Šen bei ten paskaitinėjau tiek mano margalapiai tiek Gitusios teoriškai turi pernešti -18,bet kaip praktiškai tik pavasari pamatysim .O lapai dėl šalčio susisuka,bet atšilus pasitaiso
Nuraminot mergytės
Taip, pavasarį jau bus 100% aišku, kaip sekėsi žiemot
Taip, pavasarį jau bus 100% aišku, kaip sekėsi žiemot
QUOTE(plateliai @ 2010 01 09, 20:19)
Šen bei ten paskaitinėjau tiek mano margalapiai tiek Gitusios teoriškai turi pernešti -18,bet kaip praktiškai tik pavasari pamatysim .O lapai dėl šalčio susisuka,bet atšilus pasitaiso
Dar labai priklauso kokiom sąlygom auga ir kokia žiema. Tokią žiemą kaip ši, su daug sniego rododendrai pakels ir labai žemas temperatūras.
Sveikos, mylėtojos
Su namu gavom ir didžiulį beveik 2 metrų aukščio rododendrą. Žinau, kad jie sėkmingai žiemoja, tik baisoka man, kad neišgyvens tokių šalčių
Rodausi, kaip žiemojam
Su namu gavom ir didžiulį beveik 2 metrų aukščio rododendrą. Žinau, kad jie sėkmingai žiemoja, tik baisoka man, kad neišgyvens tokių šalčių
Rodausi, kaip žiemojam
nu sakoma,kad jie salcio labai nebijo,bijo tik zvarbaus vejo
Aš tai jau susitaikiau su ta mintim ,kad manieji nušals
Sveikos. Vis pasiskaitinėju jūsų temelėj, bet iškilo klausimas : kažin ar nepridariau nesąmonių, kad apkasiau rudenį sodintą rododendrą sniegu. Jis dar nelabai didelis, o sniego buvo daug, tai aš jį ir "pakišau" po sniegu . Senesnis ir daug aukštesnis ir liko apipustytas iki pusės, tai jo lapai gali "judėti" , o šito tai po sniegu? Labai dėl to pergyvenu
QUOTE(rimute7 @ 2010 01 25, 23:29)
Sveikos. Vis pasiskaitinėju jūsų temelėj, bet iškilo klausimas : kažin ar nepridariau nesąmonių, kad apkasiau rudenį sodintą rododendrą sniegu. Jis dar nelabai didelis, o sniego buvo daug, tai aš jį ir "pakišau" po sniegu . Senesnis ir daug aukštesnis ir liko apipustytas iki pusės, tai jo lapai gali "judėti" , o šito tai po sniegu? Labai dėl to pergyvenu
Mano du po sniego patalais guli,visiškai nesimato,aš tai dėl jų nebijau,o dėl 3 kurie yra tik durpėm apmulčiuoti ir ant vėjo
Maniskis vienas prie pat tako auga ,tai vyras valydamas kiema ir gi sniegu apkase,kitas uzpustytas ir gi. ziuresiu kai sniegas nutirps kaip atrodys .
QUOTE(plateliai @ 2009 12 14, 11:23)
Gitusia,o kelintus metus auginat rododendrus? Aš irgi nedengiau pernai,išžiemavojo gerai ir žydėjo,tik sniegas viena šaką nulaužė.Šiemet esu 3 naujus pasodinusi ir 2 margalapiai stovi medineje terasoje ,nžn ką su jais daryt
Vakar vėl tuos du ištempiau į terasą
QUOTE(Livai @ 2010 02 24, 11:24)
aš per didziuosiu šalčius buvau kartoninę dėžę užmetus, dabar nuėmiau, tai lapai gražūs, nesusiskukę, gal nenušalo
Tai tada manau nebus nusale,as dabar galvoju kol tas ,mano sniego kalnas nutirps mano rododendras tupes po sniegu,gal cia paimt truputi atkast