Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems Rododendrus

Zadejot ,patarti ,kaip mano rododendra padaryti grazu -tai idedu foto ,jis toks ilgais kudais stiebais
Gaila, nemoku idet didesnes foto .
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 18, 12:16)

Labai gražus wub.gif man spalva labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2009 06 18, 09:05)
taip pat ir surfiniju perzydejusius ziedus sumetu,pasitresia naturaliai  ax.gif

blink.gif cia po rododendru metat surfiniju ziedus?? g.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 18, 10:16)

labai grazus krumelis wub.gif ir dabar zydi??? g.gif
as jau ir pamirsau kad zydejo, tik gausiai naujas sakas augina thumbup.gif
Atsakyti
Ir as rodausi savo rododendra wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2009 06 22, 17:25)

koks grazus wub.gif ,o kokia grazi spalva wub.gif , kaip as noreciau tokios spalvos (gaila simet tokio neisigyjau , reiks kitu metu laukt unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 06 22, 22:33)
koks grazus  wub.gif  ,o kokia grazi spalva  wub.gif , kaip as noreciau tokios spalvos (gaila simet tokio neisigyjau , reiks kitu metu laukt  unsure.gif )

Kauno gėlių bazėj prie onkologinio po 5 litus peržydėję, aš pirkau anksčiau tai buvo tokie patys - raudoni. Jų daug - apsimoka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alionke @ 2009 06 22, 18:25)

wub.gif nuostabus , o spalvytė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rukutukas: 23 birželio 2009 - 09:42
QUOTE(pabirze @ 2009 06 22, 23:11)
Kauno gėlių bazėj prie onkologinio po 5 litus peržydėję, aš pirkau anksčiau tai buvo tokie patys - raudoni. Jų daug - apsimoka 4u.gif

o kur ta geliu baze ? visai noreciau ir jei dar uz tokia kaina .o ten nebuna kad parasyta tokia spalva o buna kitokia ? ar dar matesi zieduku liekanos?
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 06 22, 16:35)
blink.gif cia po rododendru metat surfiniju ziedus?? g.gif
labai grazus krumelis wub.gif ir dabar zydi??? g.gif
as jau ir pamirsau kad zydejo, tik gausiai naujas sakas augina thumbup.gif

Jo po rododendrais metu ,nezydi jau tik nauji ugliai auga, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 06 23, 12:15)
o kur ta geliu baze ? visai noreciau ir jei dar uz tokia kaina .o ten nebuna kad parasyta tokia spalva o buna kitokia ? ar dar matesi zieduku liekanos?

juos karpė, nes peržydėję, neparašyta lygtais spalva, bet gal yra etiketė su paveikslėliu - nepamenu. aš pati pirkau žydinčius kai buvo po 10 litų, o prieš tai kainavo po 35, ir tada buvo vien raudoni- todėl ir sprendžiu kokie bus - galiausiai pardavėjos pasakys. Sakalų 15, prie pat onkologijos ligoninės
va toks mano user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 23 birželio 2009 - 15:51
QUOTE(pabirze @ 2009 06 23, 16:50)
juos karpė, nes peržydėję, neparašyta lygtais spalva, bet gal yra etiketė su paveikslėliu - nepamenu. aš pati pirkau žydinčius kai buvo po 10 litų, o prieš tai kainavo po 35, ir tada buvo vien raudoni- todėl ir sprendžiu kokie bus - galiausiai pardavėjos pasakys. Sakalų 15, prie pat onkologijos ligoninės
va toks mano

koks grazus wub.gif wub.gif is karto po svenciu vaziuoju i ta geliu baze, juolabiau kad ir nelabai toli ji nuo mano pasirodo doh.gif tik as nezinojau kad ji tokia yra.Nes jau kaip noriu raudono, vat tokio sodraus ryskaus. gal dar bus toj bazej .
Labai didelis Aciu kad pasaket apie tokia vieta , nes kiek paskaiciau ten aplamai ivairesniu geliu galima rasti ir pigiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 06 23, 18:27)
koks grazus  wub.gif  wub.gif  is karto po svenciu vaziuoju i ta geliu baze, juolabiau  kad ir nelabai toli ji nuo mano pasirodo  doh.gif tik as nezinojau kad ji tokia yra.Nes jau kaip noriu raudono, vat tokio sodraus ryskaus. gal dar bus toj bazej .
Labai didelis Aciu kad pasaket apie tokia vieta , nes kiek paskaiciau ten aplamai ivairesniu geliu galima rasti ir pigiau  thumbup.gif

vieną kart ten nuvykusi - tapsi pastovi lankytoja lotuliukas.gif dirba iki 14 val. 4u.gif
Atsakyti