Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems Rododendrus

Gal vazonuose jos jau buvo ,o gal pasodinot į skruzdėlyną g.gif tiesiog pabarstyčiau direx. Neįsivaizduoju kaip reguotų rododendrai į tokią draugiją ,bet vieną kadagį man mirtinai jos nugalabijo......dabar nebesicirkinu ,jei užtinku skruzdėlyną gėlyne ,tai pilu verdantį vandenį ir tiek blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 21 gegužės 2011 - 21:25
gal kartais yra kokiu priemoniu nuo skruzdeliu dabar negi pilsi ant rododendro saknu verdanti vandeni g.gif
Atsakyti
vandenį pilam ant skruzdėlyno ,tai kaip suprantu reik pirma išsiaiškinti ar čia tik svečiuojasi skruzdės ar gyvena,nusipirkit miltelių ir barstykit,arba liekit vandeniu su insekticidais pvz deciu,bet prireiks nemažai tokių procedūrų....
Atsakyti
Skruzdėlės labai mėgsta mielių ir uogienės mišinį rolleyes.gif
Atsakyti
dar merginos vienas klausimas, pas mane kur pasisodinau rododendrus is po ziemos buna slapia ar tai jiems nepakenks? g.gif
Atsakyti
kiek žinau tai rododendram nepatinka užmirkimas ,o kokia žemė yra po pasodintu ?jeigu yra molis tai negerai tada turbūt reiktų dėti smėlio sluoksnį.
Atsakyti
molio tai nera, yra paprasta dirvos zeme
Atsakyti
Šis pas mane žydi gausiausiai,kitu spalvu bus tik po 2 žiedukus kažkodel g.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Nuostabus rododendras wub.gif
Mano pernai pasodintas irgi šiemet ruošiasi pražysti clap.gif , jau lenda pumurėliai bigsmile.gif , kai turėsiu ka parodyt, idėsiu nuotraukų...

Dėl skruzdėlių, jediara, ka reiškia "mėgsta", ar dar daugiau atsiranda nuo mielių ir uogienės mišinio, ar pabega blush2.gif uogienė turi būti sena, ar tinkama vartoti, ko gero tinka tik namine blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif jos grius negyvos mirksiukas.gif taigi tikrai nedaugės ,o tik mažės ax.gif čia ekologiška naikinimo priemonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 23 gegužės 2011 - 17:16
QUOTE(mamadonata @ 2011 05 23, 18:18)

Dėl skruzdėlių, jediara, ka reiškia "mėgsta", ar dar daugiau atsiranda nuo mielių ir uogienės mišinio, ar pabega  blush2.gif uogienė turi būti sena, ar tinkama vartoti, ko gero tinka tik namine  blush2.gif

Mėgsta puotauti, o po to dingsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 05 24, 13:30)
Mėgsta puotauti, o po to dingsta  ax.gif

Reikes iskelti joms puotą devil.gif O cia koks ypatingas receptas, ar tiesiog sumaisyti mieles su uogiene ir ispilti ant skruzdeliu... Ar nieko blogo nenutinka augalams, galvoju ir i siltnami papilt?
Atsakyti