Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems Rododendrus

QUOTE(Gintute @ 2010 05 25, 10:51)
Wolke7, labai gražūs ir sveiki rododendrai  thumbup.gif 
O ta oranžinė azalija tai - grožio viršūnė  wub.gif
O jūs ją žiemai dengiat? Įdomu kaip pajūry azalijas auginti  g.gif

aciuks.gif
as nieko nedengiu,nei azaliju,nei rododendru - bet as ne Lietuvoj ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Mačiau, kad "Frezijoj" buvo nuolaidos, bet ten labai kainos buvo iškeltos unsure.gif
Reiks rytoj padaryt patikrinimą, nes pro šalį važiuosiu.. Gal manęs kokia nors laukia rolleyes.gif

Wolke7, vat vat ..aš taip ir pagalvojau, kad vaizdelis galėtų būt ne iš Lietuvos ..ale labai gražus bigsmile.gif
Atsakyti
Ledum, skabiau savo jakushimaniniam perzydejusius ziedynus - viskas limpa kaip medum patepta blink.gif , negi taip turi buti?
Atsakyti
[quote=Gintute,2010 05 26, 01:20]
Mačiau, kad "Frezijoj" buvo nuolaidos, bet ten labai kainos buvo iškeltos unsure.gif
Reiks rytoj padaryt patikrinimą, nes pro šalį važiuosiu.. Gal manęs kokia nors laukia :rolleye

prie studlendo žaliam centre yra po 32lt ir visai neblogų,bet aš visada svaigau dėl oranžinės ,dabar jau turėtų būti ten pražydę, tai ir spalvą žiedų matytus mirksiukas.gif
o natūroj tai nemažai pasodintų Gargžduose mačiau, jau žydinčios prie ūkio banko -rožinės ir smulkesniais žiedeliais geltonos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 26 gegužės 2010 - 14:47
QUOTE(vida777 @ 2010 05 26, 10:57)
Ledum, skabiau savo jakushimaniniam perzydejusius ziedynus - viskas limpa kaip medum patepta  blink.gif , negi taip turi buti?

Vida, viskas gerai. Taip ir turi būti. mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas žinot kas čia tam mano augaliukui? Iš po žiemos lapai tokie, galvojau, pagražės, kai orai atšils, bet jie nė kiek negerėja (bet ir neblogėja), o pats jau pradeda žydėti rolleyes.gif Gal žemę parūgštint reiktų? g.gif Ar čia jau liga kažkokia? g.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Pas mane irgi kai kurie lapai tokie. Įtariu po žiemos jiems kažkas nutiko, bet jau kelis kartus patręšiau rododendrų trąšomis, tai kad prieleido naujų lapukų bigsmile.gif puikumėlis dabar rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintute: 28 gegužės 2010 - 20:49
QUOTE(Gintute @ 2010 05 28, 18:48)
Pas mane irgi kai kurie lapai tokie. Įtariu po žiemos jiems kažkas nutiko, bet jau kelis kartus patręšiau rododendrų trąšomis, tai kad prieleido naujų lapukų  bigsmile.gif  puikumėlis dabar  rolleyes.gif

Vadinasi, pirksim trašų smile.gif Nes manasis dar nė vieno naujo lapo neišleido doh.gif
Atsakyti
daug ziedu siais metais pasalo,bet dar daug ir liko smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egis11: 30 gegužės 2010 - 21:37
Pas mus rododendras jauciu nusalo. Dauguma lapeliu nurudave, sudziuve, pumpurai sukrauti, bet neatrodo, kad skleisis ir zydes verysad.gif Gal isbandyti trasas g.gif Kokiomis tresiate?
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 05 30, 23:35)
daug ziedu siais metais pasalo,bet dar daug ir liko smile.gif

Labai gražu wub.gif
Atsakyti
egis11-kaip grazu wub.gif ziedu gausybe thumbup.gif
Atsakyti