QUOTE(rukutukas @ 2009 06 04, 23:30)
nu man jis irgi kazkoks netipinis atrodo, nes kur turiu antraji , tai lygiai toks pats kaip ir pas jus visas .zodziu vienas i kita nepanasus tie mano rododendrai.tik xiedai tokie pat. (na tik aisku spalva skiriasi )
QUOTE(regna @ 2009 06 05, 02:36)
Neesu aš,didelė rododendrų žinovė,pati tik pradėjau juos auginti.
Aš,pas draugę žiūrėjau knydą apie rododendrus,tai yra labai panašus,ir dar žurnale yra.
Aš,pas draugę žiūrėjau knydą apie rododendrus,tai yra labai panašus,ir dar žurnale yra.
o tai jeigi matei panasu , gal galetum paziureti ir pavadinima parasyti ? o gal daug maz atsimeni kaip vadinosi (na nors jau ar tai rododendras ar azalija) (p.s kaip knyga vadinasi ? gal visai apsimoka isigyti? )
QUOTE(329 @ 2009 06 05, 09:44)
linuzielia,man atrodo,kad augini azaliją.Jos irgi priskiriamos prie rododendrų,pabandyk pagooglint*vasaržaliai rododendrai*
nu eisiu pagooglinsiu, o gal dar jum ikelt foto ,kur be ziedu ? nes man irgi jis kazkoks keistas atrodo palyginus su kitais. dar atsimenu buvau sugalvojusi kad tai azalija , bet mama (kuri beje ji ir pirko) grieztai gincyjosi kad tai rododendras (ji pirko kaip rododendra), bet tai maza kas .....
Bet tai man idomu , o tai azalija gali gyventi lauke? ir ziemoti nepridengta?