[quote=Ledum,2010 04 28, 16:45]
Gal paskui vėl surinksiu paveiksliukus. ( Arba kai prasiskleis nufotografuosiu savo )
[/quote
būtų
[quote=Feniksas45,2010 04 28, 16:14]
Gal paskui vėl surinksiu paveiksliukus. ( Arba kai prasiskleis nufotografuosiu savo )
[/quote
būtų
[/quote]
Merginos, o gal kas norėtumėt paplepėt ir pasigirti spygliuočiais. Neradau tokios temos, tuoj užvesiu.
Papildyta:
Daugiau visada geriau negu per mažai.
[/quote
būtų
[/quote]
Merginos, o gal kas norėtumėt paplepėt ir pasigirti spygliuočiais. Neradau tokios temos, tuoj užvesiu.
Papildyta:
QUOTE(Siuolaikine @ 2010 04 28, 16:11)
Mes kasėme duobes,pagal pardavėjų rekomendacijas,0,5x1 m, t.y. į gylį pusę metro.Vyras kasė išsisšiepęs ,bet tiek neiškasė.Žodžiu,gan gilias duobes, į kurias pylėme rododendrams skirtą durpę.Sodinome nelabai giliai.Ir viskas.Jau dvejus metus, jie džiugina mus savo gausiu žydėjimu.
Daugiau visada geriau negu per mažai.
QUOTE(Livai @ 2010 05 04, 13:40)
Gavau dovanų margalapį rododendra , kažkur skaičiau, kad jie lepūs, neatsparūs šalčiams, gal kas auginat tokį, galėtumėt pasidalint patirtim, gal jį reik žiemai namo nešt
Livai, parašyk visą pavadinimą. Iš vaizdo čia iš neatspariūjų. Tie siauri lapukai nesusisuka ir jis negali apsisaugoti nuo šalčio.
QUOTE(Ledum @ 2010 05 04, 15:34)
Livai, parašyk visą pavadinimą. Iš vaizdo čia iš neatspariūjų. Tie siauri lapukai nesusisuka ir jis negali apsisaugoti nuo šalčio.
ane..gaila, bet jei smarkiai apmulčiuosiu gal išgyvens, vienu žodžiu pabandysiu, bet jį taip pat sodint į rūgščią žemę manau reik
o pavadinimas ''PONTICUM VARIEGATUM''
QUOTE(isabelaa @ 2010 04 27, 13:58)
sakykit o tai rododendrai jau zydi ?
ar as cia kaska ne taip supratau ?
kada ju zydejimo laikas
ar as cia kaska ne taip supratau ?
kada ju zydejimo laikas
ankstyvieji (balti) pradeda balandzio pabaigoj zydet pas mane jau zydi
Gavau dovanu balta rododendra,be pavadinimo.I domu,koks jo poziuris i saule? Gal dar ka nors tureciau zinoti .O tai jau dvieju nepsiseke prisijaukinti. ...
QUOTE(amarrile @ 2010 05 04, 22:47)
Gavau dovanu balta rododendra,be pavadinimo.I domu,koks jo poziuris i saule? Gal dar ka nors tureciau zinoti .O tai jau dvieju nepsiseke prisijaukinti. ...
Amarile, jeigu toks kaip pas Wolke, tai jis gali ant saulutės augti. Tik kokius du - tris metus atidžiai paruošk žiemai. ( reikia, kad šaknis susitvarkytų ) Jei koks blatnesnis , tai gali ir neaugti saulėtoj vietoj.
pas mane rododendrai nuo pernai rudenio kaip uzkonservuoti jokio judesio nematau.
buvau turgui ir maciau pirkti nuzydejusias azalijas po 5 lt bet kaip apie jas nk nzn tai ir neisdrysau pirkti. kaip manot ar verta? kaip jos ziemoja?
buvau turgui ir maciau pirkti nuzydejusias azalijas po 5 lt bet kaip apie jas nk nzn tai ir neisdrysau pirkti. kaip manot ar verta? kaip jos ziemoja?
