nuo sendien yra akcija ermitaze rododendrams po 20 lt. Jau nusipirkau pora yra triju spalvu :ruzavi,balti ir sviesiai fioletiniai
http://daugakciju.lt..._...&Itemid=310
sveikutes ,o kaip jus manot jei mano rododendra suo nutruko ir nulauze.liko tik maza sakele nenulausta.kaip manot ar jis atsigaus? ir idomu ar bandet kas nors ji padaugint.as tai prilenkiau is rudens sakele ir zemem apipyliau.matysiu ar isleis saknis
na va cia matosi,kur per vidury likusi sakele.o kur prie krasto yra prilenkta kad isleistu sakneles.aisku nezinau ar taip imanoma pasidaugint
QUOTE(pjehaxxx @ 2010 04 15, 15:10)
sveikutes ,o kaip jus manot jei mano rododendra suo nutruko ir nulauze.liko tik maza sakele nenulausta.kaip manot ar jis atsigaus? ir idomu ar bandet kas nors ji padaugint.as tai prilenkiau is rudens sakele ir zemem apipyliau.matysiu ar isleis saknis
gali nevargti, taip nepasidauginsi , jei liko stiebas nulauztos sakeles, gali ir atzelti.
QUOTE(jediara @ 2010 04 14, 23:19)
Bet kur tokių gauti
Pabandyk nuvaziouti Kaune i Kleboniski (uz misko soduose). Jei gerai atsimenu 'Virziu medelynas' vadinasi.
Is mano karcios patirties pas juos pirkti rododendrai puikiausiai prigijo ir issilaike jau trecia ziema
O kiek lenkisku, o juo labiau akcijiniu is prekybos centro esu palaidojus - visus kur pirkau. Tik vienas labai pristipes liko. Net nervai ima
QUOTE(vida777 @ 2010 04 14, 22:15)
"Nova Zembla" iki - 25
Sita vakar ermitaze pirkau.
Kazin jau galima ji sodinti?
Ir viena saka nulauziau bekraudama, tai kazin verta ja i zeme kisti? Ar jau nurasyti?
Papildyta:
QUOTE(kreizzy @ 2010 04 15, 14:07)
nuo sendien yra akcija ermitaze rododendrams po 20 lt. Jau nusipirkau pora yra triju spalvu :ruzavi,balti ir sviesiai fioletiniai
O raudono nepirkai Cia tas Nova Zembla-raudonas. as dar balta ir rozini isigijau. Dar norejau violetinio, bet baisia aukstai sukrauti, tai neimanoma buvo issirinkti.
[
O raudono nepirkai Cia tas Nova Zembla-raudonas. as dar balta ir rozini isigijau. Dar norejau violetinio, bet baisia aukstai sukrauti, tai neimanoma buvo issirinkti.
[/quote]
pirkau balta ir violetini ,ne sau ,cia dovanu ,raudonus jau turi du
[/quote]
pirkau balta ir violetini ,ne sau ,cia dovanu ,raudonus jau turi du
QUOTE(Dovis @ 2010 04 16, 15:38)
Ir viena saka nulauziau bekraudama, tai kazin verta ja i zeme kisti? Ar jau nurasyti?
atsakyta dviem zinutemis anuksciau tavo klausimo .
Šiandien per Lietuvos ryto televiziją rodė Viržių medelyną ir mokė, kaip sodinti rododendrus
gal ką naujo patarė, nu ir galvą turiu nežiūrėjau.......kažkodėl vienas mano rododendras vis dar ,,bijo,, saulės,negi ji vis dar tokia žalinga ant etiketės buvo parašyta ,kad gali augti ir saulėtoj vietoj ,pasodinau į pusiau pavėsį ,tai vistiek kankinasi jis ir tiek ,durpių visą maišą suvariau , kas ten jam nepatinka...
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 04 18, 21:09)
gal ką naujo patarė, nu ir galvą turiu nežiūrėjau.......kažkodėl vienas mano rododendras vis dar ,,bijo,, saulės,negi ji vis dar tokia žalinga ant etiketės buvo parašyta ,kad gali augti ir saulėtoj vietoj ,pasodinau į pusiau pavėsį ,tai vistiek kankinasi jis ir tiek ,durpių visą maišą suvariau , kas ten jam nepatinka...
skaiciau, kad rododendrai gali augti sauletoje vietoje (na ne atokaitoje) jei dirvozemyje pakanka dregmes. Cia apie tas veisles, kurios toleruoja saule.