Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems Rododendrus

QUOTE(nuliaX @ 2010 06 21, 22:57)
mano rododendras pradejo ziedus krauti, ar cia ir turi buti taip anksti, nes as maniau link rudens? g.gif

butu nuotrauka,tu ziedeliu,butu lengviau susigaudyti,ar ziedai ar pumpurai is kuriu,dar siemet,isaugs sakeles g.gif
Atsakyti
Sveiki rododendru myletojai biggrin.gif
Norejau paklausti del tresimo ir taip jau veluoju, nes skaiciau, kad liepos vidury reikia paskutini karta tresti, tai kaip su tom porcijom? ax.gif Manieji auga indeliuose, auginu pirmus metus ir mastau, ar istirpinti tas trasas, ar tiesiai paberti? kaip jus darote ir po kiek daugmaz? Man tie gramu uzrasymai ant dezutes kazkaip neaiskiai atrodo....

Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2010 07 19, 18:16)
Sveiki  rododendru myletojai biggrin.gif
Norejau paklausti del tresimo ir taip jau veluoju, nes skaiciau, kad liepos vidury reikia paskutini karta tresti, tai kaip su tom porcijom? ax.gif Manieji auga indeliuose, auginu pirmus metus ir mastau, ar istirpinti tas trasas, ar tiesiai paberti? kaip jus darote ir po kiek daugmaz? Man tie gramu uzrasymai ant dezutes kazkaip neaiskiai atrodo....

mes paskutini karta tresiam rugpjucio pradzioj,
ant trasu pakuotes turetu buti parasyta kaip naudoti,jei augalus sodinsit i zeme tai nebelaukit,o sodinkit dabar,turi spet isisaknyti pries ziema,jei liks vazonuose,ziemai butinai ineskit i patalpa kurioj nera dideles minusines temperaturos, pries pat salcius, duokit augalui gerai atsigert smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 07 19, 16:58)
mes paskutini karta tresiam rugpjucio pradzioj,
ant trasu pakuotes turetu buti parasyta kaip naudoti,jei augalus sodinsit i zeme tai nebelaukit,o sodinkit dabar,turi spet isisaknyti pries ziema,jei liks vazonuose,ziemai butinai ineskit i patalpa kurioj nera dideles minusines temperaturos, pries pat salcius, duokit  augalui gerai atsigert  smile.gif

As pernai 3 rododendrus su visais vazonais ikasiau i zeme(nes velai isigijau,tai nerizikavau isimt)ir puikiausiai perziemojo thumbup.gif o tokia salta ziema buvo g.gif tik rudeni prie uzsalant reikia gerai priliet.
Atsakyti
As pernai 3 rododendrus su visais vazonais ikasiau i zeme

uztai ,kad ikasei tai ir neisalo smile.gif
Atsakyti
Zerbina, pasisekė, kad šią žiemą buvo labai daug sniego. Už tai ir neiššalo sukišti su vazonėliais. Bet jei žiema be sniego, tai to rudeninio paliejimo gali ir neužtekti iki pavasario. O per vazonėlį augalas negali ir iš aplinkos vandens pasiimti.

Liepos vidury paskutinis tręšimas azotinėm trąšom.
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 07 20, 09:48)
Zerbina, pasisekė, kad šią žiemą buvo labai daug sniego. Už tai ir neiššalo sukišti su vazonėliais. Bet jei žiema be sniego, tai to rudeninio paliejimo gali ir neužtekti iki pavasario. O per vazonėlį augalas negali ir iš aplinkos vandens pasiimti.

Liepos vidury paskutinis tręšimas azotinėm trąšom.

Turiu ir dabar dar viena vazone,tai neapsisprendziu ar geriau skubet sodint ,ar palikt ir rizikuot ikasant g.gif ka patartumet?Ar dar spes prigyt?
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 07 20, 11:22)
Turiu ir dabar dar viena vazone,tai neapsisprendziu ar geriau skubet sodint ,ar palikt ir rizikuot ikasant g.gif ka patartumet?Ar dar spes prigyt?

Zerbina, aišku, kad sodinkit. 4u.gif
Iš vazonų galima bet kada sodint. O persodint galima iki rugsėjo galo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 07 20, 10:57)
Zerbina, aišku, kad sodinkit.  4u.gif
Iš vazonų galima bet kada sodint. O persodint galima iki rugsėjo galo.  mirksiukas.gif

ACIUKAS 4u.gif Tada sodinsiu.As ir pernai panasiu laiku pirkau,tai pabijojau kad nespes isisaknyt,todel palikau vazonuose ax.gif O kaip su ju tresimu?Ta prasme kada po persodinimo galima butu patrest?Ar jau siemet nelabai? ax.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu paklausti del savo rododendru, jie pas mane dar maziukai, sodinti pernai, taciau siemet ankstyva pavasari nuzydejo ir viskas, kazkokie nebegrazus pasidare verysad.gif aisku augalu prieziuroje esu visiskai naujoke, bet labai noreciau visko ismokti, gal galite patarti, ka man su jais toliau daryti, kaip priziureti blush2.gif

Stai mano vargsiukai verysad.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
noriu paklausti kodel rododendrai kai kurie numete lapus ir liko stiebai tik g.gif kitiems nieko, o vienas net sukrove dar karta ziedus ir ruosiasi zydeti wub.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2010 08 05, 10:10)
Sveikos merginos  4u.gif
noriu paklausti kodel rododendrai kai kurie numete lapus ir liko stiebai tik g.gif  kitiems nieko, o vienas net sukrove dar karta ziedus  ir ruosiasi zydeti wub.gif
Aciu  4u.gif

rododendrai ziedus krauna is rudens, kitiems metams,as galvoju ,kad is tu pumpuru isaugs, dar seis metais, naujos šakos smile.gif
Stai mano vargsiukai 

o kodel jie vargsiukai???normalus rododendrai smile.gif
Atsakyti