QUOTE(Livai @ 2010 05 04, 17:38)
ane..gaila, bet jei smarkiai apmulčiuosiu gal išgyvens, vienu žodžiu pabandysiu, bet jį taip pat sodint į rūgščią žemę manau reik
As irgi gavau toki pernai dovanu ir pabandziau ziemai palikti, tai nusalo, liko tik viena apatine sakele zalia, tai net nzn ka su juo dabar daryti, ar jis dar gali kruma uzauginti, is vienos sakos??? kaip jis auga? Zodziu ziauriai gaila Ir man sake, kad ji reikia ziemai iskasti, bet tokios veisles manau, kad per sudetingos, taigi kasmet jis darysis didesnis, kur paskui ji deti??? Gal kuri taip darote? Ir jauciu veisle nepritaikyta Lt?
Laba diena visoms ,
Tik dabar atradau si skyreli.
As irgi esu rododendru gerbeja. Praeitais metais gavau dovanu -Rhododendor Hibridas ir nuo to laiko alpstu del ju. Mano svajone - daug rododendru , bet , kad turiu problemu su esamu.
Kazkaip keistai, pries ziema prikrove daug pumpuru ir ziemojant jam lyg ir buvo viskas gerai, bet atejus vasario menesiui- staiga eme visi lapai nurudavo- sudziuvo. Liko sukrauti ziedu pumpurai, bet juos palietus tiks jausmas, kad isdziuve.
Labai, labai liudna, nes nezinau ka daryti / kaip padeti tam krumui ?
Gal kuri zinot kas nutiko ? Buciau be galo dekinga, nes pakolkas esu zalia, kas liecia rododendrus.
Papildyta:
Laba diena visoms ,
As irgi esu rododendru gerbeja. Praeitais metais gavau dovanu -Rhododendor Hibridas (toks kaip pelytės nuotraukoje) ir nuo to laiko alpstu del ju. Mano svajone - daug rododendru , bet , kad turiu problemu su esamu.
Kazkaip keistai, pries ziema prikrove daug pumpuru ir ziemojant jam lyg ir buvo viskas gerai, bet atejus vasario menesiui- staiga eme visi lapai nurudavo- sudziuvo. Liko sukrauti ziedu pumpurai, bet juos palietus tiks jausmas, kad isdziuve. :very...
As irgi esu rododendru gerbeja. Praeitais metais gavau dovanu -Rhododendor Hibridas ir nuo to laiko alpstu del ju. Mano svajone - daug rododendru , bet , kad turiu problemu su esamu.
Kazkaip keistai, pries ziema prikrove daug pumpuru ir ziemojant jam lyg ir buvo viskas gerai, bet atejus vasario menesiui- staiga eme visi lapai nurudavo- sudziuvo. Liko sukrauti ziedu pumpurai, bet juos palietus tiks jausmas, kad isdziuve.
Gal kuri zinot kas nutiko ? Buciau be galo dekinga, nes pakolkas esu zalia, kas liecia rododendrus.
Papildyta:
QUOTE(pelytė @ 2009 06 04, 16:16)
Laba diena visoms ,
As irgi esu rododendru gerbeja. Praeitais metais gavau dovanu -Rhododendor Hibridas (toks kaip pelytės nuotraukoje) ir nuo to laiko alpstu del ju. Mano svajone - daug rododendru , bet , kad turiu problemu su esamu.
Kazkaip keistai, pries ziema prikrove daug pumpuru ir ziemojant jam lyg ir buvo viskas gerai, bet atejus vasario menesiui- staiga eme visi lapai nurudavo- sudziuvo. Liko sukrauti ziedu pumpurai, bet juos palietus tiks jausmas, kad isdziuve. :very...
[quote=piplys,2010 05 05, 11:41]
Laba diena visoms ,
Papildyta:
Laba diena visoms ,
Mano taip pat buvo, tad ir galvoju ar pades kas patarimu, ar is vienos sakeles gali dar isaugti krumas? man visas nudziuvo, o tik sakele palei zeme isgyveno, ir dabar dar galvoju, o jeigu zydetu, tai kada yra imamos seklytes???
Laba diena visoms ,
Papildyta:
Laba diena visoms ,
Mano taip pat buvo, tad ir galvoju ar pades kas patarimu, ar is vienos sakeles gali dar isaugti krumas? man visas nudziuvo, o tik sakele palei zeme isgyveno, ir dabar dar galvoju, o jeigu zydetu, tai kada yra imamos seklytes???