Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems Rododendrus

Sveikutės, 4u.gif

aš taip pat jungiuosi prie jūsų. Mes pernai pasodinom 4 rododendrus, visi prežiemojo tik vienas biški parudavęs g.gif ar tie lapai ir liks tokie g.gif

QUOTE(lasvegiete @ 2010 05 15, 18:35)
Ziuriu pas jus jau rododendrai baigia nuzydeti, o maniskis dar tik skleidziasi. Kazkaip nevienodai...

maniškiai dar tik pradeda skleistis jau kaip laukiu žiedu thumbup.gif

QUOTE(*nepakartojama* @ 2010 05 16, 22:03)
Sveikos pries 2 sav. nupirkau alyvines spalvos rodedendroma nezydinti, bet su daug pumpuru, o is tu pumpuru vietoj ziedu lapai nauji isaugo, o kada gelytes bus, nejaugi nezydes seis metais? g.gif

nežydės, tik kitamet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2010 05 20, 07:50)
Sveikos mergaites turiu bedas: mano rododendra nezydi lapai parudave pradejo kristi ziedai irgi nukrito, leidzia naujus lapus gal atsigaus?o ir migdolas, sukrove pupurus bet buvo salnos ziuriu pumpurai parudave pradejo kristis, o ir lapai vos skleidziasi, ziema buvo podyneje salia namo lyg tai prigijo persodinus.... g.gif

Spurga_m, po šios žiemos daugelis rododendrų nukentėjo nuo saulės. Pumpurus dabar reikia nuskabyti ir patręšti augalą. Tuoj išleis naujus ūglius ir viskas vėl bus gerai. mirksiukas.gif

Spurga, migdolai ir žemėj ne visada atlaiko mūsų žiemas, o puodynėj galėjo šaknys apšalti. Tai pasimato ne iškarto. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledum: 20 gegužės 2010 - 15:45
Aciukas, pumpurai ir taip nukrito patys o patresiau neseniai lapus leidzia...o vat su migdolu as ji persodinau i zme jis isleido lapukus ir pumpurus sukrove ir viskas kokie isleisti lapukai tokie ir like, o pumpuriukas sakes nudziuvo laistysiu gal atsigaus pindukas

QUOTE(Ledum @ 2010 05 20, 15:44)
Spurga_m, po šios žiemos daugelis rododendrų nukentėjo nuo saulės. Pumpurus dabar reikia nuskabyti ir patręšti augalą. Tuoj išleis naujus ūglius ir viskas vėl bus gerai.  mirksiukas.gif

Spurga, migdolai ir žemėj ne visada atlaiko mūsų žiemas, o puodynėj galėjo šaknys apšalti. Tai pasimato ne iškarto.  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2010 05 20, 17:26)
Aciukas, pumpurai ir taip nukrito patys o patresiau neseniai lapus leidzia...o vat su migdolu as ji persodinau i zme jis isleido lapukus ir pumpurus sukrove ir viskas kokie isleisti lapukai tokie ir like, o pumpuriukas sakes nudziuvo laistysiu gal atsigaus pindukas

Spurga, šiuo atveju ne migdolas pindukas. Tiesiog su juo kažkas blogai pasielgė. O jis tik parodo, kad jam negera. mirksiukas.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
Kodėl mano rododendro lapų galiukai suraukti ir paskiau ima ruduoti?Turiu knygelę apie rododendrų auginimą , ten atsakymo neradau,viską darau taip kaip knygelėje parašyta, deja nebujoja mano rododendrai taip kaip norėtūsi.....
Mačiau pirkti labai gražius kremiškai gelsvus rododendrus wub.gif Tik prisiminiau ska\ičiau kad geltono atspalvio rod.yra lepūs ,gal kas iš savo patirties gali tai paneigti?
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2010 05 20, 23:26)
Kodėl mano rododendro lapų galiukai suraukti ir paskiau ima ruduoti?Turiu knygelę apie rododendrų auginimą , ten atsakymo neradau,viską darau taip kaip knygelėje parašyta, deja nebujoja  mano rododendrai taip kaip norėtūsi.....
  Mačiau pirkti labai gražius kremiškai gelsvus rododendrus  wub.gif Tik prisiminiau ska\ičiau kad geltono atspalvio rod.yra lepūs ,gal kas iš savo patirties gali tai paneigti?

Tik patvirtinti. drinks_cheers.gif
Lewisia, nematant kaip sukasi labai sunku kažką pasakyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 05 20, 16:44)
Spurga_m, po šios žiemos daugelis rododendrų nukentėjo nuo saulės. Pumpurus dabar reikia nuskabyti ir patręšti augalą. Tuoj išleis naujus ūglius ir viskas vėl bus gerai.  mirksiukas.gif

prisitaikysiu ir sau šitą informaciją, nes maniškis irgi parudavo, pumpurai nerodo gyvybės ženklų verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Pagaliau ir aš sulaukiau žiedų wub.gif ,bet margalapiai nepasiteisino.Preitais metais buvau nupirkus (10vnt,bet tik 3 pas mane),visi yra gana stipriai apšalę,1 visai pamiro,kaip nekeista labai juos stirnos apjedė.
user posted image

Atsakyti
[quote=plateliai,2010 05 21,
dar ,kad fonas būtų tamsus ,tai šviestų iš tolo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 21 gegužės 2010 - 08:52
QUOTE(plateliai @ 2010 05 21, 10:37)
Labas rytas smile.gif
Pagaliau ir aš sulaukiau žiedų wub.gif ,bet margalapiai nepasiteisino.Preitais metais buvau nupirkus (10vnt,bet tik 3 pas mane),visi yra gana stipriai apšalę,1 visai pamiro,kaip nekeista labai juos stirnos apjedė.

Labai graži spalva wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pasigirsiu ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pupenelis @ 2010 05 22, 10:56)
Pasigirsiu  ax.gif

Tikrai verta pasigirti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti