Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems Rododendrus

QUOTE(Feniksas45 @ 2010 09 17, 15:48)
na,turėčiau nusispjauti per petį tris kart ,kad nebūtų jokių problemų  biggrin.gif ,bet ji visada laikėsi labai gerai , ko gero ji man tiesiog perdžiūvo ,mat auga vazone  blush2.gif ,o  viršūnės pilnos žalių pumpurėlių, tai kažin  kaip ji peržiemos...tikėsiuos geriausio ,beje, ačiū už info,o  nuo grybinių ligų reiks nupurkšt -profilaktiškai.

Jei matosi žali pumpuriukai, tai turėtų viskas būti gerai. Peržiemoti jai irgi būtų daug lengviau grunte, net jei pavasry vėl būtų sodinama į vazoną. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 09 17, 16:51)

būtinai paklausysiu jūsų patarimo notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 09 10, 15:14)
Susiduriau su problema -mano vieno rododendro lapai pradejo raudonuot(kaip kad visu medziu rudeni..bet nekrenta -laikosi tvirtai)-kas tai galetu but? g.gif kiti 5 normalus-zali o va vienas kazko paraudo..bet panasiai tik iki puses krumo-virsus dar zalias...pumpuru daug ..Labai laukiu patarimu.Aciu 4u.gif

Pas mane tas pats ,is apacios pradejo geltonuoti ir raudonuoti lapai paskui jie nukrenta,,savaitgali pranesa iki-5 salcio nakti gal jau reiketu apdengt?
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2010 10 01, 08:50)
Pas mane tas pats ,is apacios pradejo geltonuoti ir raudonuoti lapai paskui jie nukrenta,,savaitgali pranesa iki-5 salcio nakti gal jau reiketu apdengt?

Tikrai nereikia schmoll.gif As nedengiau net ziemai-puikiausiai perziemojo(o ziema tikrai salta buvo doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 10 01, 09:30)
Tikrai nereikia schmoll.gif As nedengiau net ziemai-puikiausiai perziemojo(o ziema tikrai salta buvo doh.gif )

Oi as tai dengiau,vienas mano buvo agro plevele dengtas tik tai apsalo vargselis verysad.gif ,o kitas agro plevele ir sniego daug vyras bevalyfdamas kiema uzmete tai kuo puikiausiai ir gausiai zydejo,tik nesuprantu kodel man tie lapai raudonuoja kaip medziu g.gif
Atsakyti
Šiandien "paslėpiau" visus rododendrus po sniegu, kažin neatsitiks nieko blogo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2010 12 09, 14:22)
Šiandien "paslėpiau" visus rododendrus po sniegu, kažin neatsitiks nieko blogo g.gif

as irgi slepsiu ,tik sakau gal didesniu salciu palaukt g.gif net nezinau g.gif
Atsakyti
sakai gali sušust?? g.gif bet jie tokie vargani, susitraukę, apledėję po lijundros
Atsakyti
ar neišlaužys apledyjęs sniegas šakų ir lapų ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 09 gruodžio 2010 - 22:50
Rododendrą apsukau agroplėvele, bet sniego ant jo nekasiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2010 12 09, 16:23)
sakai gali sušust?? g.gif bet jie tokie vargani, susitraukę, apledėję po lijundros

Gal ir nesusus ax.gif Gamta pati pasidarbavo,nereikia nei apkasinet-tik ausys truputi dar kyšo biggrin.gif
Neturiu as dar patirties su jais,dar tik antra ziema ziemos,tai nelabai ka galiu pasakyt..tik tiek kad pernai visiskai nedengti puikiai perziemojo.Gal kad jiems tokia nebloga uzuoveja yra,beveik prie pat sodo namelio g.gif
Atsakyti
kažin ar galima eglišakiais apdengti rododendrą??? Pas mane žiema kur kas ilgesnė, nei Lietuvoje ir jau gerus porą mėnesius maniškis šąla ir naktimis po - 25 būna. Dabar jis tik šiek tiek apsnigtas.
Atsakyti