiko jam pas Tave  mirksiukas.gif

auga saulėtoje vietoje,dėl ko labiausiai ir bijojau,bet pasirodo,kad jam patinka thumbup.gif o kaip su žiema,kaip jį apdengti g.gif
Atsakyti
as tai kalu aplink 4 kuoliukus ir apsuku plevele,jie salciu nebijo,jie bijo zvarbaus vejo
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 09 13, 17:19)
as tai kalu aplink 4 kuoliukus ir apsuku plevele,jie salciu nebijo,jie bijo zvarbaus vejo

o kokia plėvele?
jei su eglės šakom kaip nors apdėjus smile.gif kaži nenulūžtų šakos rododendro g.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2009 09 13, 14:53)
na pirkau šiemet pavasarį  ax.gif tik per vasarą jis man baisiai išstypo  rolleyes.gif

Ir aš šį pavasarį... Matai, kaip skirtingai užaugo... maniškis vidurdienį būna pavėsy, o ryte ir vakare mėgaujasi saule. Dar labai noriu balto, bet planuoju sodinti tokioj vietoj, kur ištisai bus saulė. Tikiuosi, jam nepakenks g.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2009 09 13, 16:58)
o kokia plėvele?
jei su eglės šakom kaip nors apdėjus  smile.gif kaži nenulūžtų šakos rododendro  g.gif

paprasta plevele tokia permatoma ruloniukais buna,o egles sakom nebandziau,
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 09 13, 18:34)
Ir aš šį pavasarį... Matai, kaip skirtingai užaugo... maniškis vidurdienį būna pavėsy, o ryte ir vakare mėgaujasi saule. Dar labai noriu balto, bet planuoju sodinti tokioj vietoj, kur ištisai bus saulė. Tikiuosi, jam nepakenks g.gif

pas mane raudonas ax.gif labai bijojau dėl vietos,bet kitur neturėjau kur sodint,tai rizikavau doh.gif dar pastebėjau,kad maniškis pradėjau labiau augti,kai aš jį pamulčiuodavau su medžio smulkiom drožlytėm,čia mano MB kai pjovė terasai lentas,tai tokie kaip miltai nuo to pjovimo liko aš paėmiau ir užbėriau,rūgština žemę.
sakau,gal dėl to,jam patinka g.gif
Atsakyti