gal kartais yra kokiu priemoniu nuo skruzdeliu dabar negi pilsi ant rododendro saknu verdanti vandeni
Skruzdėlės labai mėgsta mielių ir uogienės mišinį
dar merginos vienas klausimas, pas mane kur pasisodinau rododendrus is po ziemos buna slapia ar tai jiems nepakenks?
molio tai nera, yra paprasta dirvos zeme
Šis pas mane žydi gausiausiai,kitu spalvu bus tik po 2 žiedukus kažkodel
Nuostabus rododendras
Mano pernai pasodintas irgi šiemet ruošiasi pražysti , jau lenda pumurėliai , kai turėsiu ka parodyt, idėsiu nuotraukų...
Dėl skruzdėlių, jediara, ka reiškia "mėgsta", ar dar daugiau atsiranda nuo mielių ir uogienės mišinio, ar pabega uogienė turi būti sena, ar tinkama vartoti, ko gero tinka tik namine
Mano pernai pasodintas irgi šiemet ruošiasi pražysti , jau lenda pumurėliai , kai turėsiu ka parodyt, idėsiu nuotraukų...
Dėl skruzdėlių, jediara, ka reiškia "mėgsta", ar dar daugiau atsiranda nuo mielių ir uogienės mišinio, ar pabega uogienė turi būti sena, ar tinkama vartoti, ko gero tinka tik namine
QUOTE(mamadonata @ 2011 05 23, 18:18)
Mėgsta puotauti, o po to dingsta
QUOTE(jediara @ 2011 05 24, 13:30)
Mėgsta puotauti, o po to dingsta
Reikes iskelti joms puotą O cia koks ypatingas receptas, ar tiesiog sumaisyti mieles su uogiene ir ispilti ant skruzdeliu... Ar nieko blogo nenutinka augalams, galvoju ir i siltnami papilt?