Sveikutes,
Eilini karta paklausiusi konsultantu apsisoviau
Zodziu nupirkau azalijai trasas, nes konsultante sake, kad labai geros, pigiai iseina, ilgam uztenka, neribotas galiojimas ir bla bla -tinka kambarinem gelem. Nu bet o taciau, grizus namo pamaciau dozavima - 50 gr. m2 . Tikrai nezinau kaip tinkama kieki apskaiciuoti mazam vienam vazoneliui, o ir su tokiu kiekiu -tai man uztenktu iki gyvenimo galo tu trasu, juolab, kad nezinau ar ta azalija pas mus ilgai gyvens, nes katinas tik ibeges i salona taip ir taikosi ja nuraskyti
Jos tinka ir rododendrams, tai gal kuriai reiketu - kainavo tikrai nedaug 1kg -6,6lt.
Jos tokios, naujos, net nepradarytos. Vilnius
QUOTE(Ledum @ 2010 05 09, 20:28)
Nerealus
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2010 05 09, 16:02)
Ir sis superinis Ech, as ir vienu ziedu labai dziaugciausi
Na kokie grazus..
o mano "ermitaziniai" gal apsalo..o gal saule nepatiko..pimpurai ruduoja...ir atrodo kaip dziutu..
sakau,gal vieta netinkama..po medziu pakistas,bet saules,vejo visvien daug gauna..
o jei ji persodinus uz namo,ten saule ateina tik nuo 17 val..kaip ir vakarine puse gaunas,uzuoveja..ar nebus per mazai saules tada?
patarkit zinoves,dekinga busiu
o mano "ermitaziniai" gal apsalo..o gal saule nepatiko..pimpurai ruduoja...ir atrodo kaip dziutu..
sakau,gal vieta netinkama..po medziu pakistas,bet saules,vejo visvien daug gauna..
o jei ji persodinus uz namo,ten saule ateina tik nuo 17 val..kaip ir vakarine puse gaunas,uzuoveja..ar nebus per mazai saules tada?
QUOTE(Nemeja @ 2010 05 11, 08:23)
Na kokie grazus..
Nemėja, įdėk nuotraukytę. Iš pasakojimo pasakyti kas atsitiko, tai panašiai kaip paburti iš kavos tirščių.
QUOTE(Ledum @ 2010 05 11, 08:34)
Nemėja, įdėk nuotraukytę. Iš pasakojimo pasakyti kas atsitiko, tai panašiai kaip paburti iš kavos tirščių.
tik daba pamaciau,kad parasiau "pimpurai"
vakare nufotografuosiu..
kodel pas mane visame rododendre skleodziasi tik vienas pumpurelis.? ar cia taip buna? normalu?
QUOTE(isabelaa @ 2010 05 12, 09:52)
kodel pas mane visame rododendre skleodziasi tik vienas pumpurelis.? ar cia taip buna? normalu?
Jei mažas augaliukas arba labai daug pavėsio normalu.
o maniskiai pumpurai nusalo ,bet bus vienas
maniškis net nerodo, kad planuoja žydėti
QUOTE(Ledum @ 2010 05 12, 11:57)
Jei mažas augaliukas arba labai daug pavėsio normalu.
na augaliukas tikrai mazas, o ir saules gauna tik pacio anksciausio ryto iki kokiu 9 ryto.
o stai prazydo mano,net nezinojau koks jis bus pernai nupirkau jau be ziedu geliu bazeje, nezinojau kaip auginti, bet aciu dievui isgyveno, siemet jau ji sutvarkysiu bet jo ziedai ne tokie kaip jusiskiu,, kodel..?
http://picasaweb.goo...130506/Aplinka#
http://picasaweb.goo...130506/Aplinka#
Negi niekam nereikia trasu