Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems Rododendrus

QUOTE(zebrina @ 2009 06 08, 16:46)
Lemyna -paskutine nuotrauka nereali wub.gif  negaliu atsiziuret koks grozis,o kiek rusiu ten ju yra?

Jetus kaip gaila, kad nenufotografavau, kai visi gaziai zydejo, va tada tai tikrai buvo labai grazu blush2.gif 4u.gif
o rūšis einu suskaičiuosiu mirksiukas.gif
Na va is viso 16 krūmų, 2 visiškai vienodi, o 1 mesim lauk, nes jautik vaizdą gadina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemyna: 08 birželio 2009 - 15:54
QUOTE(Lemyna @ 2009 06 08, 15:51)
Na va is viso 16 krūmų, 2 visiškai vienodi, o 1 mesim lauk, nes jautik vaizdą gadina  smile.gif

swoon.gif swoon.gif nu sakeeees, kaip grazu wub.gif ,tas geltonas, tai superinis karsta.gif labai pagyvina visa rodendryna
nu nerealiai grazu, sedziu apakus ir negaliu atsiziuret blink.gif
first.gif
o kuri zadi mest lauk??
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 06 08, 18:39)
swoon.gif  swoon.gif nu sakeeees, kaip grazu wub.gif ,tas geltonas, tai superinis karsta.gif labai pagyvina visa rodendryna
nu nerealiai grazu, sedziu apakus ir negaliu atsiziuret blink.gif
first.gif
o kuri zadi mest lauk??

o as jau raudonuoju cia blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif labai aciu uz komplimentus 4u.gif
O mesim ta, kur paciam gale mazdaug per viduri, prie pat tvoros, toks nupiepes matosi rudas, su trim lapais ir nei vieno nusususio ziedelio box.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 06 07, 01:47)
Aš,prisijungiu,prie rododendrų augintojų.Aš,pirkau mugėje  praeitais metais,jis  pradėjo žydėti buvo viliotinis,baigėsi žydėti baltai.
Tai gal ir aš,ne taip dariau ką.

Ne aš ne manau , kad mes ką nors blogai darom , paparaščiausiai jie keičia spalvą skleisdamiesi wub.gif

QUOTE(Lemyna @ 2009 06 07, 16:39)
O tik dabar atradau šią temutę  bigsmile.gif  skubu parodyti savo rododendryną  4u.gif

Na grožis nerealus wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Lemyna @ 2009 06 08, 17:14)
deja lietus sugadino vaizdeli  unsure.gif  va kas liko:  verysad.gif  @ia man atrodo tie, kuriu nesimato anose nuotraukose:

Vistiek labai gražiai atrodo thumbup.gif ir spalvos wub.gif ten ir azalijos yra bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(linuzielia @ 2009 06 07, 15:44)
4u.gif  Aciu , man irgi si spalva labai patinka ,tokia retesne .
Bet kiek daug paaiskeja , kai suzinai ka augini  doh.gif  visi gi ateje pas mane apziureje azalija ,sakydavo , va kaip idomu jiem pavesio reikia (o ji auga rytinej pietinej pusej ) o pas tave ir ant saules taip gerai zydi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif po kiek metų sužinojai ką augini lotuliukas.gif 4u.gif svarbu gražuoliai auga , žydi ir akis džiugina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 06 08, 15:51)
Jetus kaip gaila, kad nenufotografavau, kai visi gaziai zydejo, va tada tai tikrai buvo labai grazu  blush2.gif  4u.gif
o rūšis einu suskaičiuosiu  mirksiukas.gif
Na va is viso 16 krūmų, 2 visiškai vienodi, o 1 mesim lauk, nes jautik vaizdą gadina  smile.gif

issisaugojau nuotraukyte,vyrui parodysiu kiek normaliai reikia turet rododendru mirksiukas.gif lotuliukas.gif o ne taip kad vienas nedidelis ,kaip pas mane verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rukutukas @ 2009 06 08, 19:31)
Vistiek labai gražiai atrodo  thumbup.gif ir spalvos  wub.gif ten ir azalijos yra  bigsmile.gif

Aha yra ir azalija 4u.gif ir Erika yra lotuliukas.gif (mano bendravarde) drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 06 08, 12:00)
Tikriausiai jau ir pati išsiaiškinai, kad reikia persodinti į durpių substratą rododendrams. Dabar jau tik kokį rugsėjį.
Dirvą rūgštink spygliais (dabar gali tai padaryti). Kefyras ir jogurtas netinka  schmoll.gif
Apkarpyk nudžiūvusias šakeles. Čia jau prasideda phytoptera. Tokia baisi liga. Ji gali įsimesti nuo netinkamo pasodinimo.
Prasidėjus chlorozė. Persodinus reiktų pastebėt augaliukus ar lapai vis dar turi tokį gelsvą atspalvį. Po persodinimo turėtų pasitvarkyti. Pageidautina kol susitvarkys laistyti tik minkštu vandeniu.

Kai rododendras teisingai pasodintas jis ir toks nedidukas gausiai žydi.  mirksiukas.gif

Dėkui. Buvau išsiaiškinus, kad jogurtu ir kefyru juos marinu, bet kad persodint reikia - dar ne. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 06 08, 18:33)
o ne taip kad vienas nedidelis ,kaip pas mane verysad.gif

irnesakyk.gif pas mane ir vienas...bet as jau uzsikabinau prisiziurejus Lemynos fotkiu ax.gif kazin, is rudens turbut nerekomenduojama sodint rododendru mastau.gif

QUOTE(Lemyna @ 2009 06 08, 18:37)
Aha yra ir azalija  4u.gif  ir Erika yra  lotuliukas.gif  (mano bendravarde)  drinks_cheers.gif

o kas yra Erika?? g.gif rusis kokia? mastau.gif

o geltona gal azalija mastau.gif, nelabai as dar gaudaus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Livai: 08 birželio 2009 - 20:45
Lemyna 4u.gif ,a negalėjau atsigrožėti tais tavo nuostabiais rododendrais 4u.gif
Noriu paklausti kiek metų šiems gražuoliams? 4u.gif
Atsakyti
jau rase, kiek metu mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Lemyna @ 2009 06 08, 12:55)
Rododendrynui gal kokiu  beveik 10 metu

Atsakyti
Matau, čia yra suprantančiu apie tuos gražuolius rododendrus smile.gif
Klausimas:
Pasodinau pernai pavasarį žydintį Nowa Zembla. Pavėsis, sodinta durpėse, mulčiuota spygliais. Lapai buvo gražūs, sodrūs. Pavasarį sukrovė pumpurus, tikėjausi, išlįs žiedai - deja, pasirodo, kad tuose pumpuruose tik apyšviesiai lapai kalasi sad.gif Prieš kelias dienas pastebėjau, kad prie koto ant kelių lapų atsirado geltonos-raudonos dėmės, vietomis su rudomis dėmelėmis. Kas čia gali būti? Gal reikia kuom nors purkšti? Ir iš viso, kas ne taip, kad jis nesiteikė pražįsti, o tik lapus auginasi?
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 06 08, 13:09)

Papildyta:
drinks_cheers.gif  Labai gražus , sveikas krūmelis  4u.gif

Dekui smile.gif smile.gif
Atsakyti