as ir sakyciau,kad nereik kapstyt,kuo daugiau sniego tuo daugiau tirpstant jis gaus vandens,o pavasari reik kuo daugiau jiems dregmes(taip man sake zmogus auginantis rododendrus)
QUOTE(Livai @ 2010 02 24, 18:02)
aš tai dar gal nekapstyčiau, o jei dar bus kokių audrų ir atšiaurių vėjų. Pas mane tai dabar gavosi sniego duobėje rododendras, nes kaip buvau uždengus tai tiek aplink pripustė, o kai nuėmiau dėžę tai ir gavosi kaip duobej
QUOTE(egleja @ 2010 02 24, 20:10)
as ir sakyciau,kad nereik kapstyt,kuo daugiau sniego tuo daugiau tirpstant jis gaus vandens,o pavasari reik kuo daugiau jiems dregmes(taip man sake zmogus auginantis rododendrus)
Aciu abiems uz patarima,lauksiu kol pats nutirps
Nuėjus šiandien į sodą radau štai kokį savo rododendrą Ar jau verta panikuoti?
QUOTE(Gitusia @ 2010 03 14, 17:44)
Tavo dar nieko,o mano vienas viviskai jauciu nusalo nors ir uzdengtas buvo,visi lapukai susisuke ir rudi,bet lyg is pazasteliu matoso zaliu pumpuriuku,ir didesni pumpurai kai kurie nevisai parudave,lauksiu gal atsigaus
O tau man , : bent taip atrodo nera ko nerimauti ,juk lapai nerudi ir nesusisuke.
Buvau siandien sode,aplankiau rododendrus,na atrodo puikiai perziemojo,grazus -zali,nors niekuo nebuvau dengus -tik sniegu Kad tik ta pavasarine saulyte ju nenudegintu
O gal kas auginat Pieri?Jo tai visi lapeliai juodi Nezinau ar taip turi but ,ar jau jis numire Pumpuriuka viena pabandziau nulaust ,tai lyg ir gyvas..gal sakau jie turi mest lapus? Pirmi metai tai nieko apie ji nezinau
O gal kas auginat Pieri?Jo tai visi lapeliai juodi Nezinau ar taip turi but ,ar jau jis numire Pumpuriuka viena pabandziau nulaust ,tai lyg ir gyvas..gal sakau jie turi mest lapus? Pirmi metai tai nieko apie ji nezinau
QUOTE(Gitusia @ 2010 03 14, 17:44)
O as siandien nuo saviskiu nuimiau agro , ir viena, man net atrodo kad tos pacios rusies kaip Jusu, lygiai tokia pat nuo apacios lapai pajuode, nemazai nukritusiu pumpuru, sulauzytos sakeles.... kaip gaila....tikiuosi, kad dar atsigaus....
sveikos .buvau žiemai apdengusi savo krūmelį agro plėvelė.šiandien pažiūrėjau,kad lapai tokie rudi ir susiraitę negi nušąlo
Man nelemta auginti rododendrų,nu nesiseka ir tiek.Šiemet visi lapai nukrito,o žiedus nuvalgė stirnos.
QUOTE(zebrina @ 2010 03 22, 16:47)
Aš auginu,eisiu rytoj pažiūrėti, kaip peržiemojo
pas mane kai kurie lapai ir nurudave!klausykit kaip jus manot ar nepakenkciau jai dienu begi savaja rododendra persodinciau
QUOTE(IngridaB @ 2010 03 26, 19:00)
Man nelemta auginti rododendrų,nu nesiseka ir tiek.Šiemet visi lapai nukrito,o žiedus nuvalgė stirnos.
Tai kur jie pasodinti, kad stirnos nuvalgo