Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems Rododendrus

QUOTE(egis11 @ 2010 06 12, 16:04)
dabar tiksliai nepamenu,bet kazkur trimis savaitemis zydedavo veliau ,siemet turejo tik apie 10 ziedu,bet prazydo kokia savaite tik veliau,pats dar nelabai susigaudau kodel taip krumas pas mus 4 metai,tai zmona net bando ipirsti man minti ,kad butent si rusis, zidi kas antrus metus bet as netikiu,todel ir iskeliau tokia hepotize ,kad nespeja sukraut ziedu g.gif

Egi, taip ir nesupratau kada šiemet žydėjo jūsų rododendras. Ir gal prisiminsit kokiom trąšom ir kada tręšėt augalą.

Gali būti, kad dėl trąšų- oro sąlygų gali nežydėti kažkuriais metais. mirksiukas.gif Tik gerai žinoti ir rododendro vėlyvumą.
Atsakyti
Pas mane dar žydi vėlyviausias baltas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 06 12, 23:59)
Pas mane dar žydi vėlyviausias baltas.

Kaip malonu, kai tokiu laiku dar žydi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 12, 23:05)
Kaip malonu, kai tokiu laiku dar žydi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jediara, taip rododendrus galima išsirinkt, kad žydėtų nuo balandžio iki dabar. O paskui pradeda žydėti kiti augaliukai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 06 13, 00:16)
Jediara, taip rododendrus galima išsirinkt, kad žydėtų nuo balandžio iki dabar. O paskui pradeda žydėti kiti augaliukai.  mirksiukas.gif

Kaip matau, reikės domėtis , nes norisi džiaugtis šių gražuolių žiedais kuo ilgiau
Atsakyti
wub.gif labai gražus.
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 06 12, 17:59)
Egi, taip ir nesupratau kada šiemet žydėjo jūsų rododendras. Ir gal prisiminsit kokiom trąšom ir kada tręšėt augalą.

Gali būti, kad dėl trąšų- oro sąlygų gali nežydėti kažkuriais metais.  mirksiukas.gif  Tik gerai žinoti ir rododendro vėlyvumą.

kai nuzidedavo raudonas ir violetinis,pradedavo zydeti baltas,bet siemet prazydo galima sakyti su visais kartu,kokiomis trasomis tresta pasiklausiu pas zmona ir rytoj parasysiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
grazu wub.gif
o tai kiek laiko jie pas jus zydi-iki kurio men? nes cia,pvz,tai pilna dar zydinciu ir jie atrodo,akd dar kelias savaites nesiruosia mest ziedu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 06 14, 13:50)
grazu wub.gif
o tai kiek laiko jie pas jus zydi-iki kurio men? nes cia,pvz,tai pilna dar zydinciu ir jie atrodo,akd dar kelias savaites nesiruosia mest ziedu smile.gif

Dabar jau paskutiniai žydi, tai iki birželio vidurio.

Mylittleprincess, o kur jūs gyvenat ? Labai smalsu kur miške rododendrai auga. O gal dar kokią nuotraukytę ax.gif
Atsakyti
mes skotijoj smile.gif
neturiu,gaila,miske nufotkintu blush2.gif
reiks,va,kai eisim pasivaiksciot nufotkint smile.gif
bet va,cia kito zmogaus nuotrauka,ir musu miskai dabar taip atrodo,pagrinde auga violetiniais ziedais zydintys-jie turbut,geriasiai prisitaike,nes ju macius esu daugiausia
user posted image

o cia kalnuose
user posted image
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 14 birželio 2010 - 15:06
bet va,cia kito zmogaus nuotrauka,ir musu miskai dabar taip atrodo,pagrinde auga violetiniais ziedais zydintys-jie turbut,geriasiai prisitaike,nes ju macius esu daugiausia

grazu thumbup.gif,mes turbut,daugiausia auginame hibridus,todel galvoju,kad laukineje gamtoje,vyrauja daugiausia violetiniai arba panasus atspalviai smile.gif
Atsakyti
Kiek girdėjau Angliją ( gal ir Škotiją ) užkariauja pontiniai rododendrai. Jiems taip tiko šis klimatas, kad net išstumia kai kuriuos kitus augalus. Nebeatsimenu kokius.

Mylittleprincess, aišku parsineškit namo. Ir pas jus tikrai nebūtina skabyt tų pumpurų, pas jus ir taip per gerai jie auga. Čia tik mums LT reikia. smile.gif
Papildyta:
O vaizdeliai fantastiški. wub.gif
Atsakyti