atgyvinsiu tema,mano baltas rododendras prazydo antra karta,ne taip kaiip pavasari,bet zydi,idesiu ryt nuotrauka
ikeliu dabar zydinti rododendra
QUOTE(egleja @ 2009 08 06, 14:17)
Kaip smagu šiuo metu sulaukti rododendro žiedų
Atėjau su klausimu ar gali krauti antrą kartą rododendras žiedus ir žiūriu kai kam pražydo Nejau ir maniškis dar spės antrą kartą O sodinome tik šiemet Na jei pražys, tikrai įdėsiu foto pasipuikuoti
Papildyta:
nejau Tai vadinasi, aš šiemet nesulauksiu irgi Ai, kad tik kitais gausiau žydėtų
Papildyta:
QUOTE(329 @ 2009 07 15, 09:58)
dabar krauna pumpurus,ruošiasi žydėjimui kitiems metais
nejau Tai vadinasi, aš šiemet nesulauksiu irgi Ai, kad tik kitais gausiau žydėtų
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 06 11, 20:15)
Bet visus metus lauksi kito žydėjimo
o pas mane žydėjo pavasarį, kai gavau dovanų, vasarą prabuvo balkone, o dabar įnešiau vidun, nes labai didelis vėjas buvo, ir radau žiedelį vieną vienintelį
Merginos nesuprantu kaip su tais rododendrais maniskiai pasodinti pavasari,vienas jau nuo rugpjucio kazkur nebeauga,o kitas auga kaip ant mieliu ar taip turi buti.?
QUOTE(pelytė @ 2009 09 10, 10:00)
Merginos nesuprantu kaip su tais rododendrais maniskiai pasodinti pavasari,vienas jau nuo rugpjucio kazkur nebeauga,o kitas auga kaip ant mieliu ar taip turi buti.?
gal jau jam uztenka,gal kita rusis?,bet manau jei lapu zemyn neleidzia ,zaliuoja tai viskas jam tvarkoj
Norėjau paklaust, ar tinka rododendrą sodinti rudenį? Nes savajį sodinau pavasarį, prieš žydėjimą, prisigavo šauniai, jau pumpurus sukrovė.
Kaip bus, jei kitą sodinčiau rudenį? Peržiemos? Ar laukt pavasario?
Kaip bus, jei kitą sodinčiau rudenį? Peržiemos? Ar laukt pavasario?
sakoma,kad galima,nors geriau pavasari,bet jai vazone stovi,tai ,kad per ziema tam vazone nenumirtu
QUOTE(egleja @ 2009 09 11, 06:59)
bet manau jei lapu zemyn neleidzia ,zaliuoja tai viskas jam tvarkoj
O jeigu lapus žemyn leidžia, tai kas tada tam rododendrui nepatinka ?
QUOTE(Rimse @ 2009 09 11, 14:17)
O jeigu lapus žemyn leidžia, tai kas tada tam rododendrui nepatinka ?
vieta, lietus, saule ,vejas, laistymas , tresimas, daug kas gali, gal is principo jis koks sergantis
as kaip pirkau, man ir sake, jei lapai nenulinke zemyn, tai viskuom jis patenkintas, bet jei jau nulinke, tai kazkas jam netinka is tu isvardintu dalyku
QUOTE(egleja @ 2009 09 11, 07:59)
gal jau jam uztenka,gal kita rusis?,bet manau jei lapu zemyn neleidzia ,zaliuoja tai viskas jam tvarkoj
Nu ne viskas su juo tvarkoj zaliuoja ir auga