Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems Rododendrus

QUOTE(rukutukas @ 2009 06 04, 23:30)
gražuolis  wub.gif bet toks keistas , nepasakyčiau , kad čia rododendras  4u.gif

nu man jis irgi kazkoks netipinis atrodo, nes kur turiu antraji , tai lygiai toks pats kaip ir pas jus visas .zodziu vienas i kita nepanasus tie mano rododendrai.tik xiedai tokie pat. (na tik aisku spalva skiriasi )

QUOTE(regna @ 2009 06 05, 02:36)
Neesu aš,didelė rododendrų žinovė,pati tik pradėjau juos auginti.
Aš,pas draugę žiūrėjau knydą apie rododendrus,tai yra labai panašus,ir dar žurnale yra.

o tai jeigi matei panasu , gal galetum paziureti ir pavadinima parasyti ? o gal daug maz atsimeni kaip vadinosi (na nors jau ar tai rododendras ar azalija) g.gif (p.s kaip knyga vadinasi ? gal visai apsimoka isigyti? 4u.gif )

QUOTE(329 @ 2009 06 05, 09:44)
linuzielia,man atrodo,kad augini azaliją.Jos irgi priskiriamos prie rododendrų,pabandyk pagooglint*vasaržaliai rododendrai*

nu eisiu pagooglinsiu, o gal dar jum ikelt foto ,kur be ziedu ? nes man irgi jis kazkoks keistas atrodo palyginus su kitais. dar atsimenu buvau sugalvojusi kad tai azalija , bet mama (kuri beje ji ir pirko) grieztai gincyjosi kad tai rododendras (ji pirko kaip rododendra), bet tai maza kas .....

Bet tai man idomu , o tai azalija gali gyventi lauke? ir ziemoti nepridengta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuzielia: 05 birželio 2009 - 09:50
nu va pasiskaiciau ir pasidare aisku.pasirodo tikrai pas mane cia Azalija , nes pries ziema jis lapus numeta ir ziemoja plikas doh.gif tiek skaiciau apie juos o sito nezinojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 06 05, 12:43)
nu va pasiskaiciau ir pasidare aisku.pasirodo tikrai pas mane cia Azalija , nes pries ziema jis lapus numeta ir ziemoja plikas  doh.gif  tiek skaiciau apie juos o sito nezinojau  doh.gif

biggrin.gif na štai ir išaiškėjo ką augini mirksiukas.gif bet azalijos irgi laaabai gražios gėlytės , o tavo dar spalvelė žiedų thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2009 06 05, 10:43)
nu va pasiskaiciau ir pasidare aisku.pasirodo tikrai pas mane cia Azalija , nes pries ziema jis lapus numeta ir ziemoja plikas  doh.gif  tiek skaiciau apie juos o sito nezinojau  doh.gif

Nereliai grazi spalvyte thumbup.gif o tu jos ziemai nedengi? g.gif
Atsakyti
Sveikos, labai grazios gelytes, dar kart rasau, Gal, kas galit padeti, pirkau rododendra gal pries 1,5men, pasodinau durpiu duobej, lyg ir prigijo, bet visi lapai riecias i vidu, ir tokiais bordo, raudonais taskais nuseti, pabandysiu vakare ikelt foto, kas jam yra??
Atsakyti
Nu ikeliu ir as savaji user posted image
Atsakyti
Sveikutės.

Gal patarsit? Turiu kelis rododendrus, kurie nepražįsta. Pasodinti jau 4 metus, kai pirkom, sakė, po 3 m. turėtų žydėt. Auga šiaurės vakarų pusėj, gauna vakarinės saulės. Sodinti pamaišant su durpėmis. Kartais užpilu kefyro, jogurto, patręšiu trąšomis. Kiti 3 žydi, bet juos pirkau jau pražydintus – auga salia, sąlygos tos pačios. Iš tos partijos tik vienas nedrąsiai pradėjo žydėt.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Shanti @ 2009 06 06, 20:21)
Sveikutės.

Gal patarsit? Turiu kelis rododendrus, kurie nepražįsta. Pasodinti jau 4 metus, kai pirkom, sakė, po 3 m. turėtų žydėt. Auga šiaurės vakarų pusėj, gauna vakarinės saulės. Sodinti pamaišant su durpėmis. Kartais užpilu kefyro, jogurto, patręšiu trąšomis. Kiti 3 žydi, bet juos pirkau jau pražydintus – auga salia, sąlygos tos pačios. Iš tos partijos tik vienas nedrąsiai pradėjo žydėt.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pabandykit čia pasiskaityti, tikrai rasit atsakymus

VIRŽIŲ MEDELYNAS

Atsakyti
Rododendrai ir daugelis kitu augalu gerai auga apmulciuoti naturalia pusu zieve.
Ir piktzoles nezelia, jei isdygsta kokia zolyte, tai lengvai issitraukia.
50ltr turio maseliai po 10lt.
Placiau siame skelbimuke:
http://www.skelbiu.l....php?id=6013321
Atsakyti
o man liudna verysad.gif pernai Zapyskio medelyne nusipirkau pora vnt, pabandymui, ziema saunuoliai istvere ziedus sukrove.....vienas , rozinis , toks kokio norejau, o kitas....vietoj raudono ryskaus, baltas issiskleides patapo..taip idomiai tas "konkozeriukas"( as taip vadinu neissiskleidusi ziedyna ) buvo raudonas , o kai pradejo skleistis ....vis baltyn ir baltyn...tai ir likau nesupratusi, ar cia veisle tokia ar kazka negerai dariau...
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2009 06 06, 20:21)
Pabandykit čia pasiskaityti, tikrai rasit atsakymus

VIRŽIŲ MEDELYNAS

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2009 06 06, 23:03)
..vienas , rozinis , toks kokio norejau, o kitas....vietoj raudono ryskaus, baltas issiskleides patapo..taip idomiai tas "konkozeriukas"( as taip vadinu neissiskleidusi ziedyna ) buvo raudonas , o kai pradejo skleistis ....vis baltyn ir baltyn...tai ir likau nesupratusi, ar cia veisle tokia ar kazka negerai dariau...

Vat dėl spalvos ir man taip buvo , žiedynas kol dar nebuvo išsiskleidęs tokią gražią spalvą turėjo purpurinė , o kai išsiskleidė tapo balti ax.gif 4u.gif
Atsakyti