Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems Rododendrus

nuo sendien yra akcija ermitaze rododendrams bigsmile.gif po 20 lt. Jau nusipirkau pora thumbup.gif yra triju spalvu :ruzavi,balti ir sviesiai fioletiniai smile.gif
http://daugakciju.lt..._...&Itemid=310
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ,o kaip jus manot jei mano rododendra suo nutruko ir nulauze.liko tik maza sakele nenulausta.kaip manot ar jis atsigaus? g.gif ir idomu ar bandet kas nors ji padaugint.as tai prilenkiau is rudens sakele ir zemem apipyliau.matysiu ar isleis saknis blush2.gif
Atsakyti
na va cia matosi,kur per vidury likusi sakele.o kur prie krasto yra prilenkta kad isleistu sakneles.aisku nezinau aruser posted image taip imanoma pasidaugint wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pjehaxxx @ 2010 04 15, 15:10)
sveikutes 4u.gif ,o kaip jus manot jei mano rododendra suo nutruko ir nulauze.liko tik maza sakele nenulausta.kaip manot ar jis atsigaus? g.gif ir idomu ar bandet kas nors ji padaugint.as tai prilenkiau is rudens sakele ir zemem apipyliau.matysiu ar isleis saknis blush2.gif

gali nevargti, taip nepasidauginsi schmoll.gif , jei liko stiebas nulauztos sakeles, gali ir atzelti.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 14, 23:19)
wub.gif Bet kur tokių gauti  g.gif

Pabandyk nuvaziouti Kaune i Kleboniski (uz misko soduose). Jei gerai atsimenu 'Virziu medelynas' vadinasi.
Is mano karcios patirties pas juos pirkti rododendrai puikiausiai prigijo ir issilaike jau trecia ziema thumbup.gif
O kiek lenkisku, o juo labiau akcijiniu is prekybos centro esu palaidojus doh.gif - visus kur pirkau. Tik vienas labai pristipes liko. Net nervai ima cray.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 04 14, 22:15)

"Nova Zembla"  iki - 25

Sita vakar ermitaze pirkau.
Kazin jau galima ji sodinti?
Ir viena saka nulauziau bekraudama, tai kazin verta ja i zeme kisti? Ar jau nurasyti?
Papildyta:
QUOTE(kreizzy @ 2010 04 15, 14:07)
nuo sendien yra akcija ermitaze rododendrams bigsmile.gif po 20 lt. Jau nusipirkau pora thumbup.gif yra triju spalvu :ruzavi,balti ir sviesiai fioletiniai smile.gif
http://daugakciju.lt..._...&Itemid=310

O raudono nepirkai tongue.gif Cia tas Nova Zembla-raudonas. as dar balta ir rozini isigijau. Dar norejau violetinio, bet baisia aukstai sukrauti, tai neimanoma buvo issirinkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 16 balandžio 2010 - 15:40
[

O raudono nepirkai tongue.gif Cia tas Nova Zembla-raudonas. as dar balta ir rozini isigijau. Dar norejau violetinio, bet baisia aukstai sukrauti, tai neimanoma buvo issirinkti.
[/quote]

pirkau balta ir violetini biggrin.gif ,ne sau ,cia dovanu ,raudonus jau turi du tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 04 16, 15:38)
Ir viena saka nulauziau bekraudama, tai kazin verta ja i zeme kisti? Ar jau nurasyti?

atsakyta dviem zinutemis anuksciau tavo klausimo smile.gif .
Atsakyti
Šiandien per Lietuvos ryto televiziją rodė Viržių medelyną ir mokė, kaip sodinti rododendrus ax.gif
Atsakyti
gal ką naujo patarė, nu ir galvą turiu doh.gif nežiūrėjau.......kažkodėl vienas mano rododendras vis dar ,,bijo,, saulės,negi ji vis dar tokia žalinga g.gif ant etiketės buvo parašyta ,kad gali augti ir saulėtoj vietoj ,pasodinau į pusiau pavėsį ,tai vistiek kankinasi jis ir tiek ,durpių visą maišą suvariau , kas ten jam nepatinka... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 18 balandžio 2010 - 21:16
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 04 18, 21:09)
gal ką naujo  patarė, nu ir galvą turiu  doh.gif nežiūrėjau.......kažkodėl vienas mano rododendras vis dar ,,bijo,, saulės,negi ji vis dar tokia žalinga  g.gif ant etiketės buvo parašyta ,kad gali augti ir saulėtoj vietoj ,pasodinau į pusiau pavėsį ,tai vistiek kankinasi jis ir tiek ,durpių visą maišą suvariau , kas ten jam nepatinka...  g.gif

skaiciau, kad rododendrai gali augti sauletoje vietoje (na ne atokaitoje) jei dirvozemyje pakanka dregmes. Cia apie tas veisles, kurios toleruoja saule.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 04 18, 23:21)
skaiciau, kad rododendrai gali augti sauletoje vietoje (na ne atokaitoje) jei dirvozemyje pakanka dregmes

ko gero tame problema ir glūdi ,matyt reikia kelt į kitą vietą ,nes pasodintas ant kalniuko, tai drėgmė ir nesilaiko doh.gif liek neliejęs...
Atsakyti