Įkraunama...
Įkraunama...

Auginantiems Rododendrus

QUOTE(pelytė @ 2009 12 15, 13:54)
As pavasari pasodinau ,tai sia ziema agro plevele apdengiau smile.gif

sveikutes
o as negalvojau, kad taip staiga atsals ir nespejau susmaigstyt i zeme pagaliuku, tai po siu salciu jau toks varganas, lapukai susisuke,...nelabai jis man patinka, schmoll.gif bet jei jus sakot, kad galima ir nedengt per ziema, tai gal isgyvens g.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2009 12 14, 10:23)
Gitusia,o kelintus metus auginat rododendrus? Aš irgi nedengiau pernai,išžiemavojo gerai ir žydėjo,tik sniegas viena šaką nulaužė.Šiemet esu 3 naujus pasodinusi ir 2 margalapiai stovi medineje terasoje g.gif ,nžn ką su jais daryt g.gif

Sodinau šiemet ax.gif
Atsakyti
[quote=plateliai,2009 12 15, 15:26]
išdykėlė,paklausiau jūsų tas iš terasos sutempiau į pirtį,ten turėtu nesušalt.Pas mane ryte -10,o diena -7
/quote]
Bt jiems su jum kaitintis pirtyje dar labiau nepatiks nei lauke lotuliukas.gif
Atsakyti
Toj pirti ne šilta,bet ir ne minusas,o kai kursiu pirti išnešių i malkinę,o po to kai atvės vėl parnešių.Teks man pažaisti,o pavasarį jau sodinsiu į nuolatinę vietą g.gif
Atsakyti
Žiemą ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif o lapai kokie grazus..pas mane susisuke, nuleipe verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 12 31, 11:37)
bigsmile.gif o lapai kokie grazus..pas mane susisuke, nuleipe verysad.gif

Nieko tokio, nes nukritus temperatūtrai žemiau 0, jie susisuka, kad mažiau išgarintų vandens . Jei buna sausa žiema, tai ir pavasarį lapai gali likti susisukę, tuomet keletą dienų reikėtų palaistyti ir vėl būtų lapai gražūs ax.gif
Atsakyti
taip taip-skaiiciau, kad jie per salcius taip susisuka, bet toj fotkej tokie grazus lapai. smile.gif uzpavydejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 12 31, 11:50)
taip taip-skaiiciau, kad jie per salcius taip susisuka, bet toj fotkej tokie grazus lapai. smile.gif uzpavydejau blush2.gif

Gal rudenį buvo gausiau palaistyti g.gif
Atsakyti
bet ir as pyliau is rudens kibirais vandeni, g.gif nu svarbiausia, kad nenusaltu
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 31, 10:52)
Gal rudenį buvo gausiau palaistyti  g.gif

smile.gif
Visu sezonu laistydavau po truputį, ruduo drėgnas buvo, o palaisčius pamulčiavau rūgščiomis durpėmis žiemai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 31 gruodžio 2009 - 12:00
QUOTE(Gitusia @ 2009 12 31, 12:58)
smile.gif
Visu sezonu laistydavau po truputį, ruduo drėgnas buvo, o palaisčius pamulčiavau rūgščiomis durpėmis žiemai 4u.gif

Gal todėl taip gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti