Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems Rododendrus

Įsigijau raudoną rododendrą clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 04 09, 22:21)
Rūgštelei bet koks laikas tinkamas, o trąšoms dar ankstoka. Dar neprasidėjus vegetacija ir tos trąšos nueis perniek.

Čia Jums
user posted image

na pajūryje pavasaris ateina greičiau ,tai gal nenueis perniek ax.gif na,rojaus soduose irgi buvo rašyta ,jog tręšiama nuo balandžio pradžios iki gegužės vidurio
mirksiukas.gif sveikinu, Jediara, įsigijus naują pirkinį ,aš praėjusiais metais raudoną žemutį pirkau ,tai toks fainuolis ,manau įtikau jam ir su parinkta vieta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 10 balandžio 2010 - 17:10
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 04 10, 19:04)

mirksiukas.gif sveikinu, Jediara, įsigijus naują pirkinį ,aš praėjusiais metais raudoną žemutį pirkau ,tai toks fainuolis ,manau įtikau jam ir su parinkta vieta  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif Jei Tavo jau pernai žydėjo, tai ir šiemet žiedų sulauksi. Tik parodyk foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 04 10, 18:04)
na pajūryje pavasaris ateina greičiau ,tai gal nenueis perniek ax.gif na,rojaus soduose irgi buvo rašyta ,jog tręšiama nuo balandžio pradžios iki gegužės vidurio
mirksiukas.gif sveikinu, Jediara, įsigijus naują pirkinį ,aš praėjusiais metais raudoną žemutį pirkau ,tai toks fainuolis ,manau įtikau jam ir su parinkta vieta  thumbup.gif

Nebent pajūry jau atšilo.
Negi mano rododendras niekam negražus ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 04 10, 19:33)
Nebent pajūry jau atšilo.
Negi mano rododendras niekam negražus ?  g.gif

Aš pagalvojau, kad čia foto iš interneto blush2.gif Labai gražus wub.gif Ar jis dabar žydi? g.gif
Atsakyti
thumbup.gif rododendras, aš irgi galvojau ,kad čia iš interneto...
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 04 06, 13:38)
manasis vis labiau mane liūdina - lapai parudavę, vienas pumpuras jau nukrito, vilties mažai verysad.gif
Žiemą išbuvo kuo gražiausiai, kai pradėjo tirpti sniegas ir parudavo lapai. Gal per šlapia jam paliko?

pas mane tas pats unsure.gif ir lapai krinta verysad.gif nežinau ar dar tikėtis ko ar jau rauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 10, 18:39)
Aš pagalvojau, kad čia foto iš interneto  blush2.gif  Labai gražus  wub.gif  Ar jis dabar žydi? g.gif

Ne, šita nuotrauka daryta prieš tris metus. Čia Poliaris. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(reksnyte @ 2010 04 10, 21:24)
pas mane tas pats  unsure.gif  ir lapai krinta  verysad.gif nežinau ar dar tikėtis ko ar jau rauti  g.gif

Gal nusvilo nuo saulės ?
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 04 11, 17:39)

Papildyta:
Gal nusvilo nuo saulės ?

kad nelabai g.gif nes buvau uždengusi agro plevele ir tik neseniai nuėmiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2010 04 11, 18:00)
kad nelabai  g.gif  nes buvau uždengusi agro plevele ir tik neseniai nuėmiau  unsure.gif

gal saulėkaitoje auga ,tai perdžiūvo ,nes šiaip tik dėl drėgmės stokos džiūna, ir nuo vėjo nugairinimo esant aktyviai saulei pavasarį ,nejau visos šakelės iki pat žemės nudžiūvę g.gif ,gal dirvožemis nepatinka ,bet tai jau iš rudens būtum pastebėjus.
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2010 04 11, 17:00)
kad nelabai  g.gif  nes buvau uždengusi agro plevele ir tik neseniai nuėmiau  unsure.gif

Tada galėjo nušusti jei buvo uždengta iki viršaus.
Čia galima pasiskaityti kaip reikėtų uždengti. Ten yra ir dažniausiai daromos klaidos auginant rododendrus. Gal pravers.
VIRŽIŲ MEDELYNAS

Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 04 11, 21:16)
Tada galėjo nušusti jei buvo uždengta iki viršaus.
Čia galima pasiskaityti kaip reikėtų uždengti. Ten yra ir dažniausiai daromos klaidos auginant rododendrus. Gal pravers.
VIRŽIŲ MEDELYNAS

kaži ar nušuto ,mano kaimynė irgi buvo uždengus visiškai ,tai yra apgaubus ,ir kai nurišo -gražus ir žalias su daug pumpurų . ax.gif ir dengė agroplėvele. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 12 balandžio 2010 - 00:16