Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems Rododendrus

QUOTE(Gitusia @ 2009 12 31, 09:14)

Šitaip lapai atrodo kai nėra didelio minuso arba jei didelis minusas neatsparių veislių. Neatspariūjų nuo šalčio lapai nesusisuka apsisaugodami.
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 01 05, 09:52)
Šitaip lapai atrodo kai nėra didelio minuso arba jei didelis minusas neatsparių veislių. Neatspariūjų nuo šalčio lapai nesusisuka apsisaugodami.

Tai reikštų, kad mano rododendras gali ir neperžiemoti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 05 sausio 2010 - 12:48
QUOTE(Gitusia @ 2010 01 05, 13:47)
Tai reikštų, kad mano rododendras gali ir neperžiemoti?  g.gif

Gal žinai kokia taviškio rūšis?
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 01 05, 13:01)
Gal žinai kokia taviškio rūšis?

Nea... bet esu etiketę palikus sode, reik nueiti, pasižiūrėti. Pirkau augintą vazone iš medelyno.
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 01 06, 09:13)
Nea... bet esu etiketę palikus sode, reik nueiti, pasižiūrėti. Pirkau augintą vazone iš medelyno.

AR kartais jis pas jus ne skaudžiai raudonai žydėjo blush2.gif ,nes lapai jau panašūs į manišlį.
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 01 06, 09:43)
AR kartais jis pas jus ne skaudžiai raudonai žydėjo blush2.gif ,nes lapai jau panašūs į manišlį.

Maniškio žydinčio foto 5 šios temos pusplapy mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano akimis jis panašus i ,,AZURRO,,veislę,o gal klystu.Jei kada po ranka atsiras jo etiketė umeskit akį ax.gif .Aš tai turiu margalapius tris 2 ,,goldflimmer,, ,o 1 nezinau.
Pernai prie sodo spalvų žurnalo buvo priedas rododendrai,nemažai informacijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2010 01 07, 09:52)
Mano akimis jis panašus i ,,AZURRO,,veislę,o gal klystu.Jei kada po ranka atsiras jo etiketė umeskit akį  ax.gif .Aš tai turiu margalapius tris 2 ,,goldflimmer,, ,o 1 nezinau.
Pernai prie sodo spalvų žurnalo buvo priedas rododendrai,nemažai informacijos thumbup.gif

to kur nežinojau pavadinimo tai hybride ,,Ponticum Variegatum,,. Kaži ar jis peržiemavos jau tokos pavarges jis man atrodo g.gif
Atsakyti
Čia gaima akis paganyti bigsmile.gif http://www.dungevall...doflowering.htm
Atsakyti
Labukas
Šiandien nuėjus į sodą radau savo rododendrą susuktais į tūteles lapukais wub.gif
Gaila, fotiko nebuvau pasiėmus verysad.gif
O etiketė jo tokia:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 01 09, 17:12)
Labukas
Šiandien nuėjus į sodą radau savo rododendrą susuktais į tūteles lapukais wub.gif

Saugosi Tavo augaliukas nuo šalčio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 01 09, 17:12)
Labukas
Gaila, fotiko nebuvau pasiėmus verysad.gif
O etiketė jo tokia:

Jei veislė amerikinio pagrindu tada viskas tvarkoj. Jie atsparūs. mirksiukas.gif

O Ponticum variegatum šiaip neatsparus, bet kai žiema su tiek daug sniego irgi turėtų peržiemoti. mirksiukas.gif
Atsakyti