Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems Rododendrus

atgyvinsiu tema,mano baltas rododendras prazydo antra karta,ne taip kaiip pavasari,bet zydi,idesiu ryt nuotrauka mirksiukas.gif
Atsakyti
ikeliu dabar zydinti rododendra
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 08 06, 14:17)
ikeliu dabar zydinti rododendra
user posted image

Kaip smagu šiuo metu sulaukti rododendro žiedų thumbup.gif
Atsakyti
Atėjau su klausimu ar gali krauti antrą kartą rododendras žiedus ir žiūriu kai kam pražydo bigsmile.gif Nejau ir maniškis dar spės antrą kartą bigsmile.gif O sodinome tik šiemet biggrin.gif Na jei pražys, tikrai įdėsiu foto pasipuikuoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(329 @ 2009 07 15, 09:58)
dabar krauna pumpurus,ruošiasi žydėjimui kitiems metais

nejau unsure.gif Tai vadinasi, aš šiemet nesulauksiu irgi unsure.gif Ai, kad tik kitais gausiau žydėtų irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 06 11, 20:15)
Bet visus metus lauksi kito žydėjimo  bigsmile.gif

o pas mane žydėjo pavasarį, kai gavau dovanų, vasarą prabuvo balkone, o dabar įnešiau vidun, nes labai didelis vėjas buvo, ir radau žiedelį wub.gif vieną vienintelį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaria: 30 rugpjūčio 2009 - 16:29
Merginos nesuprantu kaip su tais rododendrais maniskiai pasodinti pavasari,vienas jau nuo rugpjucio kazkur nebeauga,o kitas auga kaip ant mieliu ar taip turi buti.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2009 09 10, 10:00)
Merginos nesuprantu kaip su tais rododendrais maniskiai pasodinti pavasari,vienas jau nuo rugpjucio kazkur nebeauga,o kitas auga kaip ant mieliu ar taip turi buti.? g.gif

gal jau jam uztenka,gal kita rusis?,bet manau jei lapu zemyn neleidzia ,zaliuoja tai viskas jam tvarkoj smile.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust, ar tinka rododendrą sodinti rudenį? Nes savajį sodinau pavasarį, prieš žydėjimą, prisigavo šauniai, jau pumpurus sukrovė.
Kaip bus, jei kitą sodinčiau rudenį? Peržiemos? Ar laukt pavasario?
Atsakyti
sakoma,kad galima,nors geriau pavasari,bet jai vazone stovi,tai ,kad per ziema tam vazone nenumirtu
g.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 09 11, 06:59)
bet manau jei lapu zemyn neleidzia ,zaliuoja tai viskas jam tvarkoj  smile.gif

O jeigu lapus žemyn leidžia, tai kas tada tam rododendrui nepatinka g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rimse @ 2009 09 11, 14:17)
O jeigu lapus žemyn leidžia, tai kas tada tam rododendrui nepatinka  g.gif ?

vieta, lietus, saule ,vejas, laistymas , tresimas, daug kas gali, gal is principo jis koks sergantis mirksiukas.gif
as kaip pirkau, man ir sake, jei lapai nenulinke zemyn, tai viskuom jis patenkintas, bet jei jau nulinke, tai kazkas jam netinka is tu isvardintu dalyku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 09 11, 07:59)
gal jau jam uztenka,gal kita rusis?,bet manau jei lapu zemyn neleidzia ,zaliuoja tai viskas jam tvarkoj  smile.gif

Nu ne viskas su juo tvarkoj zaliuoja ir auga thumbup.gif
Atsakyti