Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems Rododendrus

aš tai dar gal nekapstyčiau, o jei dar bus kokių audrų ir atšiaurių vėjų. Pas mane tai dabar gavosi sniego duobėje rododendras, nes kaip buvau uždengus tai tiek aplink pripustė, o kai nuėmiau dėžę tai ir gavosi kaip duobej biggrin.gif
Atsakyti
as ir sakyciau,kad nereik kapstyt,kuo daugiau sniego tuo daugiau tirpstant jis gaus vandens,o pavasari reik kuo daugiau jiems dregmes(taip man sake zmogus auginantis rododendrus) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2010 02 24, 18:02)
aš tai dar gal nekapstyčiau, o jei dar bus kokių audrų ir atšiaurių vėjų. Pas mane tai dabar gavosi sniego duobėje rododendras, nes kaip buvau uždengus tai tiek aplink pripustė, o kai nuėmiau dėžę tai ir gavosi kaip duobej biggrin.gif

QUOTE(egleja @ 2010 02 24, 20:10)
as ir sakyciau,kad nereik kapstyt,kuo daugiau sniego tuo daugiau tirpstant jis gaus vandens,o pavasari reik kuo daugiau jiems dregmes(taip man sake zmogus auginantis rododendrus) ax.gif

Aciu abiems uz patarima,lauksiu kol pats nutirps 4u.gif
Atsakyti
Nuėjus šiandien į sodą radau štai kokį savo rododendrą verysad.gif Ar jau verta panikuoti?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 03 14, 17:44)
Nuėjus šiandien į sodą radau štai kokį savo rododendrą verysad.gif Ar jau verta panikuoti?
user posted image

Tavo dar nieko,o mano vienas viviskai jauciu nusalo nors ir uzdengtas buvo,visi lapukai susisuke ir rudi,bet lyg is pazasteliu matoso zaliu pumpuriuku,ir didesni pumpurai kai kurie nevisai parudave,lauksiu gal atsigaus verysad.gif

O tau man , g.gif : bent taip atrodo nera ko nerimauti ,juk lapai nerudi ir nesusisuke.
Atsakyti
Buvau siandien sode,aplankiau rododendrus,na atrodo puikiai perziemojo,grazus -zali,nors niekuo nebuvau dengus -tik sniegu biggrin.gif Kad tik ta pavasarine saulyte ju nenudegintu g.gif
O gal kas auginat Pieri?Jo tai visi lapeliai juodi verysad.gif Nezinau ar taip turi but ,ar jau jis numire unsure.gif Pumpuriuka viena pabandziau nulaust ,tai lyg ir gyvas..gal sakau jie turi mest lapus? g.gif Pirmi metai tai nieko apie ji nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 03 14, 17:44)
user posted image

O as siandien nuo saviskiu nuimiau agro , ir viena, man net atrodo kad tos pacios rusies kaip Jusu, lygiai tokia pat verysad.gif nuo apacios lapai pajuode, nemazai nukritusiu pumpuru, sulauzytos sakeles.... kaip gaila....tikiuosi, kad dar atsigaus....
Atsakyti
sveikos .buvau žiemai apdengusi savo krūmelį agro plėvelė.šiandien pažiūrėjau,kad lapai tokie rudi ir susiraitę verysad.gif negi nušąlo unsure.gif
Atsakyti
Man nelemta auginti rododendrų,nu nesiseka ir tiek.Šiemet visi lapai nukrito,o žiedus nuvalgė stirnos. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 03 22, 16:47)

O gal kas auginat Pieri?Jo tai visi lapeliai juodi verysad.gif Nezinau ar taip turi but ,ar jau jis numire unsure.gif Pumpuriuka viena pabandziau nulaust ,tai lyg ir gyvas..gal sakau jie turi mest lapus? g.gif Pirmi metai tai nieko apie ji nezinau blush2.gif

Aš auginu,eisiu rytoj pažiūrėti, kaip peržiemojo ax.gif
Atsakyti
pas mane kai kurie lapai ir nurudave!klausykit kaip jus manot ar nepakenkciau jai dienu begi savaja rododendra persodinciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 03 26, 19:00)
Man nelemta auginti rododendrų,nu nesiseka ir tiek.Šiemet visi lapai nukrito,o žiedus nuvalgė stirnos. verysad.gif

Tai kur jie pasodinti, kad stirnos nuvalgo blink.gif
Atsakyti