Įsigijau raudoną rododendrą
QUOTE(Ledum @ 2010 04 09, 22:21)
Rūgštelei bet koks laikas tinkamas, o trąšoms dar ankstoka. Dar neprasidėjus vegetacija ir tos trąšos nueis perniek.
Čia Jums
Čia Jums
na pajūryje pavasaris ateina greičiau ,tai gal nenueis perniek na,rojaus soduose irgi buvo rašyta ,jog tręšiama nuo balandžio pradžios iki gegužės vidurio
sveikinu, Jediara, įsigijus naują pirkinį ,aš praėjusiais metais raudoną žemutį pirkau ,tai toks fainuolis ,manau įtikau jam ir su parinkta vieta
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 04 10, 19:04)
sveikinu, Jediara, įsigijus naują pirkinį ,aš praėjusiais metais raudoną žemutį pirkau ,tai toks fainuolis ,manau įtikau jam ir su parinkta vieta
Ačiū Jei Tavo jau pernai žydėjo, tai ir šiemet žiedų sulauksi. Tik parodyk foto
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 04 10, 18:04)
na pajūryje pavasaris ateina greičiau ,tai gal nenueis perniek na,rojaus soduose irgi buvo rašyta ,jog tręšiama nuo balandžio pradžios iki gegužės vidurio
Nebent pajūry jau atšilo.
Negi mano rododendras niekam negražus ?
QUOTE(Ledum @ 2010 04 10, 19:33)
Aš pagalvojau, kad čia foto iš interneto Labai gražus Ar jis dabar žydi?
QUOTE(Gitusia @ 2010 04 06, 13:38)
manasis vis labiau mane liūdina - lapai parudavę, vienas pumpuras jau nukrito, vilties mažai
Žiemą išbuvo kuo gražiausiai, kai pradėjo tirpti sniegas ir parudavo lapai. Gal per šlapia jam paliko?
Žiemą išbuvo kuo gražiausiai, kai pradėjo tirpti sniegas ir parudavo lapai. Gal per šlapia jam paliko?
pas mane tas pats ir lapai krinta nežinau ar dar tikėtis ko ar jau rauti
QUOTE(jediara @ 2010 04 10, 18:39)
Aš pagalvojau, kad čia foto iš interneto Labai gražus Ar jis dabar žydi?
Ne, šita nuotrauka daryta prieš tris metus. Čia Poliaris.
Papildyta:
QUOTE(reksnyte @ 2010 04 10, 21:24)
pas mane tas pats ir lapai krinta nežinau ar dar tikėtis ko ar jau rauti
Gal nusvilo nuo saulės ?
QUOTE(Ledum @ 2010 04 11, 17:39)
kad nelabai nes buvau uždengusi agro plevele ir tik neseniai nuėmiau
QUOTE(reksnyte @ 2010 04 11, 18:00)
gal saulėkaitoje auga ,tai perdžiūvo ,nes šiaip tik dėl drėgmės stokos džiūna, ir nuo vėjo nugairinimo esant aktyviai saulei pavasarį ,nejau visos šakelės iki pat žemės nudžiūvę ,gal dirvožemis nepatinka ,bet tai jau iš rudens būtum pastebėjus.
QUOTE(reksnyte @ 2010 04 11, 17:00)
Tada galėjo nušusti jei buvo uždengta iki viršaus.
Čia galima pasiskaityti kaip reikėtų uždengti. Ten yra ir dažniausiai daromos klaidos auginant rododendrus. Gal pravers.
VIRŽIŲ MEDELYNAS
QUOTE(Ledum @ 2010 04 11, 21:16)
Tada galėjo nušusti jei buvo uždengta iki viršaus.
Čia galima pasiskaityti kaip reikėtų uždengti. Ten yra ir dažniausiai daromos klaidos auginant rododendrus. Gal pravers.
VIRŽIŲ MEDELYNAS
VIRŽIŲ MEDELYNAS
kaži ar nušuto ,mano kaimynė irgi buvo uždengus visiškai ,tai yra apgaubus ,ir kai nurišo -gražus ir žalias su daug pumpurų . ir dengė agroplėvele.