Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems Rododendrus

[quote=plateliai,2010 05 21, 09:37]
Labas rytas smile.gif
Pagaliau ir aš sulaukiau žiedų wub.gif ,bet margalapiai nepasiteisino.Preitais metais buvau nupirkus (10vnt,bet tik 3 pas mane),visi yra gana stipriai apšalę,1 visai pamiro,kaip nekeista labai juos stirnos apjedė.
user posted image
[/quote]

[quote=Feniksas45,2010 05 21, 09:52]
[quote=plateliai,2010 05 21,
dar ,kad fonas būtų tamsus ,tai šviestų iš tolo wub.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif Po juo galima daugiamečių gėlyčių pasodinti. Ir duotų tamsų foną ir žydėtų tada, kai jau rododendras būtų nužydėjęs. drinks_cheers.gif

[quote=pupenelis,2010 05 22, 09:56]
Pasigirsiu ax.gif

[/quote]

wub.gif
Atsakyti
Maniskis..1 is 4 biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
VISŲ GRAŽŪS wub.gif wub.gif
Atsakyti
baltasis -ankstyvas rododdendras jau nuzydejo - dabar zydi mano patvorys bigsmile.gif
user posted image

oranzine azalija
user posted image

dar viena zemauge azalija zydi,tos dar nenufotkinau ax.gif ir velyvieji rododendrai jau ruosiasi zydet smile.gif
Atsakyti
wolke7 nerealu bigsmile.gif wub.gif o kiek metu tavo medeliams?
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 05 22, 15:36)
wolke7 nerealu bigsmile.gif  wub.gif  o kiek metu tavo medeliams?

g.gif 3-4 m. nedaugiau tiems patvory rododendrams mirksiukas.gif

jau nufotkinau ir zemauge azalija bigsmile.gif
user posted image

oranzine azalija - senas krumas,nezinau nei kiek jai metu,nes kai pirkom nama ji jau augo rolleyes.gif bet siemet ziedu maziau,budavo ne tiek lapu- kiek ziedu bigsmile.gif
user posted image
desiniam kamputy antram plane,matos mano brugmansijos stagarai unsure.gif isnesem per anksti i lauka ir nusalo verysad.gif bet nelabai nusimenu,nes matau kad sprogsta is naujo lapeliai,na gal zydes veliau siemet ax.gif cia buvo ne i rododendru tema - sorry blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai jie taip greit auga? g.gif thumbup.gif Ir as tikiuos kazkada turet tokius didelius grazius krumus ax.gif
Atsakyti
labai graži azalijos spalvytė wub.gif
Atsakyti
Gražios spalvos wub.gif , bet jau patvorys bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pupeneli, labai fainas derinys su akmenukais. Žiedai labai išryškėja
Zebrina, gražūs žiedukai bigsmile.gif
Wolke7, labai gražūs ir sveiki rododendrai thumbup.gif
O ta oranžinė azalija tai - grožio viršūnė wub.gif
O jūs ją žiemai dengiat? Įdomu kaip pajūry azalijas auginti g.gif
Aš vis žiūriu į jas ir bijau pirkti, nes atrodo, kad tai labai lepūs augalėliai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintute: 25 gegužės 2010 - 10:55
pas mane zeme sprindziais matuojama blush-anim-cl.gif2:Noriu salia siemet sodinto balti rododendro proglausti spalvota koki....O jeigu paliksiu tik 40 cm tarp ju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2010 05 25, 12:51)

O jūs ją žiemai dengiat? Įdomu kaip pajūry azalijas auginti  g.gif
Aš vis žiūriu į jas ir bijau pirkti, nes atrodo, kad tai labai lepūs augalėliai  unsure.gif

aš neatsilaikiau ir iš frezijos priglobiau azaliją,, golden eagle ,,o dabar dar ir nuolaidos yra,beje skaičiau jog perneša iki 30laips. šaltį ,beto ir ledum buvo minėjus ,jog mažiau lepios nei visžaliai rododendrai smile.gif
Atsakyti